Witajcie,
Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?
Jak to możliwe ?
lista tematów
Nowa, coraz droższa cena za gwiazde ???? ???? ???? strona 5 z 9
Konto usunięte: wyobraź sobie, że zupełnie nic, wszystkie zmiany/błędy/poprawki/przychody, rozchody na fotce są mi obojętnie.
To akurat Twoje zdanie Lok, ale nie każdy rozumuje tak jak Ty i nie każdy ma wylane na portal.
X lat wstecz, interesowały nas różne nowinki i nie mów mi, że nie! XD
Dlatego też pytam i czekam na odpowiedź ludzi, KTÓRYCH TEMAT INTERESUJE + MAJĄ COŚ DO WYPOCENIA.
El0
Konto usunięte: Jak to możliwe, że ten temat jest bardziej HOT, niż jakikolwiek teraz na hyde?
zaraz Was banuję!
To dlatego, że emenemsy efczą albo wygrywają w majnkrafta
Jak już tu jesteś, to przy okazji napisz co myślisz o cenie pakietu.
Czy aktualna jakość świadczonych usług jest na tyle wysoka, aby podnieść cenę Abonamentu za konto [PREMIUM]?
Konto usunięte: Jak już tu jesteś, to przy okazji napisz co myślisz o cenie pakietu.
Czy aktualna jakość świadczonych usług jest na tyle wysoka, aby podnieść cenę Abonamentu za konto [PREMIUM]?
Myślę, że nie jest jakaś wygórowana. Jeśli teraz ją nawet podwyższyli o niecałe 3 zł na miesiąc, co z tego? To nie są jakieś wielkie pieniądze, a jeżeli kogoś stać było na gwiazdę i wcześniej, będzie i teraz.
Jeśli ktoś chce/potrzebuje to i tak wykupi ten pakiet. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do usług, bo czego więcej niby potrzeba? Kolorowy login, znaczek, pełny podglądacz, brak reklam (również tych w wiadomościach), wyróżnienie (przeszkadzała mi ta "obowiązkowa" usługa, gdy byłam modem i miałam gwiazdę), dostęp do klubu gwiazd, informacja o tym, kto ma cię w ulubionych itd. Każda opcja dobra, ale wcale nie jakaś niezbędna do funkcjonowania na portalu, wiec jeżeli kogoś ta cena tak boli, niech gwiazdy nie kupuje.
Konto usunięte: To akurat Twoje zdanie Lok, ale nie każdy rozumuje tak jak Ty i nie każdy ma wylane na portal.
tak całkiem to nie mam wylane (chyba) nadal tu jestem.
No tak, kiedys każdą zmianę jakoś inaczej sie przezywało, nawet najmniejsza pierdoła na czacie wywoływała różne reakcje, teraz to jakos nie wiem...;/
Konto usunięte: Każda opcja dobra, ale wcale nie jakaś niezbędna do funkcjonowania na portalu, wiec jeżeli kogoś ta cena tak boli, niech gwiazdy nie kupuje.
no i to w sumie najlepsza wypowiedź.
Jak cos nie pasuje, to nie zwracam na to uwagi, albo mnie tam nie ma.
Konto usunięte: Myślę, że nie jest jakaś wygórowana. Jeśli teraz ją nawet podwyższyli o niecałe 3 zł na miesiąc, co z tego? To nie są jakieś wielkie pieniądze, a jeżeli kogoś stać było na gwiazdę i wcześniej, będzie i teraz.
+ duży, myślę tak samo.
Konto usunięte: Jeśli ktoś chce/potrzebuje to i tak wykupi ten pakiet. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do usług, bo czego więcej niby potrzeba? Kolorowy login, znaczek, pełny podglądacz, brak reklam (również tych w wiadomościach), wyróżnienie (przeszkadzała mi ta "obowiązkowa" usługa, gdy byłam modem i miałam gwiazdę), dostęp do klubu gwiazd, informacja o tym, kto ma cię w ulubionych itd. Każda opcja dobra, ale wcale nie jakaś niezbędna do funkcjonowania na portalu, wiec jeżeli kogoś ta cena tak boli, niech gwiazdy nie kupuje.
Co do samych opt. jest jak pisałem wcześniej w sumie..
Wszystko ładnie i pięknie, jedyne co mnie wkurza to te powiadomienia + opcja, że znajomi widzą moje wpisy u innych [to taki dodatek dla stalkerów chyba]
Z samego poziomu [jako takieego] jestem zadowolony, jedyne co mnie czasami denerwuje, to support, strasznie się grzebią z niektórymi babolami, ale w ogólnym rozrachunku, nie ma co narzekać!
To są właśnie te powiadomienia, które są blocked, ale mimo tego, że są blocked, to wizualnie pokazuje, że masz xx tych właśnie powiadomień [typu wpisy u innych, prezenty itp]
+Straszne jest to, jak np. piszesz z kimś głupie PW, ta osoba korzysta z appki mobilnej i trzeba za każdym razem odświeżać ręcznie PW, bo inaczej wszystko jest freeze
Poza tym jest 7/10
ale interesuje Cie przepychanie się na hajdzie i pewno pisanie na pw.
