kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
forbiddenlovee
wpis jest ukryty
SiedzeNaSwini
SiedzeNaSwini
  25 lipca 2012

Jak na każdym portalu, kłócenie się o to nie ma sensu. Administratorzy nic nie zmienią, na innych portalach też były zmiany, też wszyscy płakali, że konto usuną, ale do niczego takiego nie doszło.

Bardzo miło by było jakby:
1. Były stałe nicki, chociaż to...
2. Nie było możliwości podglądania transmisji przez niezalogowanych
3. Poprawić błędy starej fotki (swoją drogą)
4. Poprawić wyświetlanie osób nadających transmisję na stronie głównej (mnie nie wyświetlało, mimo że pokój nie był prywatny)

Te przyciski od fb i g+ są obojętne, nie podoba się - nie naciskać, same z siebie nic nie zrobią

SensitiVe
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 61
SensitiVe
  25 lipca 2012
Paulina
Paulina: Najlepiej zrobić tak by każdy z fotki mógł się zalogować na swoim nicku

W pełni popieram.
Skoro to dziecko fotki to powinniśmy mieć jakieś fory a nie.
Że nie mogę siedzieć na swoim nicku, a ktoś inny sobie na nim będzie np konia walił.
Wejdzie na fotke sprawdzić któż to no i cała zasługa poleci na mnie.
To w porządku tak?
No ludzie, to chore.
Reggae w moim sercu :w00t: Zapraszam do klanu :mrgreen:
0penYourMind
0penYourMind
  25 lipca 2012
SensitiVe
SensitiVe: ktoś inny sobie na nim będzie np konia walił. Wejdzie na fotke sprawdzić któż to no i cała zasługa poleci na mnie.

Jest na to rada, by nie zostać posądzonym o coś czego się nie zrobiło trzeba wejść na tv i osobiście sobie pomarszczyć freda :D
NightRiders87
NightRiders87
  25 lipca 2012

Protest!!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/179546_389135764482619_1717644805_n.jpg

NightRiders87
NightRiders87
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Protest!! https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/179546_389135764482619_1717644805_n.jpg

Sorry miało być tak:
PROTEST!

">http://w.fotka.pl/5ca3b0d9c7.jpg
Eve
Eve
  25 lipca 2012
Paulina
Paulina: FOTKA TV miała być i jest połączona główne z FOTKA PL więc, użytkownicy FOTKA PL są na 1 miejscu, a nie google czy fb, czyż nie ?"

Racja.

ogólnie dla mnie, bezsens. z tego co wiem, to to wszystko ma być dla ludzi, to ludziom ma się podobać, żeby chętnie z tego korzystali. Więc...?

btw, to dajcie chociaż info w powiadomieniach, że nasz znajomy obecnie nadaje na Fotka.tv ;]
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  25 lipca 2012
...Ignorance is bliss...
Chudy022
Chudy022
  25 lipca 2012

Co z tą fotką?Czemu wszytko staje na etapie TRWA LOGOWANIE DO POKOJU?Przedtem tego nie było?Powiedzcie chociaż co mam zrobić zeby to wszystko chodziło jak przedtem bo to jest po prostu KATASTROFA..

Chudy022
Chudy022
  25 lipca 2012
http://w.fotka.pl/5ca3b0d9c7.jpg
kamylka
kamylka
  25 lipca 2012

"Nie można wykryć kamery. Proszę wybrać kamerę z listy."
Że tak zapytam, gdzie mam szukać tej listy?!
Bo nawet mi jej nie pokazuje, tak jak było za zwyczaj..

notbad20
notbad20
  25 lipca 2012

u mnie też kończy się na etapie TRWA LOGOWANIE DO POKOJU..wcześniej też tego nie miałem i hasała kamerka normalnie..;/ masakra..

kris84ajj
kris84ajj
  25 lipca 2012
Mizogin
Mizogin: w ogóle bezsens bo nawet ten czat w pokojach został zbupczony. miniaturka zajmuje teraz cała linijke bezsensu... jest to kompletnie nie czytelne 100% racji

Pokaż screena
Chudy022
Chudy022
  25 lipca 2012

Żaden z programistów ani moderatorów nie zamierza odp na to pytanie???Może wy sami nie wiecie dlaczego tak jest..

kamylka
kamylka
  25 lipca 2012

widzę, że nie otrzymam odpowiedzi na moje pytanie...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.