LiMix
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 30
LiMix
  28 kwietnia 2014 (pierwszy post)

Witajcie,

Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?

Jak to możliwe ?

Ironiczny
Ironiczny
  2 maja 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra skończ bo juz ani śmieszny ani żenujący nie ejstes ani tez nie musisz odp na stare odp z tego tematu banika nie dostaniesz za dobre mama serce

Z krzaków wyskoczyłeś, że nie umiesz przeprowadzić normalnej rozmowy, nie wiem co zmierzasz pisząc coś takiego. Jako, że jesteś moderatorem nic nie musisz płacić za gwiazdkę, najlepiej daj wszystkim bany, bo wiedzą więcej niż Ty, a plączesz się jak baletnica w tańcu, tam gdzie nie ma sensownego odniesienia do tego co napisałeś. W sumie napisze do FT, FP, bo nie chce mi się patrzeć jakich dzieciaków wybierają. Ciekawe co mi odpiszą na Twoją osobę, bo to żenujące zachowanie musi znaleźć jakieś skutki. Nie masz pojęcia, to nie pisz nic w temacie.

Jak to można porównać iPhony są drogie i każdy je kupuje, więc ludzie i tak będą kupowali gwiazdę, cena może być wyższa, ale to jednak co innego, prawo konsumenta, chcesz nie kupuj, daj innym prawo wyboru.
Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Ironiczny
Ironiczny: Jak to można porównać iPhony są drogie i każdy je kupuje, więc ludzie i tak będą kupowali gwiazdę, cena może być wyższa, ale to jednak co innego, prawo konsumenta, chcesz nie kupuj, daj innym prawo wyboru.

Ełisklo pisała już tutaj jakieś podobne cosie XD
Czy to co napisałeś oznacza, że mimo tego, że cena jest wysoka, ale jest adekwatna do poziomu świadczonych usług?
Ironiczny
Ironiczny
  2 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy to co napisałeś oznacza, że mimo tego, że cena jest wysoka, ale jest adekwatna do poziomu świadczonych usług?

Ceny się zmieniają, taki jest rynek, odkąd pamiętam gwiazda kosztowała tyle samo, nie wiem po co ten ból dupy z tymi cenami.
Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Ironiczny
Ironiczny: Ceny się zmieniają, taki jest rynek, odkąd pamiętam gwiazda kosztowała tyle samo, nie wiem po co ten ból dupy z tymi cenami.

Nie chodzi o ból przedłużenia pleców Jarku.
Userzy z kilku stron back byli zaskoczeni nagłą podwyżką po tylu failach + gdy cena zostałą obniżana, zostaliśmy o tym poinformowani, teraz cena skoczyła up i nie było żadnego info.

+ chodzi o to, że cena jest nieco wyższa, ale czy poziom na portalu podniósł się tak bardzo, aby cenę abonamentu podnosić?
>Co myślisz o wprowadzonych zmianach?
>Czy masz jakieś zastrzeżenia/ uwagi?
>Które z ostatnich NOWOŚCI przykuły Twoją uwagę, a które Cię zniechęcają?
>Co myslisz o SUPPORCIE
>I jak wg. Ciebie jest z ceną samego pakietu, jest do przyjęcia?
Ironiczny
Ironiczny
  2 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślisz o wprowadzonych zmianach?

Zmiany są na plus, ale nadal nie mogę zrozumieć, dlaczego muszę klikać w fotkę aby kogoś ocenić, to jest na minus, niezłym pomysłem jest magnes, choć z tego nie korzystam.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy masz jakieś zastrzeżenia/ uwagi?

Mam zastrzeżenia do szybkości działania strony, jak wchodzę w powiadomienia, to jest taki lag, że szok, czasami musi minąć chwilka nim wejdę na podstronę.

Konto usunięte
Konto usunięte: Które z ostatnich NOWOŚCI przykuły Twoją uwagę, a które Cię zniechęcają?

Ciekawą nowością jest TV, gdzie można się chwalić filmikami, promować swój kanał, to jest zdecydowanie na plus.
Konto usunięte
Konto usunięte: Co myslisz o SUPPORCIE

Nie piszę do nich zbyt często, więc nie wiem jak oni działają, ale wszystko się wykrusza, coś planują, ale czasami wiadomo nie wychodzi, także przywyknąłem.
Konto usunięte
Konto usunięte: I jak wg. Ciebie jest z ceną samego pakietu, jest do przyjęcia?

