[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 29 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Godzina 19.40 piątek,nadaje 140 osób ogląda 350 -,-,chyba ich plan przyciągnięcia większej liczby osób wziął w łeb,wręcz sie ludzie przestraszyli zmian
Powinni zrobić tak:wrócić do logowania tylko przez fotke bo te logowania z facebooka tylko wszystko pomieszały,nikt nic nie wie a z loginami to już tragedia,zauważyłem że w ten sposób sie logują osoby żeby mod im mógł co najwyżej naskoczyć,,i ok niech zostawiąte wejścia osób niezalogowanych,wkońcu w ten sposób postępują wszystkie serwisy tego typu(stickam,tinychat)muszą przecież jakoś zarabiać na reklamach
Wam się nigdy nic nie podoba, zacznijmy od tego :]
Nie widzę osób z mojego województwa,ile osób jest na kamerce,trzeba się logować za każdym razem.
Jesteś bardzo kiepskim programistą- czego sie dotkniesz to zaraz to spiep..ysz . Zmień chłopie robotę. Nikomu się te zmiany nie podobają ale jak zwykle macie to w d.pie. Czekam aż się coś nowego pojawi podobnego do fotki tv ale bez jakiś labadziar co to sikają za 100 żetonów do butelki lub jakiś baranów co strugają marchewkę przed kamerką. Programujcie tak dalej a nikt nie będzie na tą fotkę tv wchodził.Już teraz rzadko frekwencja przekracza 100 osób. Mniej osób, mniej kasiory- logiczne.
??? I Wy jeszcze czekacie? z każdym dniem zrażacie do siebie ludzi tą ''nową'' Fotką,jest tak mało na transmisjach że już mi się nie chce tu wchodzić,''umiera'' ta strona ... A tak się fajnie szybko rozkręcała ale Wy musieliście ''podciąć jej nogi''.Co za ''mądry'' gość wpadł na tak durny pomysł,zmiany robi się stopniowo jak coś ,a nie tak drastycznie! WTF?
A jeszcze to najpierw robi się wersję Beta i możliwość wyboru starej lub nowej to byście zobaczyli jaką wolą ludzie.
@kris84ajj:
nie podoba mi się zmiana
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
skandal
siemka jak dla mnie fotka tv to skandal teraz to jesd do du.. zamiast nap to to całkiem zje to i tyle no zal
DZIĘKI ZA ZMIANY JESTEŚCIE IDIOTAMI I TYLE BYŁO DOBRZE TO ZEPSULIŚCIE TEGO FACEBOKA TO SE WSADZCIE W D....
Nie muszą być idiotami głupkami lub ludźmi o małym rozumku jesteśmy konsumentami fotki.tv ale każdy z nasz jednego nie lubi:
Osób które wchodzą bez zdięć i dowartościowując się obrażają ludzi którzy transmitują.
Proponuje by powróciła dawna Fotka.tv lecz z jednym wyjątkiem. Osoba bez zdięć nie będzie mogła wchodzić na fotke.tv dopiero po wstawieniu zdięcia na serwer fotki.pl będzie mogła korzystać z strony fotki.tv.