[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 21 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Powiem tak bez kitu nie da tu nic narzekanie sprzedali sie i tyle :/ :/ teraz najlepiej dac im po dupie nie kupywac GWIAZD po prostu nie dac im zarobic takie moje zdanie posiedze sobie jeszcze tu do konca miesiaca i robie se la vi ;)))
Witam ! Chciałbym spytać w jaki sposób można zgłaszać naruszenia regulaminu ?? I jeżeli jest możliwość normalnego złożenia propozycji na moderatora ??
Pozdrawiam.
Bo może to zmienię ? to raz, a dwa powinno się to na poważnie zmienić dlatego tutaj piszę, może za mało ludzi mają do pracy.
szczeze mowiac to obecna fotka tv jest BEZNADZIEJNA !!! :) zdecydowanie wolalem poprzednia wersje i nie podoba mi sie fakt ze moga do mnie wchodzic ludzie niezalogowani i sluchac co mowie osobiscie gdy prowadze rozmowy z ludzmi lubie wiedziec z kim rozmawiam !!! kolejna rzecza ktora jest w ogole niepotrzebna to udostepnianie transmisji na facebooka ... po co ? i tak na marginesie korzystam z tego portalu juz od lat lubialem do tej pory bardzo w tym momencie zawiodlem sie na was operatorzy !!! i zwracam sie o przywrocenie dawnej fotki tv !!! dziekuje :)
w ogóle bezsens bo nawet ten czat w pokojach został zbupczony. miniaturka zajmuje teraz cała linijke bezsensu... jest to kompletnie nie czytelne
100% racji