Od 8 zł miesięcznie, to takie maksimum, w sumie trochę to nie fair dla użytkowników, sam nie wiedziałem, że podnoszą cenę pakietów, żadnej wiadomości, czy to tak ciężko kogoś powiadomić?
Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Ironiczny
Ironiczny: Zmiany są na plus, ale nadal nie mogę zrozumieć, dlaczego muszę klikać w fotkę aby kogoś ocenić, to jest na minus, niezłym pomysłem jest magnes, choć z tego nie korzystam

Pomysł ogólnie zajebisty, ale na portal randkowy [chyba, że nadchodzą jakieś zmiany i będzie to portal randkowy]
Jeśli będzie to dalej portal społecznościowy, to magnes wg. mnie powinien zniknąć.
Sam fakt, że po kliknięciu w te śmieszne aparatowe oko [strona główna] przenosi mnie na to coś, jest chory ;x
Jest to strasznie niedopracowane, ale czekamy na update ;>
Ironiczny
Ironiczny: Mam zastrzeżenia do szybkości działania strony, jak wchodzę w powiadomienia, to jest taki lag, że szok, czasami musi minąć chwilka nim wejdę na podstronę.

Włąśnie dlatego ostatnio test z ragnim pozyskali CDN-a fajnego, ale okazało się, że jest to jeszcze niedopracowane i stwarza więcej problemów niż przynosi zysków [a szkoda w sumie, bo działało zacnie] no ale faktycznie, czasami nie wpuszczało na fotkę bo za duży ruch był itp ;x
Mnie wkurza tylko wizualny bug w powiadomieniach [niby są, a nic nie ma], ale to głębszy temat :D
Ironiczny
Ironiczny: Ciekawą nowością jest TV, gdzie można się chwalić filmikami, promować swój kanał, to jest zdecydowanie na plus.

To mi się też widzi w sumie, ciekawe zastąpienie, kiedyś po wklejeniu linka z yt albo obrazka miałeś to po prostu na profilu, teraz jest to duuużo lepiej zrobione.
Jakiś czas temu zastanawiałem się właśnie czemu nie wspierają już linków z YT, teraz mam odpowiedź, duży +
Ironiczny
Ironiczny: Nie piszę do nich zbyt często, więc nie wiem jak oni działają, ale wszystko się wykrusza, coś planują, ale czasami wiadomo nie wychodzi, także przywyknąłem.

Ja tu akurat nie narzekam, bo jak coś znajdę i zgłoszę, to max 24h i jest ogarnięte, ale z niektórymi rzeczami [jak cenzura na czacie itp.] taaaak się grzebią, że szokd83dde16
Ironiczny
Ironiczny: Od 8 zł miesięcznie, to takie maksimum, w sumie trochę to nie fair dla użytkowników, sam nie wiedziałem, że podnoszą cenę pakietów, żadnej wiadomości, czy to tak ciężko kogoś powiadomić?

