LiMix
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 30
LiMix
  28 kwietnia 2014 (pierwszy post)

Witajcie,

Wydaje mi się, że od wczoraj wzrosła cena za GWIAZDE na okres 360 dni, z 45 zł na 69 zł ?

Jak to możliwe ?

Krzysiu
Krzysiu
  3 maja 2014
Obserwator
Obserwator: Przelew: 14 dni - 5,00 Zł 30 dni - 10,00 Zł 90 dni - 24,00 Zł 180 dni - 39,00 Zł 360 dni - 69,00 Zł

Poczekam aż ceny spadną :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 maja 2014
Ironiczny
Ironiczny: W sumie napisze do FT, FP, bo nie chce mi się patrzeć jakich dzieciaków wybierają.

Jaruś, nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Tego 'dzieciaka' jak to określacie można powiedzieć, że wybrałam ja.
Teksty Twojego kolegi, ociekające złośliwościami, typu 'dziecko, synek' ewidentnie świadczą o tym, jaki poziom sam reprezentuje. Chłopak jest cholernie rozgarnięty i rozsądny. I nigdy się na nim nie zawiodłam. Zadał proste pytanie i już w pierwszym zdaniu odpowiedzi został obrażony. No godne podziwu, serjosli.

Co do samego meritum sprawy. Powinna być informacja, a i owszem. Zmiany, zmianami. Jest popyt jest podaż. W tej kwestii niewiele się zmieni jak przypuszczam.
Paffeuu
Paffeuu
  4 maja 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Teksty Twojego kolegi, ociekające złośliwościami, typu 'dziecko, synek' ewidentnie świadczą o tym, jaki poziom sam reprezentuje

Ociekające czy nieeee, dla mnie to dziecko więc tak dziecko będę nazywać PUFd83ddca8
Skoro ktoś nie potrafi złożyć poprawnie jednego [a nie mam z tym dzieciakiem styczności po raz pierwszy...było tak zawsze] zdania albo zarzuca mi "brak argumentacji" albo napisze "bełkot" cytując moją 500 znakową wypowiedź, która jest 100% zgodna z tematem rozmowy to soooorry...

Gratuluję wyboru osoby, która przyznała, że uczyła się moderowania w samotności, to faktycznie godne przyklaśnięcia [wybrać i olać, a niech sobie będzie ^^]
+Przyznał się, że próbował mnie ośmieszyć i sprowokować po to, aby nałożyć na mnie blokadę czasową, do tego obraził mnie bezpośrednio.
Jeżeli ktoś nie ma dystansu i jest kłębkiem nerwów, to po prostu nie nadaje się na moderatora, brak mu podstawowych cech, które moderator musi mieć. Takie rzeczy moderator ma obracać w żart albo brać na klatę + ciągnąć na pw, a nie wdawać się w gierki słowne [które w dodatku sam tutaj tworzy] i wplątuje w nie Użytkowników [padło na mnie], a nie odwrotnie ;>
Dla mnie temat został już dawno zamknięty, nie wiem po co ktokolwiek go ciągnie...
To już moje ostatnie krzaczki postawione w temacie tego żałosnego przypadku.

Ciekaw jestem właśnie co z tym będzie i jak to się ma do UOKiK.
Wydaje mi się, że skończy się to dość drastycznie tym razem, takie jakieś przeczucia mam ;x
Co prawda widziałem dopiero kilka tematów związanych z tym tematem, ale czuję, że za 1-2 week dopiero się zacznie :jezyk2:
Krzysiu
Krzysiu: Poczekam aż ceny spadną :D

Nie liczyłbym na to.
Dodali bardzo dużo nowych usprawnień[niekoniecznie przydatnych...] alee dość sporo się ostatnio działo i starają się jak mogą [to akurat widać], aplikacja na andka, nowe [kosmetyczne] zmiany wyglądu profili, nowa belka, TV, i wiele innych rzeczy. Dlatego właśnie cena po prostu musi być odrobinkę wyższa [choćby dla testu]
Swoją drogą cena nie podskoczyła o Bóg wie ile %, myślę, że jeszcze wysępicie tyle od rodziców :lol:
Pjotrek
Pjotrek
  4 maja 2014

uważaj siebie za dorosłego a wylewaj mi swoje żale i płacze na pw lub przy pomocy prezentów bardzo dorosłe posuniecie

