Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 44 z 73
Wydaję mi się, że to i tak jest całkiem inna sytuacja, bo to tylko forum. Nie wiem jaki jest na żywo :D
Nie
Hoho, Ty byś nie chciał żebym ja się wkurzyła i obraziła naprawdę :D Teraz to tylko takie droczenie się :D
Do ogrodu na chwilę uciekłam Dla mnie to teraz Ty uciekłeś.
gaillard: Wydaję mi się, że to i tak jest całkiem inna sytuacja, bo to tylko forum. Nie wiem jaki jest na żywo :D
Na forum jestem bardziej śmiały. Wiadomo, to internet. Na żywo często się stresuję podczas rozmowy. :D
gaillard: Hoho, Ty byś nie chciał żebym ja się wkurzyła i obraziła naprawdę :D Teraz to tylko takie droczenie się :D
No przecież nie chcę tego. Czemu miałbym chcieć Cię zdenerwować i sprawić, byś się na mnie obraziła? :P
Do Ozimka uciekłem. :P
LuznyGosc: Na forum jestem bardziej śmiały. Wiadomo, to internet. Na żywo często się stresuję podczas rozmowy. :D
Przez internet chyba każdy jest bardziej śmiały. Zawsze się stresujesz? Czy tylko gdy przychodzi Ci rozmowa z nieznajomą osobą? :D
LuznyGosc: No przecież nie chcę tego. Czemu miałbym chcieć Cię zdenerwować i sprawić, byś się na mnie obraziła? :P
Hm, może żeby sprawdzić moje granice. Na co mógłbyś sobie pozwolić, a co lepiej sobie odpuścić :D
gaillard: Przez internet chyba każdy jest bardziej śmiały. Zawsze się stresujesz? Czy tylko gdy przychodzi Ci rozmowa z nieznajomą osobą? :D
Tylko podczas rozmowy z nieznajomymi, ale dziewczynami. Z facetami jednak inaczej się rozmawia. :)
gaillard: Hm, może żeby sprawdzić moje granice. Na co mógłbyś sobie pozwolić, a co lepiej sobie odpuścić :D
Sprawdzam cały czas. :P