Właśnie tu problem ;x
Jak to się ma do gwiazdy 14-dniowej, gdzie user ma polecenie wysłane do serwisu i ściąga mu z konta po 14 dniach opłatę.
Ciekawe czy zostali poinformowani o podwyżce cen ^^ czy po prostu tak o ściąga im więcej i EL0 :D
Ironiczny
Ironiczny
  2 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie wkurza tylko wizualny bug w powiadomieniach [niby są, a nic nie ma], ale to głębszy temat :D
Cały czas są bugi jak nie w powiadomieniach to wiadomościach, nic nowego, zawsze tak było i będzie.
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakiś czas temu zastanawiałem się właśnie czemu nie wspierają już linków z YT, teraz mam odpowiedź, duży +
Ja tam nie chwalę się filmami, ale naprawdę dobrze pomyśleli z tym, chociaż coś co dobrze zostało dodane.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale z niektórymi rzeczami [jak cenzura na czacie itp.] taaaak się grzebią, że szok
Cenzurę jest łatwo ominąć, poza tym jest jeszcze tyle do zrobienia, że szok... :and: Napisałem to samo szok!
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak to się ma do gwiazdy 14-dniowej, gdzie user ma polecenie wysłane do serwisu i ściąga mu z konta po 14 dniach opłatę.Ciekawe czy zostali poinformowani o podwyżce cen ^^ czy po prostu tak o ściąga im więcej i EL0 :D
Teraz jest możliwość normalnego sms, zobaczę jak się to ma z poziomu appki na Androida.
Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Ironiczny
Ironiczny: Cały czas są bugi jak nie w powiadomieniach to wiadomościach, nic nowego, zawsze tak było i będzie.
Właśnie to jest ten tok myślenia, bo człowiek przywyknął.
Trzeba po prostu nacisku wywrzeć troszkę i wszystko się zmieni ;]
Jak sam widzisz AKTYWNYCH użytkowników jest niewielu ;x
Jednakże myślę, że jakby faktycznie ludzie [bez tego trollowatego podejścia] zwyczajnie o tym pisali z FT, to coś w końcu by się ruszyło. Andrzej ogólnie wie, że klient nasz pan itp, jak klient napluje w gębę to musi gadać, że deszcz pada. Taka podstawowa zasada jest. Samym przykładem jest to, że moderatorzy przymykają od dawna oczy na wyskoki Trolików/ hejterków.
Ironiczny
Ironiczny: Ja tam nie chwalę się filmami, ale naprawdę dobrze pomyśleli z tym, chociaż coś co dobrze zostało dodane.
Ja dodałem może z 5? fajne to :D
Ironiczny
Ironiczny: Cenzurę jest łatwo ominąć, poza tym jest jeszcze tyle do zrobienia, że szok... Napisałem to samo szok!
Hahaha ^^
Ty no, ale z cenzurą to przeszło 8 miechów walczyli na czaciku xD
Jednak w końcu jest to ogarnięte i mimo tego, że można ominąć to mamy fajtujące grono modków ;]
Jest na bank lepiej niż kiedyś, po wpisaniu głupiego słowa " PODSŁUCHUJE " dostawałeś bana z automatu [o ile napisałeś to 3x]Na forum daje bana od razu na 1h, sam już jednego dostałem przez takie jakieś słówko
Ironiczny
Ironiczny: Teraz jest możliwość normalnego sms, zobaczę jak się to ma z poziomu appki na Androida.
I tu jest najciekawszeeeee, aplikacja na androida, dla mnie to czarna magia, bo nie wchodzę z fona prawie w ogóle, ale tyle o tym się gada i pisze, że w końcu dołączę do tych beta testów!
Słyszałem już od znajomych [nawet MP i FP], że jak coś zgłaszasz, to troszkę zlewają IT i gadają np, że taaak, takk, trafna uwaga, ale teraz mają inne priorytety i tego nie zrobią.Takiej odp. nie chciałbym otrzymać ^^
Ironiczny
Ironiczny
  2 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja dodałem może z 5? fajne to :D

Ja teraz zacznę coś kręcić, ale na razie tylko podkład głosowy + tło jakieś. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: sam już jednego dostałem przez takie jakieś słówko

To normalne słowo, bez żadnych wulgarnych treści.

Konto usunięte
Konto usunięte: Słyszałem już od znajomych [nawet MP i FP], że jak coś zgłaszasz, to troszkę zlewają IT i gadają np, że taaak, takk, trafna uwaga, ale teraz mają inne priorytety i tego nie zrobią.Takiej odp. nie chciałbym otrzymać ^^

Napisałem komentarz w Google Play i się nickiem podpisałem. :D
Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Ironiczny
Ironiczny: Ja teraz zacznę coś kręcić, ale na razie tylko podkład głosowy + tło jakieś. :D

Kręć, dodaj i na bank zerknę + coś tam wypocę od serduszka :ziober2:
Ironiczny
Ironiczny: To normalne słowo, bez żadnych wulgarnych treści.

No jest tam insajd bad word i liczyło to badziewie ^^
Ironiczny
Ironiczny: Napisałem komentarz w Google Play i się nickiem podpisałem. :D

Wieczorem usiądę i poczytam + pobawię się troszkę.
Paulinessa
  2 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystko ładnie i pięknie, jedyne co mnie wkurza to te powiadomienia + opcja, że znajomi widzą moje wpisy u innych [to taki dodatek dla stalkerów chyba]

Ale to już nie kwestia konta premium, lecz ogólnie nowych powiadomień :) Jeśli o nich mowa, przeszkadza mi to, że nie mogę wyłączyć np. powiadomień o tym, że ktoś kogoś dodał do ulubionych. Nie chcę od razu blokować wszystkich powiadomień dotyczących danego użytkownika, a męczy mnie cały ciąg userów, których dodaje do ulubionych (mam co najmniej dwie tak zapalone osoby w znajomych).

