LiMix
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 30
LiMix
  28 kwietnia 2014 (pierwszy post)

Witajcie,

Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?

Jak to możliwe ?

SzmataKatowice
SzmataKatowice
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Na sam początek naucz się poprawnie zdania składać xD +

hehe na telefonie siedzi bo kara na kompa od rodziców
Pjotrek
Pjotrek
  1 maja 2014
woland
woland: Nie szczypcie się dziewczyny :P

odp ostatni raz ;D nie banuj plis
Konto usunięte
Konto usunięte: I to jest kolejny przykład na to, że oko powinny mieć osoby pełnoletnie ^_^ ośmieszasz sam siebie + portal.

zazdrość wyczuwalna a od ciebie jak widac wypadało by sie spodziewać bardziej bogatszej wymiany zdan ale brak ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Pjotrek: utwierdzić to moze cie tylko twoje ograniczenie umysłowe gdzie kończy sie na pewym etapie ale twój wybór , nie gadałeś zemna wiec nie żyw sie tym bo sie nie opłaci a na razie bez odbioru ;) I to jest kolejny przykład na to, że oko powinny mieć osoby pełnoletnie ^_^ ośmieszasz sam siebie + portal.Flejm ewryłer tak to jest jak się dzieci werbuje... Na sam początek naucz się poprawnie zdania składać xD + troszkę dystansu maleńki ^^ I NIE WAL OFTOPÓW "czy za to się nie banowało?"Lux: masz racje, fotka utrzymuje się także z reklam na serwisie, NIEWIDOCZNYCH dla osób z gwiazdami, bo po zakupie znikają i z innych serwisów.. Ciekawe w sumie ile % "aktywnych Userów" ma teraz Abo. wykupiony....Lux: Ale 69zł za gwiazdę na te 360dni? trochę wygórowana cena.. dla mnie różnicy nie ma, ale ci co kupują gwiazdę co miesiąc, zapłacą aż o 51zł więcej.. Co Ty, to nieco ponad 15 euro NA ROK! Myślę, że jest bardzo oke ;]woland: Nie szczypcie się dziewczyny :P No sam widzisz co ten gość do mnie tu pisze... Weź tu nie śmieszkuj :D

dystans to ja mam do siebie i do innych
straszny belkot
Konto usunięte
Konto usunięte: No sam widzisz co ten gość do mnie tu pisze... Weź tu nie śmieszkuj :D

cos w stylu ' mamo ale to on zaczął
Konto usunięte
Konto usunięte: mod nie powinien tak sie odzywac

to ze mod tez człowiek nikt nikogo nie musi lubiec/kochac ale jakiś tam iloraz szacuneczku należy w jedna i w druga strone ,,sadzisz ze powinienem zbanować nie wchodząc w dyskusje a jaki sens ma zabranie głodnemu psu miski pełnej żarcia ;>
Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: zazdrość wyczuwalna a od ciebie jak widac wypadało by sie spodziewać bardziej bogatszej wymiany zdan ale brak ;)

Co ja mam Ci dziecko odpisać na tamtego posta? Weź sobie go przeczytaj i spróbuj na niego sam odpowiedzieć, toć to same bzdety nie na tematd83dde2d Nie ma szans na argument vs argument, bo nie na temat napisałeś ^^
Ja Ci sugeruje, że trollujesz a Ty mi synuś wyskakujesz z jakimiś wyznaniami d83dde02

O co mam być zazdrosny? O to, że zamiast siedzieć z koleszkami albo z koleżankami marnujesz swoje dzieciństwo siedząc przed LCD i robiąc to co Ci nigerku każą? W dodatku za darmo + 2 lata bez awansu to słabooo :D
Nadanie bana na 1h + Proszenie się ft o close threadu, bo nie dali dzieciaczkom możliwości zamykania, so sad :ziober2:

No to faktycznie zazdroszczę :rotfl: Tego mi nigdy nie dali xD
Konto usunięte
Konto usunięte: dystans to ja mam do siebie i do innych straszny belkot

No właśnie bełkot :P Jesteś ponoć moderatorem, wprowadzasz tutaj tylko zamęt + nie piszesz na temat.
Co śmieszniejsze, zaczynasz gdzieś przyklaskując jakiemuś forumowiczowi, a później stwierdzasz, że temat Cie nie interesuje ^^
Zwykły troll a nie mod :crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: cos w stylu ' mamo ale to on zaczął

Zauważ, że to Ty masz ból dupki synek..
Ty tutaj musisz posta wypocić, nie ja :lol: ja sobie tylko z Ciebie śmieszkuję, bo głupi jestes jak butd83dde02a starasz się zabłysnąć :D
Konto usunięte
Konto usunięte: to ze mod tez człowiek nikt nikogo nie musi lubiec/kochac ale jakiś tam iloraz szacuneczku należy w jedna i w druga strone ,,sadzisz ze powinienem zbanować nie wchodząc w dyskusje a jaki sens ma zabranie głodnemu psu miski pełnej żarcia ;>

Tu już chyba serczowałeś w googlach koleś :rotfl:
Całkowicie nie nadajesz się na moderatora, masz nieodpowiednie słownictwo, obraziłeś mnie, flejmujesz w tym temacie i walisz all co nie z tematem [zgłaszamd83dde09]

Wracając do tematu..
LiMix
LiMix: Witajcie, Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?

