binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  6 lutego 2011 (pierwszy post)

Witajcie, jeśli macie pomysły jak ulepszyć/zmienić Fotka.tv (wideo-czat) zaprezentujcie je tutaj !
Wszelkie posty nie na temat beda usuwane ;)

Pozdrawiam !

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Marta
Marta
  6 lutego 2011

Na pewno opcję wyciszenia dźwięku danej osoby, beż konieczności ściszania dźwięku w komputerze. To muszę zapisać. :)

Damjan
Damjan
  7 lutego 2011

URL dla linków.
przy zakladaniu kanału możliwość ustawienia kto może do nas wejśc , np tylko znajomy albo wszyscy

binoleq
binoleq
  7 lutego 2011

URL dla linków.
przy zakladaniu kanału możliwość ustawienia kto może do nas wejśc , np tylko znajomy albo wszyscy
;)

Miałem o właśnie napisać wyprzedziłeś mnie ... ;)
Osobiście jeszcze dodałbym opcje "zgłoś naruszenie regulaminu" w danym pokoju np zgłoszenie nieodpowiedniej miniaturki/opisu bądź obrazu na kamerze ...

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  7 lutego 2011

tak jak pisalem juz wczesniej dajcie widoczny odnosnik przekierowujacy na strone glowna Fotka bo jak sie wejdzie juz na Fotka.tv to takowego nie ma
Dodatkowo przycis pokaz tylko kobiety/mezczyzn
I zrobcie cos zeby mozna bylo wyczyscic okno rozmowy a nie ze jak sie wejdzie to jest tekst z bodajze 1 rozmowy jaka sie mialo na fotkaa.tv

Marta
Marta
  7 lutego 2011

Ok :)

Sede
Sede
  7 lutego 2011

jak już napisałem na forum "fotka.tv" dobra byłaby tygodniowa blokada dla nowych kont (brak możliwości nadawania oraz komentowania transmisji). Myślę również, że na forum powinien pojawić się klarowny regulamin Fotka.tv jak i działu aby nie pojawiały się "off topy":)

binoleq
binoleq
  7 lutego 2011

pojawić się klarowny regulamin Fotka.tv jak i działu aby nie pojawiały się "off topy":)
pojawi sie ... ;)

Letal
Letal
  8 lutego 2011

propozycje są na forum :)

Basia
Basia
  8 lutego 2011

opcja zgłaszania naruszenia regulaminu przy komentarzach i oglądanie tylko dla zalogowanych :>

binoleq
binoleq
  8 lutego 2011

przy komentarzach
mozesz przeciez uciazliwa osobe ktora lamie regulamin wyrzucić z pokoju

Sede
Sede
  8 lutego 2011

na głównej stronie Fotka.tv brak nicków osób które nadają. najechanie myszką na okno dalej transmisji powinno skutkować pojawieniem się loginu danej osoby :)

Sede
Sede
  8 lutego 2011

*danej

fotograf
fotograf
  8 lutego 2011

może coś w stylu spikeria, czyli możliwość dopuszczenia do głosu widzów, na spikerii jest tak, że ludzie podnoszą "rękę" przyciskiem i są dopuszczani do głosu na 90 sekund.

Letal
Letal
  8 lutego 2011

może coś w stylu spikeria, czyli możliwość dopuszczenia do głosu widzów, na spikerii jest tak, że ludzie podnoszą "rękę" przyciskiem i są dopuszczani do głosu na 90 sekund.

Fotograf no jest i świetnie się to sprawdza. Taki kolega Kapusta robi furorę na tym. U nas też mogłoby to się sprawdzić

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.