Egoista
Egoista
  24 kwietnia 2016 (pierwszy post)

Jak już każdy wie, sporo osób pisało, ze czat powoli staje się martwy. Testowo od jakiegoś czasu przeglądam pokoje czatu i owszem, aktywność w roku 2016, w porównaniu do lat wcześniejszych spadła o jakieś 95% (tak wynika z moich obserwacji).
Dziś dla potwierdzenia wszystkiego przejrzałem z coleżanką wszystkie pokoje aby sprawdzić czy "coś sie dzieje". I wiecie co kochani userzy? Nic sie nie dzieje poza spamem ogloszen "poznam itp", czyli coś co przewidywano kilka lat temu (mówiąc "niedlugo bedzie na czacie tylko poznam poznam popisze") wlasnie sie spełniło, przynajmniej Ja tak stwierdzam. Narzekam, bo mam to we krwi będąc Polakiem ale myślę, że moje narzekanie równa się z prawdą.

Na koniec tradycyjnie Pytania:
Dlaczego tak sie stało?
Co mogło być tego powodem?
Czy zło moderacji?
Czy zło userów?
Czy zło jednego i drugiego?
...A może zwykle znudzenie się tą wirtualną rozrywką?
Czy czat skończy jak forum, grupy i kamerki? Gdzie zalew zwykłej nudy i denność jest już normą...
Czy zostanie rozwalony niczym Albumy? (usunięcie albumów bylo chyba najgorszym update jakim mógł tu wystąpic zaraz po usunięciu prywatnych transmisji.)

Zapraszam do wypowiedzi

Pozdrawiam
User Łukasz

Metatron
Metatron
  5 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: kto zgasił światło i wyszedł ostatni?
Myślę że dAs.
Niewchodztutaj
Niewchodztutaj
  6 maja 2016
Nie martwcie się kochani! Póki ja tu jestem to walka nadal trwa!
Maryla
Maryla
  6 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Póki ja tu jestem to walka nadal trwa!

Średnie pocieszenie. :rotfl:
Niewchodztutaj
Niewchodztutaj
  6 maja 2016
Maryla
Maryla: Średnie pocieszenie.

Odczep się, bo masz gorszą reputację niż ja :(
Maryla
Maryla
  6 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Odczep się, bo masz gorszą reputację niż ja :(

Reputacja na czacie.. o chrystusie niebieski...
Metatron
Metatron
  6 maja 2016

Matko Bosko Kochano

Reputacja: -163 | BluzgometrTM: 88
Zua
  7 maja 2016
Maryla
Maryla: Reputacja na czacie..

No już nie udawaj, że się nie przejmujesz reputacją czatową :rotfl:

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)

Maryla
Maryla
  7 maja 2016
Zua
Zua: No już nie udawaj, że się nie przejmujesz reputacją czatową

Te wszystkie przepłakane noce puszczam w niepamięć :rotfl:
Niewchodztutaj
Niewchodztutaj
  8 maja 2016
Zua
Zua:

Ty też masz gorszą!!! przegrywy!!!
DrToxic
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 21
DrToxic
  8 maja 2016

Co tu się dzieje bo nie jestem w temacie ? Potrzeba wsparcia? Masła orzechowego? Konewki ?

so all you gotta do is focus and see that I'm the fuckin loccest with this hocus pocus

Metatron
Metatron
  8 maja 2016

Miny przeciwpiechotnej. Dużo!

Bezwzgledny
Bezwzgledny
  14 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie oszukujmy się, to nie tylko te całe trolle. 80% fotki to wszyscy którzy piszą 'jestem z gówna, ktoś z tych samych okolic popisze?' albo faceci piszą laską jakieś ohydne propozycje:) Każdy na czacie czasem sobie żartuje, nie widzę w tym nic złego, lepsze to niż proszenie o spotkanie bo to jest smutne:>

Jedna madra

Rozkmina na temat zycia czatu ejst mega zabawna,dobra komedia na sobotnie popoludnie polecam. Oczywiscie, glos zabraly osoby ktore sie czatem w ogole nie przejmuja! d83dde02

Egoista wejde ci w dupe i powim ze piekny troll :D
BrzydszyOdGowna
BrzydszyOdGowna
  16 maja 2016

Na czacie zostaly same fejm, bez perspektyw na zycie, pograzajace sie swoja ulomnoscia i szukajace pocieszenia przez internet.Moderatorem to chyba moze byc juz kazdy, wystarczy jezyk kamelona i zgrabne wchodzenie w dupe fp.

konfidentka
konfidentka
  17 maja 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Ja powiem tak

konfidentka
konfidentka
  17 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja tam bym mogła siedzieć 24/7, lecz po co? Nie mam nawet kogo poderwać... Kiedyś chociaż można było się pośmiać na czacie z tych ludzi, a teraz? Marni "hejterzy", którzy myślą, że przejęli czat, bo zaspamowali gównem. Teraz takie oto gówna mają moda, a wcześniej na czacie robili burdel. Czy jak poudaje grzeczną przez pewien czas, nie załapie żadnego bana, to także zostanę modem? Komu muszę wylizać rów? PS. Pozbyliście się osób z czatu, które nie były aż tak szkodliwe, a zostawiliście swoich znajomków, które tak naprawdę lecą sobie z Wami w kulki :)) PS2, Szanuje Łukasza, pozdrawiam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.