Konto usunięte
Konto usunięte: [wybrać i olać, a niech sobie będzie ^^]
mało wiesz a duzo kłapiesz napisałbym 'kupa' a poczuł bys sie bardzo urażony obrażony i sprowokowany zachowaniem moderatora jak on mógł mnie tak obrazic ..yh widzisz i nie grzmisz zachowaj jaja człowieku a nie potrafisz normalnie rozegrac rozmowy tylko srenujesz placzesz i latasz na kontak w życiu realnym tez tak strzelasz z ucha ,druga sprawa napisałem jedno słowo w innym kontekst a dobraliście sobie na swoj sposób + do tego skad masz taka wiedze gdzie ja tylko prowadziłem rozmowę z FOTKA PRZYJACIEL a takie rozmowy sa prywatne
Konto usunięte
Konto usunięte: do tego obraził mnie bezpośrednio.
twoje jedna z wypowiedzi 'i tak oko ci zdejmą za to co robisz buraku' szczekasz jakbys sam byl swiety no ale co robia znajomości ;)
Paffeuu
Paffeuu
  4 maja 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: uważaj siebie za dorosłego a wylewaj mi swoje żale i płacze na pw lub przy pomocy prezentów bardzo dorosłe posuniecie

Dziecko, skończ już płakać jak dziewica i flejmować, na pw napisałem Ci wyraźnie 2x, że masz się ode mnie odczepić i przestać kasować mój podpis, podpis, który jest w 100% zgodny z netykietą i będzie tam gdzie jest...
Dorośle mi odpisałeś... milcząc i dalej forsując kasowanie podpisu.
Więcej wiadomości nie było, więc nie rozumiem Cię po raz kolejny...
Konto usunięte
Konto usunięte: mało wiesz a duzo kłapiesz napisałbym 'kupa' a poczuł bys sie bardzo urażony obrażony i sprowokowany zachowaniem moderatora jak on mógł mnie tak obrazic ..yh widzisz i nie grzmisz zachowaj jaja człowieku

Chłopczyku... obraziłeś mnie bezpośrednio mocnymi słowami razy DWA :zonk: czego jeszcze nie rozumiesz?
Jaja? Ja je mam, Ty nie, w tym problem ^^ nawet na pw nie jesteś mi w stanie odpisać gdy pytam o powód kasacji podpisu...
Konto usunięte
Konto usunięte: nie potrafisz normalnie rozegrac rozmowy tylko srenujesz placzesz i latasz na kontak w życiu realnym tez tak strzelasz z ucha

LOLOLOLOLO :rotfl: srenujesz? Ja płaczę? WUAHAHAHAHA d83dde02
Tu się nie odniosę, ale to o sprzedawaniu, noooo, godne moda, dostajesz TITLE PRAWILNIAKA DZIAŁU FOTKI.
Konto usunięte
Konto usunięte: ,druga sprawa napisałem jedno słowo w innym kontekst a dobraliście sobie na swoj sposób + do tego skad masz taka wiedze gdzie ja tylko prowadziłem rozmowę z FOTKA PRZYJACIEL a takie rozmowy sa prywatne

Trzeba uważać na słowa chłopcze, może się tego kiedyś nauczysz ;]
Na jaki temat wiedzę? na ten, że podpuszczałeś mnie? nie umiesz czytać ze zrozumieniem? ^^
XX postów po czym piszesz mi, że mama ma dobre serce :lol: i mnie nie zbanujesz jak nie podepnę się do posta z tematu po cym nakładasz blokadę 24h + STALKOWAŁEŚ mnie dobre 3h i kasowałeś w koło podpis bez udzielenia odpowiedzi na pytanie z PW... chłopie... W dodatku nałożyłeś na mnie 2x 24h bezpodstawnie.
Konto usunięte
Konto usunięte: twoje jedna z wypowiedzi 'i tak oko ci zdejmą za to co robisz buraku' szczekasz jakbys sam byl swiety no ale co robia znajomości ;)

