Witajcie, jeśli macie pomysły jak ulepszyć/zmienić Fotka.tv (wideo-czat) zaprezentujcie je tutaj !
Wszelkie posty nie na temat beda usuwane ;)
Pozdrawiam !
[Kamerki] Wasze Propozycje odnosnie Fotka.tv strona 1 z 9
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Na pewno opcję wyciszenia dźwięku danej osoby, beż konieczności ściszania dźwięku w komputerze. To muszę zapisać. :)
URL dla linków.
przy zakladaniu kanału możliwość ustawienia kto może do nas wejśc , np tylko znajomy albo wszyscy
URL dla linków.
przy zakladaniu kanału możliwość ustawienia kto może do nas wejśc , np tylko znajomy albo wszyscy
;)
Miałem o właśnie napisać wyprzedziłeś mnie ... ;)
Osobiście jeszcze dodałbym opcje "zgłoś naruszenie regulaminu" w danym pokoju np zgłoszenie nieodpowiedniej miniaturki/opisu bądź obrazu na kamerze ...
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
tak jak pisalem juz wczesniej dajcie widoczny odnosnik przekierowujacy na strone glowna Fotka bo jak sie wejdzie juz na Fotka.tv to takowego nie ma
Dodatkowo przycis pokaz tylko kobiety/mezczyzn
I zrobcie cos zeby mozna bylo wyczyscic okno rozmowy a nie ze jak sie wejdzie to jest tekst z bodajze 1 rozmowy jaka sie mialo na fotkaa.tv
jak już napisałem na forum "fotka.tv" dobra byłaby tygodniowa blokada dla nowych kont (brak możliwości nadawania oraz komentowania transmisji). Myślę również, że na forum powinien pojawić się klarowny regulamin Fotka.tv jak i działu aby nie pojawiały się "off topy":)
pojawić się klarowny regulamin Fotka.tv jak i działu aby nie pojawiały się "off topy":)
pojawi sie ... ;)
przy komentarzach
mozesz przeciez uciazliwa osobe ktora lamie regulamin wyrzucić z pokoju
na głównej stronie Fotka.tv brak nicków osób które nadają. najechanie myszką na okno dalej transmisji powinno skutkować pojawieniem się loginu danej osoby :)