Witajcie,
Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?
Jak to możliwe ?
lista tematów
Nowa, coraz droższa cena za gwiazde ???? ???? ???? strona 8 z 9
Jaruś, nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Tego 'dzieciaka' jak to określacie można powiedzieć, że wybrałam ja.
Teksty Twojego kolegi, ociekające złośliwościami, typu 'dziecko, synek' ewidentnie świadczą o tym, jaki poziom sam reprezentuje. Chłopak jest cholernie rozgarnięty i rozsądny. I nigdy się na nim nie zawiodłam. Zadał proste pytanie i już w pierwszym zdaniu odpowiedzi został obrażony. No godne podziwu, serjosli.
Co do samego meritum sprawy. Powinna być informacja, a i owszem. Zmiany, zmianami. Jest popyt jest podaż. W tej kwestii niewiele się zmieni jak przypuszczam.
Konto usunięte: Teksty Twojego kolegi, ociekające złośliwościami, typu 'dziecko, synek' ewidentnie świadczą o tym, jaki poziom sam reprezentuje
Ociekające czy nieeee, dla mnie to dziecko więc tak dziecko będę nazywać PUF
Skoro ktoś nie potrafi złożyć poprawnie jednego [a nie mam z tym dzieciakiem styczności po raz pierwszy...było tak zawsze] zdania albo zarzuca mi "brak argumentacji" albo napisze "bełkot" cytując moją 500 znakową wypowiedź, która jest 100% zgodna z tematem rozmowy to soooorry...
Gratuluję wyboru osoby, która przyznała, że uczyła się moderowania w samotności, to faktycznie godne przyklaśnięcia [wybrać i olać, a niech sobie będzie ^^]
+Przyznał się, że próbował mnie ośmieszyć i sprowokować po to, aby nałożyć na mnie blokadę czasową, do tego obraził mnie bezpośrednio.
Jeżeli ktoś nie ma dystansu i jest kłębkiem nerwów, to po prostu nie nadaje się na moderatora, brak mu podstawowych cech, które moderator musi mieć. Takie rzeczy moderator ma obracać w żart albo brać na klatę + ciągnąć na pw, a nie wdawać się w gierki słowne [które w dodatku sam tutaj tworzy] i wplątuje w nie Użytkowników [padło na mnie], a nie odwrotnie ;>
Dla mnie temat został już dawno zamknięty, nie wiem po co ktokolwiek go ciągnie...
To już moje ostatnie krzaczki postawione w temacie tego żałosnego przypadku.
Co prawda widziałem dopiero kilka tematów związanych z tym tematem, ale czuję, że za 1-2 week dopiero się zacznie
Nie liczyłbym na to.
Dodali bardzo dużo nowych usprawnień[niekoniecznie przydatnych...] alee dość sporo się ostatnio działo i starają się jak mogą [to akurat widać], aplikacja na andka, nowe [kosmetyczne] zmiany wyglądu profili, nowa belka, TV, i wiele innych rzeczy. Dlatego właśnie cena po prostu musi być odrobinkę wyższa [choćby dla testu]
Swoją drogą cena nie podskoczyła o Bóg wie ile %, myślę, że jeszcze wysępicie tyle od rodziców
uważaj siebie za dorosłego a wylewaj mi swoje żale i płacze na pw lub przy pomocy prezentów bardzo dorosłe posuniecie
mało wiesz a duzo kłapiesz napisałbym 'kupa' a poczuł bys sie bardzo urażony obrażony i sprowokowany zachowaniem moderatora jak on mógł mnie tak obrazic ..yh widzisz i nie grzmisz zachowaj jaja człowieku a nie potrafisz normalnie rozegrac rozmowy tylko srenujesz placzesz i latasz na kontak w życiu realnym tez tak strzelasz z ucha ,druga sprawa napisałem jedno słowo w innym kontekst a dobraliście sobie na swoj sposób + do tego skad masz taka wiedze gdzie ja tylko prowadziłem rozmowę z FOTKA PRZYJACIEL a takie rozmowy sa prywatne twoje jedna z wypowiedzi 'i tak oko ci zdejmą za to co robisz buraku' szczekasz jakbys sam byl swiety no ale co robia znajomości ;)Konto usunięte: uważaj siebie za dorosłego a wylewaj mi swoje żale i płacze na pw lub przy pomocy prezentów bardzo dorosłe posuniecie
Dziecko, skończ już płakać jak dziewica i flejmować, na pw napisałem Ci wyraźnie 2x, że masz się ode mnie odczepić i przestać kasować mój podpis, podpis, który jest w 100% zgodny z netykietą i będzie tam gdzie jest...
Dorośle mi odpisałeś... milcząc i dalej forsując kasowanie podpisu.
Więcej wiadomości nie było, więc nie rozumiem Cię po raz kolejny...
