Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 41 z 73
gaillard: Jak mnie weźmie na wspominki to włączam sobie smęty i siedzę w milczeniu przez paręnaście minut. Zero jakichkolwiek uśmieszków :)
Uśmieszek pojawia się, kiedy podczas wspominania pomyślimy sobie, co już przeżyliśmy, ale to taki uśmieszek nie typowo uśmieszkowy (), dlatego wcześniej w cudzysłowie napisałem. :)
gaillard: Muszę polegać tylko na tym co piszesz, chyba, że kiedyś sama się przekonam :P
Starszy :D a Ty masz rodzeństwo?
Jak odważę się na podróż do zachodniopomorskiego?
O ile lat? Mam brata (25l.) i siostrę (24l.). Brat siedział tutaj też za tych lepszych czasów. Ostatecznie w styczniu skasował konto. :)
LuznyGosc: Uśmieszek pojawia się, kiedy podczas wspominania pomyślimy sobie, co już przeżyliśmy, ale to taki uśmieszek nie typowo uśmieszkowy (), dlatego wcześniej w cudzysłowie napisałem. :)
No niech Ci będzie.. :D
Nikogo w te rejony nie ciągnie. Każdy daleko ma
LuznyGosc: O ile lat? Mam brata (25l.) i siostrę (24l.). Brat siedział tutaj też za tych lepszych czasów. Ostatecznie w styczniu skasował konto. :)
No proszę, mój brat też ma 25 lat. Jeszcze siostrę mam, która ma 22 lata :D Witaj, Najmłodszy
Dobra, nie potrafię tego wytłumaczyć.
W pomorskim byłem kilka razy, to i w zachodniopomorskim trzeba kiedyś się pojawić.
gaillard: No proszę, mój brat też ma 25 lat. Jeszcze siostrę mam, która ma 22 lata :D Witaj, Najmłodszy
Najmłodszy i najbardziej problemowy, hyh. :)
Uciekam spać. Ty w dni robocze w miarę się wysypiasz, ja od jakiegoś czasu w ogóle, a od kilku dni chodzę zmęczony i ospały jak zombie. Dobranoc Aguś. :) :*
A dla mnie jest za późno by włączać myślenie
Łał, w jakim celu tam byłeś? :D
I traktowany najbardziej ulgowo? :D
No dobrze, leć, nie zatrzymuję :D Ja też w sumie idę spać :) Kolorowych Patryś :*