binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  6 lutego 2011 (pierwszy post)

Witajcie, jeśli macie pomysły jak ulepszyć/zmienić Fotka.tv (wideo-czat) zaprezentujcie je tutaj !
Wszelkie posty nie na temat beda usuwane ;)

Pozdrawiam !

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

DjLukasz
DjLukasz
  3 marca 2011

ja bym byl za tym podzialem na te województwa dodatkowo tak jak teraz cala lista

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  3 marca 2011

Pokoje tematyczne.. :)

XProwokatorX
XProwokatorX
  3 marca 2011

Najwazniejsze by był bot i za napisanie np 3 razy slowa <cycki> ktore tu jest chyba najbardziej popularne za napisanie 3 razy tego slowa ban na 24 h

AdamChrzescijanin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
AdamChrzescijanin
  3 marca 2011

usuniecie funkcji " Zablokuj | Wyproś z pokoju | Zgłoś wiadomość " tam gdy najezdzasz myszka na wiadomosc od kogos to pokazuje sie takie male menu ktore powinno byc z boku tej listy bo jak sie chce zaznaczyc jakis interesujacy link np na youtube i znajduje sie on wlasnie pod tym menu nie moge nic zrobic nawet jak chce zaznaczyc tytul piosenki tez czy cos innego

DjLukasz
DjLukasz
  3 marca 2011

usuniecie funkcji " Zablokuj | Wyproś z pokoju | Zgłoś wiadomość "
ja bym wolał to przenieść zęby to było nie pod oknem wiadomości tylko tam gdzie sa pokazywane osoby w pokoju bo jak ktos pisze to czasem chce się kogoś wywalić w miedzy czasie ktoś napisze i sie wywala nie ta osobę co się chciało

MichaU
MichaU
  5 marca 2011

Najwazniejsze by był bot i za napisanie np 3 razy slowa <cycki> ktore tu jest chyba najbardziej popularne za napisanie 3 razy tego slowa ban na 24 h

wiesz to tak samo jakby zamykali ludzi za wypowiadanie wulgaryzmow.....

GrubyJoe
GrubyJoe
  5 marca 2011

Pokój od 18 lat dzie dopuszczalne są lekkie elementy erotyki tak jak na czatach serwisów noet.pl czy niteria.pl

binoleq2
binoleq2
  6 marca 2011

kolor czerwony dla modow ewentualnie wybor koloru ;)

GrubyJoe
GrubyJoe
  6 marca 2011

sory ale banowanie za pokazanie się w krótkich najzwyklejszych spodenkach to jest juz kretynizm... kto wybierał tych moderatorów?

Dran
Dran
  6 marca 2011

- Więcej Moderatorów którzy by pilnowali porządku o Każdej Godzinie.
- Jakieś limity które każdy by mógł sobie ustalić na ile osób pokój ma być
- Wybór: Pokój Prywatny lub Publiczny
- opcja /ignore ? (lecz to chyba nie wypali)

ZiomKUKi
ZiomKUKi
  6 marca 2011

Moim zdaniem, powinna się znaleźć tam możliwość usunięcia sobie (dla każdego usera) danej transmisji czyli że ja nie chcę mieć tej transmisji wyświetlanej w miniaturkach to ją usuwam.

GrubyJoe
GrubyJoe
  7 marca 2011
Fotka.tv od 18 lat i juz!
Osoba1985
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Osoba1985
  7 marca 2011

witam może dodać osobne pokoje typu pokaz sex albo less pozdrawiam

DjLukasz
DjLukasz
  7 marca 2011

witam może dodać osobne pokoje typu pokaz sex albo less pozdrawiam
raczej nie bo tym bardziej dzieciaki tam beda wlazic i sie promować a nie na tym to polega a z tego co pamientam Fotka.pl jest portalem społecznościowym a nie promującym sex na żywo. To co robi młodzież wynika z tego jak zostala wychowana, jest to ewidentna wina rodziców ze ich dziecko, wchodzi na rożnego typu strony z kamerkami i sie rozbiera. a wracając do portalu zgodzę sie z "Dran" z sprawie tego ze jest za mało moderatorów.

XProwokatorX
XProwokatorX
  7 marca 2011

A ja proponuje za komentarz pod kamerka typu 700 i pokaz odrazu upomniec bo od tego sie zaczyna prowokowanie :) A jakupomnienie nie pomoze to ban na 24h za takie komentarze

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.