Witajcie,
Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?
Jak to możliwe ?
lista tematów
Nowa, coraz droższa cena za gwiazde ???? ???? ???? strona 2 z 9
masz racje, fotka utrzymuje się także z reklam na serwisie, NIEWIDOCZNYCH dla osób z gwiazdami, bo po zakupie znikają i z innych serwisów.. Ale 69zł za gwiazdę na te 360dni? trochę wygórowana cena.. dla mnie różnicy nie ma, ale ci co kupują gwiazdę co miesiąc, zapłacą aż o 51zł więcej..
Lux: masz racje, fotka utrzymuje się także z reklam na serwisie, NIEWIDOCZNYCH dla osób z gwiazdami, bo po zakupie znikają i z innych serwisów.. Ale 69zł za gwiazdę na te 360dni? trochę wygórowana cena.. dla mnie różnicy nie ma, ale ci co kupują gwiazdę co miesiąc, zapłacą aż o 51zł więcej.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Osoby które kupowały gwiazdę przez kilka lat, to i tak wykupią nawet jak ceny poszły w górę.
Po Sezonowa Obniżka Gwiazdy Będzie Dopiero W Połowie Września
Jak Żaden Po Drodze Kataklizm Się Nie Wydarzy
Populacja spada, to ceny idą up ;]
Jak widać... [gołym okiem] Jakość usług spada>ceny rosną, to było do przewidzenia ^^
Rafaello myśli, że appką na androida podbije świat i zarobi tyle co w 2007-2009r leje
Minimum 30% dochodów, to kasa z gwiazd także... to spora kasa
Wielu ludzi nie stracą przez podniesienie cen ^^
Ludzie rezygnują przez cały ten szitstorm nowości, które miały coś zmienić na lepsze, a tylko wadzą:
"WPROWADZONE STOSUNKOWO NIEDAWNO"
>Powiadomienia [totalny chaos z tym był + do dziś nie działają w 100% poprawnie...]
>Magnes [całkowity fail, można tam znaleźć dosłownie wszystko...]
>Jazda z CDN-em , przez którą kilka dni była totalna kolejny fail ^^
Całą masa "starych" tematów, które miały zostać ogarnięte i na chęciach się skończyło...
Na bank znalazłoby się coś jeszcze, ale... tyle starczyAplikacja na androida + support appki [czasami mam wrażenie, że wszyscy programiści siedzą nad appką, a portal samopas zostawiony ^^]
No i tylee w sumie, bo nie chce mi się nawet główkować..
Ogólnie jest okej, ale mogłoby być troszkę lepiej z supportem i w sumie tyle, dla mnie nie jest źle, cena jeszcze do przyjęcia
Konto usunięte: Osoby które kupowały gwiazdę przez kilka lat, to i tak wykupią nawet jak ceny poszły w górę.
Dokładnie, tu nawet nie będą jakoś szczególnie na jakość usług patrzeć.
Ja sam narzekam na kilka rzeczy, ale jakoś mi to szczególnie w użytkowaniu nie przeszkadza ;>
Co prawda, są troszkę denerwujące te babole, ale jednak są z czasem naprawiane "większość" i jest oks.
Ludzie siedzący tu już XX czasu i tak wykupią pakiet, bo mają tu znajomych, bliskich itp. i po prostu pakiet jest przydatny.
Głupie wpisy na profilach, podglądacz itp.
Inni znowu "poszukiwacze" po prostu tego potrzebują xD
Siedzę w sumie i śmeiszkuję trochę, ale tak patrząc na to wszystko... to nie jest tak źle ^^
Dziecino... Teraz modka dostajecie za rekordy debilizmu, czy tak tylko sobie HEHE trollujesz?
Google nie gryzą... Pan Agnieszczak jest jedną z niewielu osób w tym śmiesznym kraju, która zbiła miliony na internetach. W 2007-2008r. portal przyniósł zysk w wysokości przeszło 2.5 mln. polskich złotych NETTO, w tamtym czasie ogłoszono, że minimum 40% tego dochodu to pieniążki z "gwiazd", teraz może jest i 40 albo 50%... niech będzie ^^ na bank liczba kont nieznacznie spadła, ale i tak jest więcej "zrzeszonych" niż w tamtych latach, chodzi mi o Userów z wykupionym pakietem.
Zarobki możesz sobie podzielić na 2 grupy... Na reklamowe "nie ważne czy to dział sprzedaży, czy sieciowe jakieś, czy też serwisowe" oraz przychody z "abonamentów", w tym przypadku STAR ^^
Firma wtedy warta była około 200 mln. polskich złotych, teraz na bank jest warta mniej, ale i tak ciągle pną się w górę ;]
Znając życie " o ile tego nie zdupczą " do końca roku będzie z 10% na+ do last year.
P.S. 31.01.2012 Prezes Fotki sam stwierdził, że zarobki można podzielić śmiało 50% do 50%.[pomiędzy reklamą a abonamentem]
modka mam juz od jakiś 2 lat , nie wiedze sensu wywoływania bólu ;)wiedza gogle... tak mnie tylko ciekawiły twoje przypuszczenie badania ( minimum ; moze , znając życie )a czy to jest prawda to nie mi to ocenić nigdy nie fascynowało mnie az tak liczenie cudzej monety ;)
Konto usunięte: modka mam juz od jakiś 2 lat , nie wiedze sensu wywoływania bólu ;)wiedza gogle... tak mnie tylko ciekawiły twoje przypuszczenie badania ( minimum ; moze , znając życie )a czy to jest prawda to nie mi to ocenić nigdy nie fascynowało mnie az tak liczenie cudzej monety ;)
Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że przez ostatnie lata wybierają was z czystego przypadku
Nie mam o czym już tutaj z tobą pisać ^_^
Co do samego tematu, to zapomniałem dodać, że jednak informacja w klubie gwiazd powinna być... O obniżce trąbili jak szaleni, ale o podwyżce nikt nie pisze
Konto usunięte: utwierdzić to moze cie tylko twoje ograniczenie umysłowe gdzie kończy sie na pewym etapie ale twój wybór , nie gadałeś zemna wiec nie żyw sie tym bo sie nie opłaci a na razie bez odbioru ;)
I to jest kolejny przykład na to, że oko powinny mieć osoby pełnoletnie ^_^ ośmieszasz sam siebie + portal.
Flejm ewryłer tak to jest jak się dzieci werbuje...
Na sam początek naucz się poprawnie zdania składać xD + troszkę dystansu maleńki ^^
I NIE WAL OFTOPÓW "czy za to się nie banowało?"
Lux: masz racje, fotka utrzymuje się także z reklam na serwisie, NIEWIDOCZNYCH dla osób z gwiazdami, bo po zakupie znikają i z innych serwisów..
Ciekawe w sumie ile % "aktywnych Userów" ma teraz Abo. wykupiony....
Lux: Ale 69zł za gwiazdę na te 360dni? trochę wygórowana cena.. dla mnie różnicy nie ma, ale ci co kupują gwiazdę co miesiąc, zapłacą aż o 51zł więcej..
Co Ty, to nieco ponad 15 euro NA ROK! Myślę, że jest bardzo oke ;]
No sam widzisz co ten gość do mnie tu pisze...
Weź tu nie śmieszkuj :D