[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 24 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Kris dlaczego to zmienialiście? ale szczerze..i bez kitów że dla naszego dobra i wygody..:D bo sam widzisz co się dzieje..wogóle nie łapie kamerki..to TRWA LOGOWANIE DO POKOJU pewnie by się wyświetlało przez tydzień..a i tak by nie załapało:D
Nie łudźcie się ze szanowny Pan łaskawie w czymś pomoże lub odpowie na jakieś pytania.. MIĘCZAK I TCHÓRZ !!
Nieraz były już kłótnie o te zmiany, ale teraz sprawa jest na prawdę poważna. Teraz korzystanie z fotkitv to już nie to samo. Najgorsze sa te przekierowania na kanały a nie profile no i te imiona:/
aha tu screen. Ciekaw jestem jak będzie więcej osób pisała to tekst będzie tak szybko uciekał, że nikt nie będzie w stanie cokolwiek przeczytać!!! Całą linijka zarezerwowana dla miniaturki. Kolejna głupota.
i jeszcze jak przez przypadek wam kursor zejdzie na tekst to 90% zostaje przyciemniona. Wcale nie jest to ułatwienie.
Spróbuj wcisnąć ctrl+0, nie wydaje mi się by jednak to co widzę u Ciebie było powiększone/pomniejszone, jaką masz przeglądarkę?
Były poważniejsze zmiany na innych portalach, na prawdę znacznie poważniejsze. Nie będę wspominał jakie, by nie zostać posądzony o reklamowanie innych serwisów, które również zmieniały całkowicie sposób korzystania z nich. A to, że ludzie się buntowali - nic nie pomogło. Zakładanie grup i spamowanie, że jak grupa uzyska 1000 użytkowników, to wróci stara fotka to też jest trochę naiwne.
Ja nawet nie piszę o takiej kwestii, że teraz jest to odseparowane. Tylko podstawowe kwestie bezpieczeństwa. Nie ma co się oszukiwać, z facebooka czy z g+ będzie znacznie mniej odwiedzin (szczególnie z tego drugiego) niż z samej fotki, niektórzy userzy (pomijając modów) są identyfikowani po swoich nazwach użytkowników, teraz może KAŻDY ustawić sobie na avatar zdjęcie danej osoby, wpisać w adres strony jego adres i taki użytkownik może być swobodnie oczerniany. Jest to poważna luka w ochronie prywatności danego usera, ktoś kto się podszywa może podawać jakieś nieprawdziwe informacje w jego imieniu, zamieszczać linki zdjęcia, może na tv-ce WSZYSTKO. Resztę zmian da się przeboleć.
Oczywiście jest też kwestia anonimowych, wiele (kobiet zwłaszcza) nie życzy sobie by ktoś siedział i patrzył jak prowadzą transmisję, to jest ukłon w stronę ludzi, dla których nie rozmowa jest najważniejsza, użytkowniczki mogą czuć się skrępowane - a osób niezalogowanych nie da się zablokować z powodów oczywistych, powinna być opcja zezwalająca na zablokowanie/odblokowanie osób niezalogowanych na transmisji.
Popieram.. :)
wlączyłam Fotka.tv i jakos nie mam obrazu ;/ nie wiem co jest grane ale nie podoba mi się ta zmiana...
jak widać chyba mniej osób teraz siedzi na Fotka.tv niż kiedys, a pozatym moze ktos sobie nie życzy aby ogladaly go nieznajome osoby, które nawet nie posiadaja konta
Nie widac mojego profilu z fotki co dośc mocno mnie irytuje. Może mi ktoś wytłumaczyc co mam zrobić aby to zmienić ? ;]
No właśnie racja - nie widzisz. Wątek dotyczy zmian - problem istnieje, bo założenie hasła obecnie nic nie daje - nie wywala nawet niezalogowanych - a wejść może każdy jeśli zna się adres.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
No to rzeczywiscie jest to problem, w takim razie taki problem nie powinien miec miejsce w ogole bo po to jest to haslo zeby nieznajomi nie mogli wejsc do pokoju nawet tych niezalogowanych.