Konto usunięte
Konto usunięte: Co do samych opcji, to forsuję dalej, że powinna zostać dodana opcja [USUŃ WSZYSTKIE WPISY] bezpośrednio na profilu.

Nie miałabym nic przeciwko temu.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wchodzisz, bo widzisz przykładowo 120 powiadomień, a tam nie ma niiic :D

Mnie też irytuje troszkę to, że przy tej miniaturce w prawym górnym rogu pokazuje się skumulowana liczba powiadomień i podglądacza (bo głosowanie i tak mam wyłączone).

Konto usunięte
Konto usunięte: appki mobilnej

Dopóki nie będzie w tej apce dostępu do forum, nie zainstaluję jej.

Pisałeś coś też o tym magnesie. To jest niesamowita ŻENADA, bo wszystko idzie w kierunku przeistoczenia fotki na portal stricte randkowy.
Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to już nie kwestia konta premium, lecz ogólnie nowych powiadomień :)

Tak, taaak, pisałem ogólnie o powiadomieniach ;>
Konto usunięte
Konto usunięte: przeszkadza mi to, że nie mogę wyłączyć np. powiadomień o tym, że ktoś kogoś dodał do ulubionych. Nie chcę od razu blokować wszystkich powiadomień dotyczących danego użytkownika, a męczy mnie cały ciąg userów, których dodaje do ulubionych (mam co najmniej dwie tak zapalone osoby w znajomych).

Trafna uwaga, pisałem o tym z 2 tygodnie temu i jak na razie echoo...
Ja akurat mam takich osób 5 oO i czasami jest okropnie :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie miałabym nic przeciwko temu.

Całkiem przydatna rzecz, sam chciałem się pozbyć wpisów z 3x i jakoś nie widzi mi się klikać w każdy z over 5 000 wpisów.
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie też irytuje troszkę to, że przy tej miniaturce w prawym górnym rogu pokazuje się skumulowana liczba powiadomień i podglądacza (bo głosowanie i tak mam wyłączone).

To akurat jest dziwne, nie powinno zliczać powiadomień+podglądacza.
Powiem Ci szczerze, że nawet nie zwróciłem na to uwagi, a faktycznie ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Dopóki nie będzie w tej apce dostępu do forum, nie zainstaluję jej.

Właśnie słyszałem, że lipton straszny z forum jest ;c ja tylko tutaj ostatnio zaglądam.
Dziś wieczorem wybadam tę aplikację z grubsza. ale też poczekam na update z forum.
Konto usunięte
Konto usunięte: Pisałeś coś też o tym magnesie. To jest niesamowita ŻENADA, bo wszystko idzie w kierunku przeistoczenia fotki na portal stricte randkowy.

Dokładnie, dla mnie to dodatek zbędny + nawet drażniący, bo niedopracowany, w innym wątku pisałem na ten temat...
+Podbijam to, że nie chce, aby ktoś swatał mnie z kotem Bogusia albo z jakimiś noworodkami, bo właśnie na takie ciekawostki można tam trafić ^_^
+Nie bardzo podoba mnie się to, że wszyscy widzą moje wpisy. Jaki był sens usuwania tego bajeru skoro teraz do tego wracamy.
Raptownyy
Raptownyy
  2 maja 2014

Dajcie stare ceny gwiazdy ! Te są cholernie drogie ;/ Dajcie chociaż możliwość płatności poprzed dzwonienie za starą cenę ;/ SPADACIE NA DNO

Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Dajcie stare ceny gwiazdy ! Te są cholernie drogie ;/ Dajcie chociaż możliwość płatności poprzed dzwonienie za starą cenę ;/ SPADACIE NA DNO

Bez przesady, nie płacisz 50% więcej...
Nie są to jakieś Bój wie jakie pieniądze ^_^
Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie są to jakieś Bój wie jakie pieniądze ^_^

Bóg wie jakie' LITERUFKA :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dajcie stare ceny gwiazdy ! Te są cholernie drogie ;/

Swoją drogą, to wiesz w ogóle o ile % podrożały? Takie ceny były w czasach ŚWIETNOŚCI serwisud83dde04
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.