Witajcie, jeśli macie pomysły jak ulepszyć/zmienić Fotka.tv (wideo-czat) zaprezentujcie je tutaj !
Wszelkie posty nie na temat beda usuwane ;)
Pozdrawiam !
[Kamerki] Wasze Propozycje odnosnie Fotka.tv strona 2 z 9
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
zrobcie aby osoby ktore zaloza pokoj byly pokazywane od razu na stronie gownej Fotka.tv i byly transmisje ktore maja najmniej widzow na samej gorze ... prosbe moja motywuje tym iz mnie nikt nie chce ogladac czyzbym byl taki paskudny ?? naprawde nie mam switasnych fotek ani niedozwolonych rzeczy nie pokazuje :(
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
@binoleq nie jesteś jedyny choć miałem kiedyś ze 20 widzów (nie wiem jakim cudem) :D
A co do pozycjonowania to faktycznie powinniście windować na górę osoby które nie mają widzów bądź też jest ich mała rzesza :)
Witajta jak to mowia na wsi :D
Przedstawiam kolejna propozycje aby nasze szefostwo dodalo kilka moderatorow czatu video, tak jak to jest na czacie normalnych i na forum, uniknęlibyśmy tych wszystkich niecenzuralnych osob kore wystepuja na czacie oraz kodzikow za striptiz bo takie tez bywaja..Pomysl zaczerpiniety od pewnych osob...czemu sami nie przedstawili swojej propozycji do tej pory nie wiem ... ;)
Pozdrawiam i czekam na odzew ;)
przecież są moderatorzy :) nawet siedzą na swoich kanałach ;)
z tym sortowaniem fajna sprawa, mogą być przyciski na górze "kobiety" "faceci" "największa ilość widzów" "najmniejsza ilość widzów" "świeżaki" (osoby pierwszy raz na swoim kanale).
możliwość blokowania niezalogowanych!
przecież są moderatorzy :) nawet siedzą na swoich kanałach ;)
zgadza sie ale nie zawsze i nie wszyscy fp'ki korzystaja z wideo czatu a tak to by byla grupka osob ktore by siedzialy tylko na fotka.tv
to powiedz, ze chcesz moda na Fotka.tv a nie - podchody robisz :D
jak dadza czemu nie i tak siedze i tak ale piszac to akukat piszac to nic nie mialem na uwadze
Przedstawiam kolejna propozycje aby nasze szefostwo dodalo kilka moderatorow czatu video
KIlka osób faktycznie mogłoby dostać uprawnienia moderatorskie :) ale jak to będzie w praktyce... zobaczymy... Póki co FP mają się tym zajmować. :)
1. na stronie glownej zakladka umozliwiajaca sprawdzenie czy ktos ze znajomych aktualnie korzysta z FotkaTV - ulatwi wyszukiwanie znajomych osob, ktore beda od rauz widoczne zamiast przekopywac sie rpzez gaszcz pokoi
2. zakladka nowe pokoje - obecnie pokoje ustawiaja sie wg ilosci osob na danym kanale, wiec ci co dopiero jakis pokoj zaloza rpaktycznie nie maja szans na zyskanie rozmowcow, bo zazwyczja wiekszosc zaglada do tych pierwszych z gory listy
3. jest dopelnienie loginu przez TAB - moze na podobienstwo czatu dodac by mozliwosc rpzechodzenia miedyz kanalami - wpisujac odpowiednia komende
4. wyswietlanie emotek
5. mozliwosc ustawienia - jak w klanach, dla jakeigo przedzialu wiekowego dany kanal jest dostepny (opcja nie dzialalaby w przypadku moderatorow - z wiaodmych powodow)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
proponuje aby FP bylo jakos uwidocznione dla userow np miało inny kolor czcionki piszac u kogos w pokoju z jakims info/ostrzezeniem jestesmy czesto olewani
proponuje aby FP bylo jakos uwidocznione dla userow np miało inny kolor czcionki piszac u kogos w pokoju z jakims info/ostrzezeniem jestesmy czesto olewani
albo... skoro pomysły zaciągają z czata to niech pojawia się : (FP) lub (FT)