LiMix
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 30
LiMix
  28 kwietnia 2014 (pierwszy post)

Witajcie,

Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?

Jak to możliwe ?

Obserwator
Obserwator
  29 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: gdybyś jeszcze nie miał gwiazdy to rozumiem

mam bo wykupiłem juz dawno
Obserwator
Obserwator
  29 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: gdybyś jeszcze nie miał gwiazdy to rozumiem

ta gwiazda została wykupiona już dawno
Lux
Lux
  29 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdyby fotka utrzymywała się z waszych gwiazd tylko, to faktycznie by upadła.

masz racje, fotka utrzymuje się także z reklam na serwisie, NIEWIDOCZNYCH dla osób z gwiazdami, bo po zakupie znikają i z innych serwisów.. Ale 69zł za gwiazdę na te 360dni? trochę wygórowana cena.. dla mnie różnicy nie ma, ale ci co kupują gwiazdę co miesiąc, zapłacą aż o 51zł więcej.. :wtf:
ACTIVIA
ACTIVIA
  30 kwietnia 2014
Lux
Lux: masz racje, fotka utrzymuje się także z reklam na serwisie, NIEWIDOCZNYCH dla osób z gwiazdami, bo po zakupie znikają i z innych serwisów.. Ale 69zł za gwiazdę na te 360dni? trochę wygórowana cena.. dla mnie różnicy nie ma, ale ci co kupują gwiazdę co miesiąc, zapłacą aż o 51zł więcej.
ja sobie teraz wykupiłam gwiazdę, sama się zastanawiam po co.w podglądacz nie zaglądam, na reklamy ma się swoje sposoby, jedynie czego mi brakuje, to pisanie komentarzy bez zdjęć a mając gwiazdę można je pisać.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Osoby które kupowały gwiazdę przez kilka lat, to i tak wykupią nawet jak ceny poszły w górę.
cichynick
cichynick
  30 kwietnia 2014

Po Sezonowa Obniżka Gwiazdy Będzie Dopiero W Połowie Września
Jak Żaden Po Drodze Kataklizm Się Nie Wydarzy

Paffeuu
Paffeuu
  30 kwietnia 2014
Seta1987
Seta1987: Nie wierzę..., dlaczego tak drogo

Populacja spada, to ceny idą up ;]
Jak widać... [gołym okiem] Jakość usług spada>ceny rosną, to było do przewidzenia ^^
Rafaello myśli, że appką na androida podbije świat i zarobi tyle co w 2007-2009r d83dde2d lejed83dde02

Konto usunięte
Konto usunięte: Gdyby fotka utrzymywała się z waszych gwiazd tylko, to faktycznie by upadła.

Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie

Minimum 30% dochodów, to kasa z gwiazd także... to spora kasad83dde09
Obserwator
Obserwator: Teraz to dopiero stracą ludzi pewnie

Wielu ludzi nie stracą przez podniesienie cen ^^
Ludzie rezygnują przez cały ten szitstorm nowości, które miały coś zmienić na lepsze, a tylko wadzą:

"WPROWADZONE STOSUNKOWO NIEDAWNO"

>Powiadomienia [totalny chaos z tym był + do dziś nie działają w 100% poprawnie...]
>Magnes [całkowity fail, można tam znaleźć dosłownie wszystko...]
>Jazda z CDN-em , przez którą kilka dni była totalna :superkupa: kolejny fail ^^

Całą masa "starych" tematów, które miały zostać ogarnięte i na chęciach się skończyło...

Na bank znalazłoby się coś jeszcze, ale... tyle starczyAplikacja na androida + support appki [czasami mam wrażenie, że wszyscy programiści siedzą nad appką, a portal samopas zostawiony ^^]

No i tylee w sumie, bo nie chce mi się nawet główkować..

Ogólnie jest okej, ale mogłoby być troszkę lepiej z supportem i w sumie tyle, dla mnie nie jest źle, cena jeszcze do przyjęciad83dde0a
Paffeuu
Paffeuu
  30 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Osoby które kupowały gwiazdę przez kilka lat, to i tak wykupią nawet jak ceny poszły w górę.

Dokładnie, tu nawet nie będą jakoś szczególnie na jakość usług patrzeć.
Ja sam narzekam na kilka rzeczy, ale jakoś mi to szczególnie w użytkowaniu nie przeszkadza ;>
Co prawda, są troszkę denerwujące te babole, ale jednak są z czasem naprawiane "większość" i jest oks.