Cena ogólnie Ci nie pasuje? Napisz może ile byłbyś w stanie zapłacić Abo za konto na tym portalu.
Ciekawi mnie to w sumie, nigdy jeszcze takiego pytania nie zadawałem :D
xxxXDarkLoveXxxx
xxxXDarkLoveXxxx
  1 maja 2014

lepiej być nie mogło :|

Agaata
Agaata
  1 maja 2014

Przestańcie ! xDDDDDDD

Pjotrek
wpis jest ukryty
Agaata
Agaata
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no racja zabierz swojego kolega bo juz ma piane a jest taki dorosły i dojrzały ;>

Piotrek przestań. :DD
Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: odp ostatni raz ;D nie banuj plis
Konto usunięte
Konto usunięte: ból dupki
:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: narazie
Na [ spacja] razie
Konto usunięte
Konto usunięte: zostałeś wyprowadzony z równowagi
Jak na razie to Ty się srasz Wenszu xD i Walisz ciągle offtopy :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: wrócili do starych cen .... : /
Dużo drożej nie jest, dalej będziemy kupować :DD
Pjotrek
Pjotrek
  1 maja 2014

dobra skończ bo juz ani śmieszny ani żenujący nie ejstes ani tez nie musisz odp na stare odp z tego tematu banika nie dostaniesz za dobre mama serce ;>

Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra skończ bo juz ani śmieszny ani żenujący nie ejstes ani tez nie musisz odp na stare odp z tego tematu banika nie dostaniesz za dobre mama serce ;>

Ty miałbyś mi dać bana? Za co dziecko?
Zaraz Ty zostaniesz ukarany, udowodnię Ci to d83dde09
Pjotrek
Pjotrek
  1 maja 2014

ok czekam haha

Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014

Wracając do tematu [po krótkiej przerwie]

Agaata
Agaata:

Konto usunięte
Konto usunięte:

Jak już wpisaliście tutaj kilka krzaczków, to napiszcie co sądzicie o podwyżce cen pakietu :zakochany:
Czy jakość jest na tyle wysoka, aby zapłacić więcej?
Paulinessa
Paulinessa
  1 maja 2014

Po pierwsze - po co Wam ta gwiazda, skoro taki zły ten portal?

Hipokryci

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  1 maja 2014

Witam :-)

LiMix
LiMix: Witajcie,Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ? Jak to możliwe ?

Dziwisz się skokowi ceny? I to w dodatku sporadycznemu?
Półprodukty - składowe towaru, który jest efektem końcowym - itemem, gwiazdą, etc. też drożeją.
Ciekawe, że takiego oburzenia nie ma, kiedy drożeje przykładowy alkohol.
Wniosek - jak i wspominali przedmówcy: kto będzie chciał pić, kupi już droższy alkohol. Tak samo z pakietem, userzy pokuszą się, bądź pewien. Sprawa będzie się miała dynamicznie względem jakości / wygody związanej z nabyciem towaru (tutaj plusik dla Pauliny).

Wzrost ceny pakietu - dla mnie - nie ma nic wspólnego z jego +/- jakością. Czy to dobrze, czy źle? Ciężko określić.
Userów do złej opinii może determinować ilość wprowadzanych zmian, gdzie rzuca się ich na głęboką wodę, bez uprzedzenia. A Ci mając gwiazdę (i to już droższą), powinni być na wygodniejszej pozycji, nieprawdaż?(spotkałam się z takimi wypowiedziami) Troszkę to wygórowane mniemanie.
Każdy czegoś od kogoś oczekuje - norma, ale wykazać się zrozumieniem/rozsądkiem też warto.

Poza tym kto wie, czy w związku z wzrostem cen "Gwiazdy", nie przyjdą jakieś nowe przywileje. Jesteśmy wciąż zaskakiwani nowościami, a te nie zawsze są negatywne ;-).

Konto usunięte
Konto usunięte: mama

Konto usunięte
Konto usunięte: da

Nawiązując do pamiętnego postu użytkownika woland(wybacz, delikatny trolling) z dnia 5 grudnia 2013 roku, proszę Was o ogarnięcie :-).

Pozdrawiam :-)
Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Po pierwsze - po co Wam ta gwiazda, skoro taki zły ten portal?Hipokryci

d83dde02 +

esquilo
esquilo: Ciekawe, że takiego oburzenia nie ma, kiedy drożeje przykładowy alkohol.

aleee kłamiesz koleś xDD
esquilo
esquilo: Wzrost ceny pakietu - dla mnie - nie ma nic wspólnego z jego +/- jakością. Czy to dobrze, czy źle? Ciężko określić.

Tu masz - bo po co płacić więcej za coś co jest ciągle takie same albo nawet i gorsze ;]
Example:
Wyższa jakość = wyższa cena d83ddc4d
Niższa jakość = wyższa cena d83ddc4e
esquilo
esquilo: Każdy czegoś od kogoś oczekuje - norma, ale wykazać się zrozumieniem/rozsądkiem też warto.

Jak się za coś płaci, to nie ma miejsca na zrozumienied83dde09
Płacisz = wymagasz
esquilo
esquilo: Poza tym kto wie, czy w związku z wzrostem cen "Gwiazdy", nie przyjdą jakieś nowe przywileje. Jesteśmy wciąż zaskakiwani nowościami, a te nie zawsze są negatywne ;-).

No tak, arcy śmiechłem i ucieszyłem się gdy chcieli mnie zeswatać z kotem Bogusia w magnesied83dde02
OJEEEJ, ŁACH:ziober2:
esquilo
esquilo: Nawiązując do pamiętnego postu użytkownika woland(wybacz, delikatny trolling) z dnia 5 grudnia 2013 roku, proszę Was o ogarnięcie :-). Pozdrawiam :-)

Ja tam swoje napisałem, dostałem bana jeszcze, czaisz xD na 24 ^^
Skarga poszła już do FT, jutro się tym pewno zajmą

KCd83ddc9b
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.