Witajcie, jeśli macie pomysły jak ulepszyć/zmienić Fotka.tv (wideo-czat) zaprezentujcie je tutaj !
Wszelkie posty nie na temat beda usuwane ;)
Pozdrawiam !
[Kamerki] Wasze Propozycje odnosnie Fotka.tv strona 7 z 9
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Damjan zgadzam się z tobą aby było takie ustawienie na fotka tv gdyż wczoraj jak moi znajomi byli na moim kanale weszło pare osób które zaczeły bluzgać zostały wyproszone potem była totalna nawałnica z różnego typu tekstami i to totalnie wulgarnymi czego nie można było zatrzymać w żaden sposób w ciągu 5 minut miałem około 200 niechcianych osób na kanale a oprócz tego fotka tv powinna być dostępna dla pełnoletnich
Większa ilość modków na fotka tv. Na przykład na forum w grze którą moderowałem władza była podzielana na rangi. Moderator globalny i Junior Moderator.
Moderator Globalny - Możliwość blokowania kont i nakładania wszelkiej ilości kar.
Junior Moderator - Możliwość banowania na 24h oraz upomnienia. Jeżeli zdarzy się przypadek że ostrzeżenia lub ban nie pomogą po prostu piszemy do modka z rangom globalnego żeby zajoł się takim osobnikiem.
No i oczywiście temat na forum za co dany osobnik został zbanowany, gdzie wpisujemy nick i rodzaj kary.
przed chwilą były 2 dziewczyny na kamerce, opowiedziały ze zostały zbanowane za to ze pokazłały sie w bieliźnie, jeżeli ktoś z Was jest za blokowaniem takich osób to jak go spotkam w stroju kąpielowym na basenie to wyp***dole go z miejsca.
Cieszy Cię patrzenie na dwie 14sto latki w bieliźnie ? Internet (fotka.tv) a real (basen) to coś co się bardzo różni, proponuje odejść od kompa i się przewietrzyć ;)
powinny byc tez prywatne pokoje dla osob tylko wskazanych przez osobe nadawajaca i nie dla osob postronnych
ja bym była za tym żeby była opcja kto może wchodzić do danej osoby tzn osoba która nadaje miaała by opcję kto może wejść np,osoby tylko ze zdjęciami jakiś limit na wiek i płeć ;]
Pokoje prywatne sa chyba wlasnie testowane :) W nocy widzialem u jednej dziewczyny jak ktos z FP "zamknal jej pokoj" i osoba, ktora w nim byla widziala jej kamerke, a inne osoby nie mialy jej ani na liscie kamerek, a wklejajac link tej osoby do przegladarki wyskakiwal komunikat, ze ta osoba nie prowadzi transmisji :)