No i teraz upubliczniasz rozmowę prywatną [wynosisz informacje], co jest też zabronione + dodaję to do zgłoszenia ;>
Otóż, oko Ci pewno za to wszystko zdejmą, konsekwencje nie ominą Cię na bank, bo nadużyć jest tu multum... a co do buraka, to jesteś nim w 100% i taka prawda + nie jest to słowo wulgarne czy obraźliwe ^^

TERAZ NAPISZĘ CAPSLOCKIEM, BO JESTEŚ ARCY/UBOGIM INTELEKTUALNIE OSOBNIKIEM.
JEŻELI MASZ COŚ JESZCZE DO POWIEDZENIA W TEJ SPRAWIE, TO ZAPRASZAM CIĘ NA PW, JEST TO OSTATNI POST KIEROWANY DO CIEBIE W TYM THREADZIE PIOTRZE.

Tym optymistycznym akcentem kończę chwilowo rozmowę w tym wątku, nie chce zostać ponownie wciągnięty w gierkę słowną PANA PIOTRA:calusek:
ACTIVIA
ACTIVIA
  4 maja 2014

wy tak serio? :szok:

Paffeuu
Paffeuu
  4 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wy tak serio?

Nomć xDD
Krzysiu
Krzysiu
  4 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: W tej kwestii niewiele się zmieni jak przypuszczam.

Pozdrawiam XD
HaluksyMarty
HaluksyMarty
  4 maja 2014

dobra skończ bo juz ani śmieszny ani żenujący nie ejstes ani tez nie musisz odp na stare odp z tego tematu banika nie dostaniesz za dobre mama serce...

HollywoodUndead
HollywoodUndead
  4 maja 2014

Co Wy zrobiliście Paffeuowi ze on tak przeżywa?

PanJigsaw
PanJigsaw
  5 maja 2014

W sumie to gwiazda daje tylko to,że widać wszystko w podglądaczu. Więc rezygnacja z niej nie będzie bolesna. No chyba, że serwis pójdzie za niechlubnym przykładem innych porali i zablokuje wysyłanie wiadomości bez gwiazdy.

Paffeuu
Paffeuu
  5 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie to gwiazda daje tylko to,że widać wszystko w podglądaczu. Więc rezygnacja z niej nie będzie bolesna. No chyba, że serwis pójdzie za niechlubnym przykładem innych porali i zablokuje wysyłanie wiadomości bez gwiazdy.

Posiadanie konta premium z "gwiazdą" daje więcej możliwości.

-Wyróżnienie profilu
-Możesz otrzymywać od wszystkich ocenę 11 i masz możliwość kasacji ocen negatywnych [1, 2]
-Widzisz kto dodał Cię do ulubionych profili lub czarnej listy
-Brak reklam
-Podglądacz
-Możesz rozdać 7 prezentów tygodniowo
-Możliwość wybrania koloru i emblematu obok loginu
-Możesz zmienić wygląd profilu na jeden z proponowanych albo robisz coś swojego [jest możliwość dodania własnego tła]
-Możesz sprawdzić jaką ocenę otrzymałeś przed oddaniem głosu
-Masz dodatkową komendę na czacie, np. /find i nick osoby
-NAJWAŻNIEJSZE [pytania i reklamacje zrzeszonych są rozpatrywane jako pierwsze]
-Nie masz żadnych limitów [jeśli chodzi o wpisy itp.]

Sporo tego jest..
Jak ktoś siedzi tutaj dość długo i wsiąkł w to jak w te wszystkie ryjbuki itp. to na bank pakiet aktywny będzie mieć ^_^
MusicIsMyLiife
MusicIsMyLiife
  6 maja 2014

ceny wyzsze to chociazby limit wiadomosci byscie dali 2 razy wiekszy ;)

emwusc
emwusc
  8 maja 2014

Daliście sobie raz włożyć kajdany to teraz już was bedą doić proste... Nie ma co wylewać łez to tylko biznes.

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  8 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ceny wyzsze to chociazby limit wiadomosci byscie dali 2 razy wiekszy ;)

Proście a będzie Wam dane :) (już niebawem)

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.