[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 22 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Nick z którego jestem rozpoznawalna na tv jako moderator - Paulina, a teraz Paulina#132, to chyba jakiś żart :]
Pozwolę sobie wkleić tutaj część mojego bloga z klanu moderatorów, by poznać zdanie użytkowników na temat mojego pomysłu. Oczywiście wiadomo, że lepiej jakby wróciła stara Fotka.tv ale wątpię w to, więc mam nadzieje, że ten pomysł jest w miarę dobry.
"Co do nicków ta opcja MUSI zostać zmieniona, a już na pewno w przypadku MODERATORÓW. Wiele osób podszywa się pod moderatorów, czy będzie więc opcja by moderatorzy mieli swój nick z Fotka da się jakoś zapobiec ich podrabianiu ? Najlepiej zrobić tak by każdy z fotki mógł się zalogować na swoim nicku, a jeżeli chodzi o logowanie z innych portali to by przy wpisywaniu swojego nicka mieli oni początek np "Gość-Paulina" przy czym tego Gość nie mogli by skasować i zapobiegło by to podrabianiu się pod kogoś, a nawet jeżeli ktoś miałby taki nick "Gość-Paulina" to każdy by wiedział, że to nie moderator, tylko ktoś zalogowany z google lub fb. Co za tym idzie... użytkownicy Fotka byli by zadowoleni, że mają swój nick, moderatorów nie można by podrabiać, a osoby logujące się z fb miałyby i tak możliwość wpisania jakiego chcą nicka to "Gość" chyba aż tak nie będzie im przeszkadzało, a nawet jeżeli będzie to to raczej jest ich sprawa. FOTKA TV miała być i jest połączona główne z FOTKA PL więc, użytkownicy FOTKA PL są na 1 miejscu, a nie google czy fb, czyż nie ?"
Do modów jak wygląda teraz praca moderatorów na fotce.tv?jaką wy macie możliwość banowania tych z innych portali i dlaczego nie ma zgłoszeń regulaminu??
Myśle że to co wam sie nie podoba dopiero sie zacznie ;>,skoro to jest odzielny portal teraz to musi zacząć na siebie zarabiać,czyli duuużo reklam ;D.
ja również się podpisuję
Ty wiesz co piszesz ? jakieś bydło niezalogowane będzie oglądało np. mnie , a ja sobie tego nie życzę , bo ja chcę wiedzieć kto mnie ogląda i wgl. Jakieś poryte udostepnienia na Facebooku po co to ? Ja myślę , że się wszyscy opamiętają i przywrócą starą fotkę tv .