Ludzie siedzący tu już XX czasu i tak wykupią pakiet, bo mają tu znajomych, bliskich itp. i po prostu pakiet jest przydatny.
Głupie wpisy na profilach, podglądacz itp.
Inni znowu "poszukiwacze" po prostu tego potrzebują xD

Siedzę w sumie i śmeiszkuję trochę, ale tak patrząc na to wszystko... to nie jest tak źle ^^
Pjotrek
Pjotrek
  30 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Minimum 30% dochodów, to kasa z gwiazd także... to spora kasa

skąd masz takie info ?:D
Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: skąd masz takie info ?:D

Dziecino... Teraz modka dostajecie za rekordy debilizmu, czy tak tylko sobie HEHE trollujesz?

Google nie gryzą... Pan Agnieszczak jest jedną z niewielu osób w tym śmiesznym kraju, która zbiła miliony na internetach. W 2007-2008r. portal przyniósł zysk w wysokości przeszło 2.5 mln. polskich złotych NETTO, w tamtym czasie ogłoszono, że minimum 40% tego dochodu to pieniążki z "gwiazd", teraz może jest i 40 albo 50%... niech będzie ^^ na bank liczba kont nieznacznie spadła, ale i tak jest więcej "zrzeszonych" niż w tamtych latach, chodzi mi o Userów z wykupionym pakietem.
Zarobki możesz sobie podzielić na 2 grupy... Na reklamowe "nie ważne czy to dział sprzedaży, czy sieciowe jakieś, czy też serwisowe" oraz przychody z "abonamentów", w tym przypadku STAR ^^
Firma wtedy warta była około 200 mln. polskich złotych, teraz na bank jest warta mniej, ale i tak ciągle pną się w górę ;]
Znając życie " o ile tego nie zdupczą " do końca roku będzie z 10% na+ do last year.

P.S. 31.01.2012 Prezes Fotki sam stwierdził, że zarobki można podzielić śmiało 50% do 50%.[pomiędzy reklamą a abonamentem]
Pjotrek
Pjotrek
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziecino... Teraz modka dostajecie za rekordy debilizmu, czy tak tylko sobie HEHE trollujesz?
modka mam juz od jakiś 2 lat , nie wiedze sensu wywoływania bólu ;)wiedza gogle... tak mnie tylko ciekawiły twoje przypuszczenie badania ( minimum ; moze , znając życie )a czy to jest prawda to nie mi to ocenić nigdy nie fascynowało mnie az tak liczenie cudzej monety ;)
Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: modka mam juz od jakiś 2 lat , nie wiedze sensu wywoływania bólu ;)wiedza gogle... tak mnie tylko ciekawiły twoje przypuszczenie badania ( minimum ; moze , znając życie )a czy to jest prawda to nie mi to ocenić nigdy nie fascynowało mnie az tak liczenie cudzej monety ;)

Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że przez ostatnie lata wybierają was z czystego przypadku :lol:
Nie mam o czym już tutaj z tobą pisać ^_^

Co do samego tematu, to zapomniałem dodać, że jednak informacja w klubie gwiazd powinna być... O obniżce trąbili jak szaleni, ale o podwyżce nikt nie pisze :jezyk2:
Pjotrek
wpis jest ukryty
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte:

Nie szczypcie się dziewczyny :P

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Paffeuu
Paffeuu
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: utwierdzić to moze cie tylko twoje ograniczenie umysłowe gdzie kończy sie na pewym etapie ale twój wybór , nie gadałeś zemna wiec nie żyw sie tym bo sie nie opłaci a na razie bez odbioru ;)

I to jest kolejny przykład na to, że oko powinny mieć osoby pełnoletnie ^_^ ośmieszasz sam siebie + portal.

d83ddd25Flejm ewryłer :rotfl: tak to jest jak się dzieci werbuje...
Na sam początek naucz się poprawnie zdania składać xD + troszkę dystansu maleńki ^^
I NIE WAL OFTOPÓW "czy za to się nie banowało:zonk:?"

Lux
Lux: masz racje, fotka utrzymuje się także z reklam na serwisie, NIEWIDOCZNYCH dla osób z gwiazdami, bo po zakupie znikają i z innych serwisów..

Ciekawe w sumie ile % "aktywnych Userów" ma teraz Abo. wykupiony....
Lux
Lux: Ale 69zł za gwiazdę na te 360dni? trochę wygórowana cena.. dla mnie różnicy nie ma, ale ci co kupują gwiazdę co miesiąc, zapłacą aż o 51zł więcej..

Co Ty, to nieco ponad 15 euro NA ROK! Myślę, że jest bardzo oke ;]
woland
woland: Nie szczypcie się dziewczyny :P

No sam widzisz co ten gość do mnie tu pisze...
Weź tu nie śmieszkuj :D
SzmataKatowice
SzmataKatowice
  1 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: utwierdzić to moze cie tylko twoje ograniczenie umysłowe gdzie kończ

zgloszone do ft
mod nie powinien tak sie odzywac
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.