Konto usunięte: mało wiesz a duzo kłapiesz napisałbym 'kupa' a poczuł bys sie bardzo urażony obrażony i sprowokowany zachowaniem moderatora jak on mógł mnie tak obrazic ..yh widzisz i nie grzmisz zachowaj jaja człowieku
Chłopczyku... obraziłeś mnie bezpośrednio mocnymi słowami razy DWA czego jeszcze nie rozumiesz?
Jaja? Ja je mam, Ty nie, w tym problem ^^ nawet na pw nie jesteś mi w stanie odpisać gdy pytam o powód kasacji podpisu...
Konto usunięte: nie potrafisz normalnie rozegrac rozmowy tylko srenujesz placzesz i latasz na kontak w życiu realnym tez tak strzelasz z ucha
LOLOLOLOLO srenujesz? Ja płaczę? WUAHAHAHAHA
Tu się nie odniosę, ale to o sprzedawaniu, noooo, godne moda, dostajesz TITLE PRAWILNIAKA DZIAŁU FOTKI.
Konto usunięte: ,druga sprawa napisałem jedno słowo w innym kontekst a dobraliście sobie na swoj sposób + do tego skad masz taka wiedze gdzie ja tylko prowadziłem rozmowę z FOTKA PRZYJACIEL a takie rozmowy sa prywatne
Trzeba uważać na słowa chłopcze, może się tego kiedyś nauczysz ;]
Na jaki temat wiedzę? na ten, że podpuszczałeś mnie? nie umiesz czytać ze zrozumieniem? ^^
XX postów po czym piszesz mi, że mama ma dobre serce i mnie nie zbanujesz jak nie podepnę się do posta z tematu po cym nakładasz blokadę 24h + STALKOWAŁEŚ mnie dobre 3h i kasowałeś w koło podpis bez udzielenia odpowiedzi na pytanie z PW... chłopie... W dodatku nałożyłeś na mnie 2x 24h bezpodstawnie.
Konto usunięte: twoje jedna z wypowiedzi 'i tak oko ci zdejmą za to co robisz buraku' szczekasz jakbys sam byl swiety no ale co robia znajomości ;)
No i teraz upubliczniasz rozmowę prywatną [wynosisz informacje], co jest też zabronione + dodaję to do zgłoszenia ;>
Otóż, oko Ci pewno za to wszystko zdejmą, konsekwencje nie ominą Cię na bank, bo nadużyć jest tu multum... a co do buraka, to jesteś nim w 100% i taka prawda + nie jest to słowo wulgarne czy obraźliwe ^^
TERAZ NAPISZĘ CAPSLOCKIEM, BO JESTEŚ ARCY/UBOGIM INTELEKTUALNIE OSOBNIKIEM.
JEŻELI MASZ COŚ JESZCZE DO POWIEDZENIA W TEJ SPRAWIE, TO ZAPRASZAM CIĘ NA PW, JEST TO OSTATNI POST KIEROWANY DO CIEBIE W TYM THREADZIE PIOTRZE.
W sumie to gwiazda daje tylko to,że widać wszystko w podglądaczu. Więc rezygnacja z niej nie będzie bolesna. No chyba, że serwis pójdzie za niechlubnym przykładem innych porali i zablokuje wysyłanie wiadomości bez gwiazdy.
Konto usunięte: W sumie to gwiazda daje tylko to,że widać wszystko w podglądaczu. Więc rezygnacja z niej nie będzie bolesna. No chyba, że serwis pójdzie za niechlubnym przykładem innych porali i zablokuje wysyłanie wiadomości bez gwiazdy.
Posiadanie konta premium z "gwiazdą" daje więcej możliwości.
-Wyróżnienie profilu
-Możesz otrzymywać od wszystkich ocenę 11 i masz możliwość kasacji ocen negatywnych [1, 2]
-Widzisz kto dodał Cię do ulubionych profili lub czarnej listy
-Brak reklam
-Podglądacz
-Możesz rozdać 7 prezentów tygodniowo
-Możliwość wybrania koloru i emblematu obok loginu
-Możesz zmienić wygląd profilu na jeden z proponowanych albo robisz coś swojego [jest możliwość dodania własnego tła]
-Możesz sprawdzić jaką ocenę otrzymałeś przed oddaniem głosu
-Masz dodatkową komendę na czacie, np. /find i nick osoby
-NAJWAŻNIEJSZE [pytania i reklamacje zrzeszonych są rozpatrywane jako pierwsze]
-Nie masz żadnych limitów [jeśli chodzi o wpisy itp.]
Sporo tego jest..
Jak ktoś siedzi tutaj dość długo i wsiąkł w to jak w te wszystkie ryjbuki itp. to na bank pakiet aktywny będzie mieć ^_^
Daliście sobie raz włożyć kajdany to teraz już was bedą doić proste... Nie ma co wylewać łez to tylko biznes.