Witajcie, jeśli macie pomysły jak ulepszyć/zmienić Fotka.tv (wideo-czat) zaprezentujcie je tutaj !
Wszelkie posty nie na temat beda usuwane ;)
Pozdrawiam !
[Kamerki] Wasze Propozycje odnosnie Fotka.tv strona 8 z 9
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Proponuję dodać zakładkę "wszyscy" obok "kobiety | mężczyźni", żeby pokazywało wszystkich bez względu na płeć. Dzięki temu nie trzeba przełączać zakładki, aby zobaczyć czy coś się dzieje na jakimś kanale. Ułatwi to pracę mederatorom.
propozycja koleżanki: SzajbuskaMalbork
cyt: "ja bym była za tym żeby była opcja kto może wchodzić do danej osoby tzn osoba która nadaje miaała by opcję kto może wejść np,osoby tylko ze zdjęciami jakiś limit na wiek i płeć" jest bardzo rozsądna. jasne, że można sobie różne informacje podać w profilu, ale zawsze jest to jakiś sposób "wycięcia niechcianych chwastów" :D
Może dodać pkt w regulaminie, że jak ktoś pisze "pokaż cycki" "pokaż dupe" "pokaż c...e" czy jakieś tam podobne teksty erotomanów, to dostanie bana. I wtedy można bd zgłaszać wiadomości
Fotka niech ogarnie tych ludzi którzy podają się za na przykład mają 20 lub 18 lat a wyglądają ze zdj. na 10 latków....pzdr wasaj
Witam.
Obserwuję działanie fotki.tv i zachowania jej uczestników od jakiś 2 tygodni. Popieram wiele pomysłów już tutaj opisanych i doszedłem do wniosku, że istnieniu wielu problemów np. zwoływaniu ludzi do pokoju w którym ktoś nieletni się negliżuje zapobiegło by zablokowanie możliwości wklejania aktywnych linków czy to do innych pokoi, czy też do lokalizacji plików avi na zewnętrznych serwerach, a zawierających nierozważne poczynania dzieci przed kamerkami. Nie wiem czy jest to technicznie wykonalne, ale Wy wiecie to lepiej.
Pozdrawiam.
Witam, odnośnie porpozycji, trzeba by zrobić coś aby tych wszystkich napaleńców jakoś skutecznie uciszyć, goście robią świeże konta bez fotek, wchodza i wołają cycki lub obrażają innych, moze zrobić by aby tv było dla osób które maja już konto np min tydzien i maja jakieś fotki na profilu ? coś w ten deseń aby było więcej kultury mniej chamstwa.
dla osób które maja już konto np min tydzien i maja jakieś fotki na profilu
z tego co wiem, już to jest.
następna sprawa, ludzie strasznie spamują jakimiś linkami, napisać skrypt który uniemożliwiałby wklejanie linków, tylko linki zaczynające się na http://fotka* lub http://www.fotka* byłyby wyświetlane a jak ktoś wkleji coś z innym adresem początkowym to po prostu zostanie zignorowane i nie zostanie wyświetlone.
Chcialem napisac wam ze jest niemozliwe uruchomienie kamerki na fotka.tv
poprzez opere :S
nastepna sprawa dlaczego tylko gwiazdy mogą pisac komentarze jesli jest wiecej niz 200 osób w pokoju przywrócic stara wersje
nastepna sprawa dlaczego tylko gwiazdy mogą pisac komentarze jesli jest wiecej niz 200 osób w pokoju przywrócic stara wersjedlatego iz jak bys mial np 500osob na kanali i wszyscy by pisali to bys nic nie zauwazyl tak by ci posty ludzi przelatywaly ...
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."