Witajcie,
Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?
Jak to możliwe ?
Nowa, coraz droższa cena za gwiazde ???? ???? ???? strona 9 z 9
no mam nadzieje :P bo czy zapalce 2,50zł czy 5zł na 2 konta to mi tam rybka :P czasem mam takie dni ze lubie pogadac i popisac i limit dla nowych kont te 100 wiadomosci przy deszczowej pogodzie to malo :) ale zazwyczaj starcza :) tylko no skoro ceny drozsze to funkcje takze powinny byc lepsze :)
Wraca limit na wiadomości - czyli sytuacja plus minus obowiązująca do roku 2007 czy 2008.
Oczywiście nowe ceny są żenująco wysokie W STOSUNKU DO TEGO CO OFERUJE PORTAL. W czasach gdy płaciłem roczny abonament w granicach 30 a 40zł portal miał do zaoferowania dużo więcej niż teraz. Teraz fotka to rzadki klocek i grosza więcej na nią nie przeznaczę.
Niestety ;x
Kojarzy mnie to się z kilkoma portalami randkowymi.... nazw z wiadomych powodów wymieniać nie będę.
Też tak na początku myślałem szczerze Ci powiem, aleeee po dłuższej chwili doszedłem do wnioski, że nie taki diabeł straszny... bla bla
Masa faili była niestety, to ten niesmak taki największy daje, ale ogólnie jest w miaaarę, cena jeszcze ujdzie w tłoku ^^
jakie sa obecnie limity z gwiazda i bez gwiazdy? czy po miesiacu uzytkowania konta limity sa wylaczane jak to bylo wczesniej?