LiMix
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 30
LiMix
  28 kwietnia 2014 (pierwszy post)

Witajcie,

Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?

Jak to możliwe ?

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: po co płacić więcej za coś co jest ciągle takie same albo nawet i gorsze

d83ddc47
esquilo
esquilo: Półprodukty - składowe towaru, który jest efektem końcowym - itemem, gwiazdą, etc. też drożeją.

Tutaj - pomijając sumienność, efekt końcowy etc. - też wkładana jest praca osób fizycznych. Coś na zasadzie: zatrudniasz, wynagradzasz, środki musisz mieć, popyt/podaż ;-).
Co do głosu/ów " na nie" - nadmieniłam powyżej.
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak się za coś płaci, to nie ma miejsca na zrozumienie Płacisz = wymagasz

Teraz trochę złośliwie, ale prawdziwie: z jakością gwiazdy jest trochę jak z zachowaniem userów. Okazujecie szacunek, macie dystans - jest lepiej. Robicie syf, dostajecie "odpowiedź" - taką, a nie inną gwiazdę/usługę/rozmowę, etc. Może właśnie to tak "trybi" d83dde09.

Konto usunięte
Konto usunięte: KC

d83dde18.
Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
esquilo
esquilo: sumienność

To akurat nie pasuje do tego portalu.
Co do półproduktu, to nie ma tu miejsca na takie rzeczy, wszystko co znajduje się na portalu powinno być dopracowane w 100% i wypuszczone w wersji "oficjalnej" gotowej do użytku, Ewentualnie zrobione na zasadzie APPKI, gdzie Matra zapraszała na BETA testy ;]
Co do pracy, to nie interesuje mnie to kto i ile nad czymś siedział, to firma taka jak inna... Kasę z tego mają.
Example:
Jak Ci pani w sklepie da kiełbasę zepsuta i powie Ci [wyrozumiałości, bo prądu nie było i lodówka padła] to co zrobisz? XD

esquilo
esquilo: Teraz trochę złośliwie, ale prawdziwie: z jakością gwiazdy jest trochę jak z zachowaniem userów. Okazujecie szacunek, macie dystans - jest lepiej. Robicie syf, dostajecie "odpowiedź" - taką, a nie inną gwiazdę/usługę/rozmowę, etc. Może właśnie to tak "trybi"

To nie tak, z samą gwiazdą jest jak zawsze, niezmiennie, chodzi o wykupowanie Abo. na portalu społecznościowym, który nie daje sobie rady z wymaganiami Userów i ciągle plącze się w szambie, które sam sobie zgotował wdrażając coraz więcej "usprawnień"
+ To nie może działać na zasadzie ciepło, ciepło-zimno, zimno, tak jak napisałem up, to firma jak tysiące innych, firma, która musi działać jak inne albo po prostu upadnie ^^
Example:
Byłaś miła w sklepie - dostałaś świeżą kiełbasę z Hiszpańskiego byka
Byłaś niemiła, opryskliwa itp - dostajesz zepsutą kiełbasę z Polskiego konia albo osła xD
esquilo
esquilo: .

:list:
Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014

P.S. Jakby nie było... Abonament na portalu społecznościowym odblokuje Ci xx możliwości, ale jest to głównie dotacja na ROZWÓJ serwisu.
Jakby nie patrzeć, było tak od zawszed83dde0a

Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Example: Byłaś miła w sklepie - dostałaś świeżą kiełbasę z Hiszpańskiego byka Byłaś niemiła, opryskliwa itp - dostajesz zepsutą kiełbasę z Polskiego konia albo osła xD

Oczywka tu na dole miał być [śmiech] jakbyś nie załapała xD
esquilo
esquilo
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak Ci pani w sklepie da kiełbasę zepsuta i powie Ci [wyrozumiałości, bo prądu nie było i lodówka padła] to co zrobisz? XD

Jak i zły jakościowo towar, tak i problemy się zgłasza. Koniec języka za przewodnika - defacto, klikanie też nie boli, więc... cierpliwość ;-).

Konto usunięte
Konto usunięte: To nie tak, z samą gwiazdą jest jak zawsze, niezmiennie, chodzi o wykupowanie Abo. na portalu społecznościowym, który nie daje sobie rady z wymaganiami Userów i ciągle plącze się w szambie, które sam sobie zgotował wdrażając coraz więcej "usprawnień" + To nie może działać na zasadzie ciepło, ciepło-zimno, zimno, tak jak napisałem up, to firma jak tysiące innych, firma, która musi działać jak inne albo po prostu upadnie ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: P.S. Jakby nie było... Abonament na portalu społecznościowym odblokuje Ci xx możliwości, ale jest to głównie dotacja na ROZWÓJ serwisu. Jakby nie patrzeć było tak od zawsze

Więc właśnie - chcę to wykupuję gwiazdę, nie to nie. Przywiązanie determinuje, każdy też ma swoje powody. A wtedy i cena nie gra zbyt wielkiej roli.
I... skoro jestem zalogowana i ponawiam tą czynność - oznacza, że jakość jest dla mnie akceptowalna. Oczywiście zdanie/opinię wyrazić trzeba, ale komu nie pasuje takowy stan, może zrobić delete konta ;-).
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłaś miła w sklepie - dostałaś świeżą kiełbasę z Hiszpańskiego byka

Mówią mi dzień dobry "na mieście" ;-).
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłaś niemiła, opryskliwa itp - dostajesz zepsutą kiełbasę z Polskiego konia albo osła xD

Kiełbasa z konia jest dobra.
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywka

:ninja:.