Nie interesujesz sie serczowaniem samców ALFA itd. a w tym pakiet pomaga.
Konto usunięte: No tak, kiedys każdą zmianę jakoś inaczej sie przezywało, nawet najmniejsza pierdoła na czacie wywoływała różne reakcje, teraz to jakos nie wiem...;/
Staruchy z nas Lokaczu
Też mam to wszystko w przedłużeniu pleców w sumie, ale wyczułem ciekawy temat, a wiesz, że lubię sobie tutaj popisać, to nie taka dżungla jak hyde xD
Tu niestety się nie zgodzę, jest kilka rzeczy, które mogą znacznie utrudnić nawet poruszanie się po samym portalu, ale na szczęście takie anomalie są z miejsca na high priority i są naprawiane.
>Bez pakietu możesz dodać 5 wpisów, udzielasz się w grupach o jakiejkolwiek tematyce, która Cię interesuje albo zwyczajnie zakładasz na fotce grupę związaną ze swoją działalnością [jak np. ja radio esmusic]
>Nie możesz dodać wpisów, bo jesteś ograniczona jakimiś limitami itd>wykupujesz pakiet, bo musisz.
Spooro przykładów jest, ale w większości przypadków jest dokładnie tak jak piszecie
W sumie tak teraz siedzę i myślę i tak całkiem seerio, to ten magnes jest taką jeedyną porażką jaka tutaj jest na chwilę obecną.
Tylko to mnie tak razi, reszta jest oke
Swoją drogą, to ciekawi mnie bardzo co będzie z tym magnesem, czy zniknie tak samo jak wiele [nieudanych inwestycji]?
Co myślicie?
wchodze sobie tam, bo czasem idzie sklecić tam jakas sensowną rozmowę, chociaż tam 90% ludzi wchodzi raczej posmieszkować. Na czacie jest podobnie, tyle ze jest większy ruch, wiec trole bardziej są wmieszane w tłum.
Na pw mam jednego rozmówce aż, bo sobie zablokowałam PW do reszty fotkowiczów, którzy szukają tam nie wiadomo czego.
o to!
-----------------
na czacie mało jestem, na kamerki nie zaglądam,w podglądacz nie zaglądam, w grupach tez się nie wypowiadam, może dlatego, ze tak sie ograniczyłam z poruszaniem się tu, zmiany stały sie dla mnie takie obojętne.
To by chyba wytłumaczyło wszystko.
dobra skończ bo juz ani śmieszny ani żenujący nie ejstes ani tez nie musisz odp na stare odp z tego tematu banika nie dostaniesz za dobre mama serce
Konto usunięte: wchodze sobie tam, bo czasem idzie sklecić tam jakas sensowną rozmowę, chociaż tam 90% ludzi wchodzi raczej posmieszkować. Na czacie jest podobnie, tyle ze jest większy ruch, wiec trole bardziej są wmieszane w tłum.
Na czacie w sumie lepiej jest, bo jest tam w 60% taki sam syff, ale przynajmniej po czasie znikają te wypocone debilizmy, a na forum to zostaje haha ^^
Konto usunięte: Na pw mam jednego rozmówce aż, bo sobie zablokowałam PW do reszty fotkowiczów, którzy szukają tam nie wiadomo czego.
Ja mam 3 akurat, jesteś lepsiejsza xD
Lubię jak jesteś taka stanowcza.
Konto usunięte: na czacie mało jestem, na kamerki nie zaglądam,w podglądacz nie zaglądam, w grupach tez się nie wypowiadam, może dlatego, ze tak sie ograniczyłam z poruszaniem się tu, zmiany stały sie dla mnie takie obojętne.
To by chyba wytłumaczyło wszystko.
Wiedziałem to wszystko w sumie, ale dobrze, że się tym podzieliłaś z nami
Właśnie to mi się tutaj podoba... ostatnia taka oaza spokoju, gdzie można normalnie podyskutować.
Dział fotki to ostatnia spokojna przystań [nie wliczając takich przypadków jak 2-3 strony back ;X]
Ironiczny: Siemanko, co tutaj się dzieję, wszedłem, bo dostałem znaki od Boga, dlatego musiałem zbadać teren!
Poczytaj temat i odnieś się Jarku, szanuję Twoje zdanie, pisz na temat, bo w sumie sam thread jest udany
Konto usunięte: dobra skończ bo juz ani śmieszny ani żenujący nie ejstes ani tez nie musisz odp na stare odp z tego tematu banika nie dostaniesz za dobre mama serce
On zacytował tylko słowa moderatora, które kierowane były w moją stronę, ale chłopak troszkę już ochłonął dlatego proszę o nie śmieszkowanie z niego, nie mam na celu osmieszyć gościa, sam to zrobił, bądźcie mądrzejsi