Witajcie, jeśli macie pomysły jak ulepszyć/zmienić Fotka.tv (wideo-czat) zaprezentujcie je tutaj !
Wszelkie posty nie na temat beda usuwane ;)
Pozdrawiam !
[Kamerki] Wasze Propozycje odnosnie Fotka.tv strona 6 z 9
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Najwazniejsze by był bot i za napisanie np 3 razy slowa <cycki> ktore tu jest chyba najbardziej popularne za napisanie 3 razy tego slowa ban na 24 h
usuniecie funkcji " Zablokuj | Wyproś z pokoju | Zgłoś wiadomość " tam gdy najezdzasz myszka na wiadomosc od kogos to pokazuje sie takie male menu ktore powinno byc z boku tej listy bo jak sie chce zaznaczyc jakis interesujacy link np na youtube i znajduje sie on wlasnie pod tym menu nie moge nic zrobic nawet jak chce zaznaczyc tytul piosenki tez czy cos innego
usuniecie funkcji " Zablokuj | Wyproś z pokoju | Zgłoś wiadomość "
ja bym wolał to przenieść zęby to było nie pod oknem wiadomości tylko tam gdzie sa pokazywane osoby w pokoju bo jak ktos pisze to czasem chce się kogoś wywalić w miedzy czasie ktoś napisze i sie wywala nie ta osobę co się chciało
Najwazniejsze by był bot i za napisanie np 3 razy slowa <cycki> ktore tu jest chyba najbardziej popularne za napisanie 3 razy tego slowa ban na 24 h
wiesz to tak samo jakby zamykali ludzi za wypowiadanie wulgaryzmow.....
Pokój od 18 lat dzie dopuszczalne są lekkie elementy erotyki tak jak na czatach serwisów noet.pl czy niteria.pl
sory ale banowanie za pokazanie się w krótkich najzwyklejszych spodenkach to jest juz kretynizm... kto wybierał tych moderatorów?
- Więcej Moderatorów którzy by pilnowali porządku o Każdej Godzinie.
- Jakieś limity które każdy by mógł sobie ustalić na ile osób pokój ma być
- Wybór: Pokój Prywatny lub Publiczny
- opcja /ignore ? (lecz to chyba nie wypali)
Moim zdaniem, powinna się znaleźć tam możliwość usunięcia sobie (dla każdego usera) danej transmisji czyli że ja nie chcę mieć tej transmisji wyświetlanej w miniaturkach to ją usuwam.
witam może dodać osobne pokoje typu pokaz sex albo less pozdrawiam
raczej nie bo tym bardziej dzieciaki tam beda wlazic i sie promować a nie na tym to polega a z tego co pamientam Fotka.pl jest portalem społecznościowym a nie promującym sex na żywo. To co robi młodzież wynika z tego jak zostala wychowana, jest to ewidentna wina rodziców ze ich dziecko, wchodzi na rożnego typu strony z kamerkami i sie rozbiera. a wracając do portalu zgodzę sie z "Dran" z sprawie tego ze jest za mało moderatorów.