Konto usunięte
Konto usunięte: jakbyś nie załapała

Biorę pod uwagę wszystkie argumenty, nawet jak się z nimi nie zgadzam. (Tą aluzję zrozumiesz doskonale: boli mnie już język) d83dde1a.
Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
esquilo
esquilo: Jak i zły jakościowo towar, tak i problemy się zgłasza. Koniec języka za przewodnika - defacto, klikanie też nie boli, więc... cierpliwość ;-).

Nie zrozumiałaś :smutny: ale mniejsza.
esquilo
esquilo: Więc właśnie - chcę to wykupuję gwiazdę, nie to nie. Przywiązanie determinuje, każdy też ma swoje powody. A wtedy i cena nie gra zbyt wielkiej roli.

Nie wywarzaj otwartych drzwi EŁISKLO XD
Pisałem to up
esquilo
esquilo: I... skoro jestem zalogowana i ponawiam tą czynność - oznacza, że jakość jest dla mnie akceptowalna. Oczywiście zdanie/opinię wyrazić trzeba, ale komu nie pasuje takowy stan, może zrobić delete konta ;-).

No i właśnie te felerne delete... 40% aktywnych mniej, dochody przeszło 50 % down... to mówi samo za siebie xD
Dlatego mamy taką burzę nowości ;>
esquilo
esquilo: Biorę pod uwagę wszystkie argumenty, nawet jak się z nimi nie zgadzam. (Tą aluzję zrozumiesz doskonale: boli mnie już język)

I tak nie zrozumiałaś HiszpaneQ :sex:
Cho idziemy pograć sobie w coś na kurniku :rotfl: bo już nie chce mi się tutaj siedzieć xD
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak Ci pani w sklepie da kiełbasę zepsuta i powie Ci [wyrozumiałości, bo prądu nie było i lodówka padła] to co zrobisz?
Konto usunięte
Konto usunięte: Abonament na portalu społecznościowym odblokuje Ci xx możliwości, ale jest to głównie dotacja na ROZWÓJ serwisu
To jest, niestety, bardzo smutna acz trafna konstatacja.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
woland
woland: To jest, niestety, bardzo smutna acz trafna konstatacja.

Coś w tym jeeestd83dde0a
esquilo
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: I tak nie zrozumiałaś

Ok.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mniejsza

Nie. jak i Ty, tak i ja wyrażam swoje zdanie :-).

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wywarzaj otwartych drzwi EŁISKLO

Skoro są otwarte - "mówią" chodź, więc jestem :D.

woland
woland: To jest, niestety, bardzo smutna acz trafna konstatacja.

Smutne to jest to, że jest masa nowości naraz. Zapomniano o zasadzie: "jak robisz coś, rób to dobrze i kończ, wtedy zaczynaj czynność następną". Tu o tym zapomniano.
Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014

Nowa, coraz droższa cena za gwiazde ???? ???? ????

Mode zmień topic ;x bo temat fajny, ale topic gryzie w oko :smutny:

SzmataKatowice
SzmataKatowice
  2 maja 2014

paffeu uwazaj na bana od piotrka

Krzysiu
Krzysiu
  2 maja 2014

NO TERAZ TO PRZESADZILIŚCIE Z TYMI CENAMI ZA GWIAZDĘ :o

Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Krzysiu
Krzysiu: NO TERAZ TO PRZESADZILIŚCIE Z TYMI CENAMI ZA GWIAZDĘ :o

Dlaczego tak uważasz?
Przecież to tylko 69 zł. na CAŁY ROK!
Moim zdaniem to dobra cena, nie chcielibyście powrotu do cen sprzed 3-4 lat...
Krzysiu
Krzysiu
  2 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego tak uważasz? Przecież to tylko 69 zł. na CAŁY ROK!
heh.. płacić tyle kasy za durny kolorek?:) owszem fajnie mieć gwiazdę ale to jest lekka przesada. Widzę że nie tylko ja jestem szczęśliwy tą zmianą.
Paffeuu
Paffeuu
  2 maja 2014
Krzysiu
Krzysiu: heh.. płacić tyle kasy za durny kolorek?:) owszem fajnie mieć gwiazdę ale to jest lekka przesada. Widzę że nie tylko ja jestem szczęśliwy tą zmianą.

W sumie wg. mnie to jeszcze dobra cena, wykupienie pakietu daje sporo dodatkowych możliwości.
Oczywka zainteresowani pakietem są przeważnie ludzie "AKTYWNI", mający tutaj znajomych albo jakiś cel przynajmniej ^^

Fajnie, że w końcu ktoś interesuje się tematem ;>
_________________________________________________________________________________________
Możesz śmiało napisać tutaj co Ci osobiście np. nie pasuje, co Ci się podoba [z ostatnich wprowadzonych zmian]
Co mogliby poprawić, co powinno zostać takie jak jest itd. + najważniejsze, jaka cena za pakiet by Cie usatysfakcjonowała.

Jestem ciekaw co Wy o tym wszystkim myślicie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.