[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 23 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Jak na każdym portalu, kłócenie się o to nie ma sensu. Administratorzy nic nie zmienią, na innych portalach też były zmiany, też wszyscy płakali, że konto usuną, ale do niczego takiego nie doszło.
Bardzo miło by było jakby:
1. Były stałe nicki, chociaż to...
2. Nie było możliwości podglądania transmisji przez niezalogowanych
3. Poprawić błędy starej fotki (swoją drogą)
4. Poprawić wyświetlanie osób nadających transmisję na stronie głównej (mnie nie wyświetlało, mimo że pokój nie był prywatny)
Te przyciski od fb i g+ są obojętne, nie podoba się - nie naciskać, same z siebie nic nie zrobią
W pełni popieram.
Skoro to dziecko fotki to powinniśmy mieć jakieś fory a nie.
Że nie mogę siedzieć na swoim nicku, a ktoś inny sobie na nim będzie np konia walił.
Wejdzie na fotke sprawdzić któż to no i cała zasługa poleci na mnie.
To w porządku tak?
No ludzie, to chore.
Protest!!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/179546_389135764482619_1717644805_n.jpg
Racja.
ogólnie dla mnie, bezsens. z tego co wiem, to to wszystko ma być dla ludzi, to ludziom ma się podobać, żeby chętnie z tego korzystali. Więc...?
btw, to dajcie chociaż info w powiadomieniach, że nasz znajomy obecnie nadaje na Fotka.tv ;]
Co z tą fotką?Czemu wszytko staje na etapie TRWA LOGOWANIE DO POKOJU?Przedtem tego nie było?Powiedzcie chociaż co mam zrobić zeby to wszystko chodziło jak przedtem bo to jest po prostu KATASTROFA..
"Nie można wykryć kamery. Proszę wybrać kamerę z listy."
Że tak zapytam, gdzie mam szukać tej listy?!
Bo nawet mi jej nie pokazuje, tak jak było za zwyczaj..
u mnie też kończy się na etapie TRWA LOGOWANIE DO POKOJU..wcześniej też tego nie miałem i hasała kamerka normalnie..;/ masakra..