Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 46 z 73
Kiedyś grałem, później grałem i sędziowałem (zrobiłem awans do wyższej klasy), ale robili z tego problemy, więc musiałem wybrać. Wybrałem granie, bo ja jednak kocham grać w piłkę. No ale zacząłem mieć problemy z kolanami, więc z powrotem wróciłem do sędziowania. Przynajmniej lepszą kasę z tego mam.
Właśnie patrzyłem dzisiaj, ile jeszcze Nam brakuje. :)
LuznyGosc: Kiedyś grałem, później grałem i sędziowałem (zrobiłem awans do wyższej klasy), ale robili z tego problemy, więc musiałem wybrać. Wybrałem granie, bo ja jednak kocham grać w piłkę. No ale zacząłem mieć problemy z kolanami, więc z powrotem wróciłem do sędziowania. Przynajmniej lepszą kasę z tego mam.
A te problemy z kolanami to dość poważne? Będziesz mógł wrócić do gry?
Mało. Ciekawe co potem będzie :)
Mógłbym grać dalej, ale dla mnie zdrowie jest ważniejsze. Co mecz od ponad roku miałem sine i obolałe kolana. Teraz nawet jak biegam, ba, nawet jak chodzę, to mnie bolą; raz lewe, raz prawe. I tak nie wiążę z tym przyszłości. To po prostu moja pasja.
Założymy prywatny temat, w którym będziemy flirtować.
LuznyGosc: Mógłbym grać dalej, ale dla mnie zdrowie jest ważniejsze. Co mecz od ponad roku miałem sine i obolałe kolana. Teraz nawet jak biegam, ba, nawet jak chodzę, to mnie bolą; raz lewe, raz prawe. I tak nie wiążę z tym przyszłości. To po prostu moja pasja.
Jeju :x To nie za ciekawie..
I robić dla innych lekturę do czytania?
Proponuję masaż ;>
Myślisz, że to jest przykład dla innych? :D
Nie olałam. Miałam problemy netem od wtorku i wchodziłam tylko ma mobilną fotkę, a tam tylko odczytywałam pw (nie mogłam nawet wejść w forum)
Taka miła dla mnie jesteś? :)
Zważając na poziom wypowiedzi innych.. Tak.
gaillard: Nie olałam. Miałam problemy netem od wtorku i wchodziłam tylko ma mobilną fotkę, a tam tylko odczytywałam pw (nie mogłam nawet wejść w forum)
Trzeba było dzwonić do mnie i pytać, jak poradzić sobie z problemem.
Odruch :)
Więc zważając na poziom tych osób, mogą inaczej cały nasz dialog interpretować.. :)
No chyba zębami o parapet
Szczerzenie? Nie.
Wyjdź z ta ironią
Naaaaawet jeśli bym bardzo chciała, nie wiedziałabym do kogo miałabym się zwrócić :D