Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 49 z 73
Szpila: No może byś nie miała, ja mam normalny i tez wypisuja do mnie dziwne rzeczy a co najgorsze czasem laski pisza bo mylą mnie z facetem
Mnie też mylą często z facetem, jednak się trochę hamują :P
LuznyGosc: O, to jest dobre rozwiązanie. Agnieszka nie musiałaby się rozstawać ze swoim ulubionym loginem. :P
No proszę ja was
Ale te słowa nie są takie przyjemne jak ciasne.
Absolutnie. Ja jestem spokojny, prostolinijny, bogobojny. Nigdy nikogo bym nie skrzywdził. Moje zamiary zawsze są dobre. :)
gaillard: Trochę śmierdzi mi tu gwałcicielem shifta Nie chciałbyś wiedzieć jaki ja miałam na samym początku, czyli jak miałam 14 lat :D
Chciałbym.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Słowo jak każde inne
LuznyGosc: Absolutnie. Ja jestem spokojny, prostolinijny, bogobojny. Nigdy nikogo bym nie skrzywdził. Moje zamiary zawsze są dobre.
Zaskakująca autoprezentacja :D Hm, troszkę mnie uspokoiłeś :)
Widzę bardzo chcesz się pośmiać :D
Nawet jeśli, to zajęty jest! :D
Szpila: a co do Luznej, nie zmieniaj nie bedzisz miała życia już widze jak się wszysycy nabijaja :D straciła bys autorytet :D
Wiem, dalej muszę być zimną suką
Tylko niezbyt polskie i bardzo krejzi. :P
Cieszę się, że choć troszkę. Rozumiem, że nie można wierzyć we wszystko, co ktoś mówi o sobie. :)
Z czystej ciekawości. :P
No to dupa.
Spadam. :*
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
LuznyGosc: Cieszę się, że choć troszkę. Rozumiem, że nie można wierzyć we wszystko, co ktoś mówi o sobie. :)
Dlatego ja praktycznie nic o sobie nie piszę. A jak już napiszę o raczej wadę, co by potem rozczarowania jakiegoś nie było :P I tak wszystko z czasem wychodzi :)
Kiedyś Ci powiem :D
Spadaj :**