Jak już każdy wie, sporo osób pisało, ze czat powoli staje się martwy. Testowo od jakiegoś czasu przeglądam pokoje czatu i owszem, aktywność w roku 2016, w porównaniu do lat wcześniejszych spadła o jakieś 95% (tak wynika z moich obserwacji).
Dziś dla potwierdzenia wszystkiego przejrzałem z coleżanką wszystkie pokoje aby sprawdzić czy "coś sie dzieje". I wiecie co kochani userzy? Nic sie nie dzieje poza spamem ogloszen "poznam itp", czyli coś co przewidywano kilka lat temu (mówiąc "niedlugo bedzie na czacie tylko poznam poznam popisze") wlasnie sie spełniło, przynajmniej Ja tak stwierdzam. Narzekam, bo mam to we krwi będąc Polakiem ale myślę, że moje narzekanie równa się z prawdą.
Na koniec tradycyjnie Pytania:
Dlaczego tak sie stało?
Co mogło być tego powodem?
Czy zło moderacji?
Czy zło userów?
Czy zło jednego i drugiego?
...A może zwykle znudzenie się tą wirtualną rozrywką?
Czy czat skończy jak forum, grupy i kamerki? Gdzie zalew zwykłej nudy i denność jest już normą...
Czy zostanie rozwalony niczym Albumy? (usunięcie albumów bylo chyba najgorszym update jakim mógł tu wystąpic zaraz po usunięciu prywatnych transmisji.)
Zapraszam do wypowiedzi
Pozdrawiam
User Łukasz
lista tematów
[Czat] "Życie" czatu dobiega końca strona 6 z 6
Ja powiem tak. Kogo to obchodzi wszystko :DDDD Przypomnę Wam prawilnie, że to dalej jest tylko internet, bo chyba ktoś tu zbyt serious do topic podchodzi :DDDD
Egoista: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ps zauwaz ze to ja jako jeden z niewielu wprowadzam aktywnosc na ten wasz czacik wiec powinnas mi dziekowac z usmiechem,
a dupowlazów nie posiadam
jesli posiadam to nie mam swiadomosci ich posiadania
pozdrawiam xD
kurcze ale błędów narobił jesteś zwykłym trollem i dupowłazem od narodzin aż po grób o wiele lepiej jest jak ciebie niema na czacie zniknij lub usuń konto wy pierdzie mamuta