Egoista
Egoista
  24 kwietnia 2016 (pierwszy post)

Jak już każdy wie, sporo osób pisało, ze czat powoli staje się martwy. Testowo od jakiegoś czasu przeglądam pokoje czatu i owszem, aktywność w roku 2016, w porównaniu do lat wcześniejszych spadła o jakieś 95% (tak wynika z moich obserwacji).
Dziś dla potwierdzenia wszystkiego przejrzałem z coleżanką wszystkie pokoje aby sprawdzić czy "coś sie dzieje". I wiecie co kochani userzy? Nic sie nie dzieje poza spamem ogloszen "poznam itp", czyli coś co przewidywano kilka lat temu (mówiąc "niedlugo bedzie na czacie tylko poznam poznam popisze") wlasnie sie spełniło, przynajmniej Ja tak stwierdzam. Narzekam, bo mam to we krwi będąc Polakiem ale myślę, że moje narzekanie równa się z prawdą.

Na koniec tradycyjnie Pytania:
Dlaczego tak sie stało?
Co mogło być tego powodem?
Czy zło moderacji?
Czy zło userów?
Czy zło jednego i drugiego?
...A może zwykle znudzenie się tą wirtualną rozrywką?
Czy czat skończy jak forum, grupy i kamerki? Gdzie zalew zwykłej nudy i denność jest już normą...
Czy zostanie rozwalony niczym Albumy? (usunięcie albumów bylo chyba najgorszym update jakim mógł tu wystąpic zaraz po usunięciu prywatnych transmisji.)

Zapraszam do wypowiedzi

Pozdrawiam
User Łukasz

cry
cry
  24 kwietnia 2016

zbanujcie go na tym forum xD

Niewchodztutaj
Niewchodztutaj
  24 kwietnia 2016
GÓWNO :D
Paffeuu
Paffeuu
  24 kwietnia 2016

AAHAHAHAHHAA, Skisłem xD

Nawet piękna ta kupka ;3

pIague
pIague
  24 kwietnia 2016
Egoista
Egoista: (usunięcie albumów bylo chyba najgorszym update jakim mógł tu wystąpic zaraz po usunięciu prywatnych transmisji.

Nadal nad tym ubolewam.
nie pozdrawiam.
Egoista
Egoista
  24 kwietnia 2016

żądam natychmiastowej reakcji moderacji na posty, które nie są na temat

Egoista
Egoista
  24 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Nadal nad tym ubolewam.

chcialbym miec specjalny album przeznaczony dla ciebie :(
Niewchodztutaj
Niewchodztutaj
  24 kwietnia 2016

Jak nie na temat... :/ To jest odpowiedź na wszystkie pytania.

Zua
Reputacja: -163 | BluzgometrTM: 86
Zua
  24 kwietnia 2016

To prawda, kiedyś na czaciku biło życiem w weekend (i nie tylko), był klimat, było z kim porozmawiać i o czym. Teraz jedynie wyzywanie się i tablica ogłoszeń. Serduszko mnie boli jak na to patrzę :(

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)

Maryla
Maryla
  25 kwietnia 2016

Wydaje mi się, że cały urok czatu zaczął się psuć zaraz po zrezygnowaniu z pokoi regionalnych. Wtedy to było inaczej, były grupki osób, które mogły się spotykać na co dzień, były zloty. A teraz... permy za późno wprowadzone, czat zdominowany przez jakieś przypadkowe randomy. Przykro.

LiptonnTHC
LiptonnTHC
  26 kwietnia 2016

Dupa kocia, i tak dalej piszę o bzykaniu i jest git, a propos stoi mi wacuś xD

Pola
Reputacja: -114 | BluzgometrTM: 212
Pola
  26 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: dalej piszę o bzykaniu i jest git

Twoja głupota mnie czasem przeraża ... :ziew:

안녕!

BlueZ
BlueZ
  26 kwietnia 2016

Moim zdaniem na czacie jest nudno bo brakuje kontrowersji.

Egoista
Egoista
  26 kwietnia 2016
Maryla
Maryla: Przykro.

>realne spotkania z fotkowiczami xDDD

also w 2013 bylo spoko i ten rok na czacie mi sie najbardziej podobal... xD...
sylwinho1988
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 9
sylwinho1988
  26 kwietnia 2016

Tak jak pisała poprzedniczka,zrezygnowanie z regionów było strzałem w kolano :) Kiedyś na tych pokojach siedziało sporo ludzi którzy poznali się poprzez fotkę w realu,a barany siedzieli na flircie szukając szczęścia. Teraz wszyscy są wymieszani,kontakty się pourywaly i czat stał się mało atrakcyjny,nawet tych śmiesznych życzeń urodzinowych na forum nikt nie pisze :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.