Fantastyczna
Fantastyczna
  14 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Siema! :piwo:
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. :rotfl: Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań. :ziober2:

1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?

Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie. :palma_nobg:

gaillard
gaillard
  29 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: To jest nic w porównaniu do przeszłości. Teraz zmierzam ku optymizmowi. :)

Wierzę na słowo :) Ale podroczyć się musiałam :ziober2:

LuznyGosc
LuznyGosc: Z takim wzorkiem nie chciałbym chodzić.

Oj tam przestań :ziober2:

Btw. dlaczego zmieniłeś avatar i nie masz gwiazdki? :and:
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Wierzę na słowo :) Ale podroczyć się musiałam

Cwaniara. :ziober2:

gaillard
gaillard: Btw. dlaczego zmieniłeś avatar i nie masz gwiazdki?

Gwiazdka mi dzisiaj zgasła, a avatar? Mam przecież tygrysa.
gaillard
gaillard
  29 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: waniara.

Tutaj znowu by wypadało się opluć, ale cóż..

LuznyGosc
LuznyGosc: Gwiazdka mi dzisiaj zgasła, a avatar? Mam przecież tygrysa.

Nie forumowy avatar, tylko ten profilowy :ninja:
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Tutaj znowu by wypadało się opluć, ale cóż..

Mam chusteczki, nie martw się. :ziober2:

gaillard
gaillard: Nie forumowy avatar, tylko ten profilowy

A co z tym jest nie tak? :>
gaillard
gaillard
  29 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Mam chusteczki, nie martw się.

Hoho, prawie jak anioł stróż :D

LuznyGosc
LuznyGosc: A co z tym jest nie tak? :>

Nic, wszystko w porządku :P
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Hoho, prawie jak anioł stróż :D

Ponoć jestem dobrą duszyczką. :ziober2:

gaillard
gaillard: Nic, wszystko w porządku :P

To dlaczego andowałaś przy pytaniu? :P
gaillard
gaillard
  29 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ponoć jestem dobrą duszyczką.

Tylko ile w tym prawdy.. :D

LuznyGosc
LuznyGosc: To dlaczego andowałaś przy pytaniu? :P

Booo już się do tego starego przyzwyczaiłam i bardziej mi się podobał :[
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Tylko ile w tym prawdy.. :D

Kiedyś byłem łobuzem, ale teraz coraz bardziej ciągnie mnie do spokoju. A spokojny człowiek = dobry człowiek. :)

gaillard
gaillard: Booo już się do tego starego przyzwyczaiłam i bardziej mi się podobał :[

Niech będzie. :)
gaillard
gaillard
  29 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Kiedyś byłem łobuzem, ale teraz coraz bardziej ciągnie mnie do spokoju. A spokojny człowiek = dobry człowiek. :)

Co masz na myśli pisząc 'łobuzem'? :> Ja tam do spokojnych ludzie nie należe.. spokój mnie męczy :P
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Co masz na myśli pisząc 'łobuzem'? :> Ja tam do spokojnych ludzie nie należe.. spokój mnie męczy :P

Zawsze stwarzałem jakieś problemy; lubiłem rozrabiać, ale to jeszcze było za czasów szkolnych. W szkole zawsze byłem w centrum uwagi, teraz potrzebuję wyciszenia. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 kwietnia 2012

A mi się tamten avatar bardziej podoba, bo kolorowy. :ziober2:

gaillard
gaillard
  29 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Zawsze stwarzałem jakieś problemy; lubiłem rozrabiać, ale to jeszcze było za czasów szkolnych. W szkole zawsze byłem w centrum uwagi, teraz potrzebuję wyciszenia. :)

W życiu nawet bym tak nie pomyślała. Wyglądasz na bardzo spokojnego i wyciszanego :P Ja tam w szkole zawsze byłam spokojna (to bardziej opłacalne :ziober2:), natomiast poza szkołą lepiej nie mówić, bop czasami przechodziłam samą siebie :x

LuznyGosc
LuznyGosc: A mi się tamten avatar bardziej podoba, bo kolorowy.

Racja. Nawet jest na nim mój ulubiony kolor :ziober2:
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: W życiu nawet bym tak nie pomyślała. Wyglądasz na bardzo spokojnego i wyciszanego :P Ja tam w szkole zawsze byłam spokojna (to bardziej opłacalne ), natomiast poza szkołą lepiej nie mówić, bop czasami przechodziłam samą siebie :x

Kiedyś wyglądałem na rozbójnika i nim byłem, teraz wyglądam na spokojnego i taki jestem. :) W szkole niby bardziej opłacalne, ale też nie zawsze. Czasem trzeba było zawalczyć o swoje. Poza szkołą pewnie wariatka. :)

gaillard
gaillard: Racja. Nawet jest na nim mój ulubiony kolor

Zielony? :ziober2:
gaillard
gaillard
  29 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Kiedyś wyglądałem na rozbójnika i nim byłem, teraz wyglądam na spokojnego i taki jestem. :) W szkole niby bardziej opłacalne, ale też nie zawsze. Czasem trzeba było zawalczyć o swoje. Poza szkołą pewnie wariatka. :)

Aż jestem ciekawa przeszłości Twojej :ziober2: Ano.. ale nie chcę o tym pisać, a na pewno nie tutaj :P

LuznyGosc
LuznyGosc: Zielony?

Nie :ziober2:

Mam Cię pogonić - zaloguj się na forum :>
LuznyGosc
LuznyGosc
  29 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Aż jestem ciekawa przeszłości Twojej Ano.. ale nie chcę o tym pisać, a na pewno nie tutaj :P

Wiele by opowiadać, ale jak masz ochotę się kiedyś dowiedzieć po trochu, to chętnie opowiem. Rozumiem, że trzeba przenieść rozmowę na inny komunikator. ;)

gaillard
gaillard: Nie Mam Cię pogonić - zaloguj się na forum :>

Tylko nie mów, że czerwony.

Napisałem Misi, że teraz mi się nie chce. Jestem w trakcie pakowania się na mecz, a czas mnie goni. Wieczorem będę już na mieszkaniu, w ciszy i spokoju, to się zarejestruję. ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.