Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 52 z 73
Gejem :D
Starczy, bo mi się głupio robi :[
A co my takiego robimy?!
Zatem szkoda.
I z reguły są to miłe sny?
A co my takiego robimy?!
Zatem szkoda.
A co my takiego robimy?!
Zatem szkoda.
Nigdy w życiu!
Nie powinno. :)
Dla innych to sensacja, więc nie wiem, co to oznacza z ich punktu widzenia.
Chciałem być miły i wysłać. :(
Z reguły wiążą się z rzeczywistością. Same głupoty.
Oj tam, oj tam
Właśnie.. dlaczego właśnie naszą rozmowę traktują jako sensację? Przecież wiele ludzi sobie pisze ze stałymi osobami na forum
To może ja poproszę to zdjęcie wcześniej wspominane :D
To dobrze, że nie koszmary :P
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Olaboga. :D
gaillard: Właśnie.. dlaczego właśnie naszą rozmowę traktują jako sensację? Przecież wiele ludzi sobie pisze ze stałymi osobami na forum
Bo Ty jesteś dla wielu osób tutaj sensacją. :)
Czyli jednak zdjęcie. Dobrze. Jutro będzie. :)
A Ty miewasz koszmary?
Wreszcie bym znała jakiegoś geja! :D
Niby dlaczego? :O
Poważnie? ;>
Niestety :) Niektóre nawet wyrywają mnie ze snu.
Wolałabyś mnie jako geja?
Kiedyś już Ci pisałem, jakie wrażenie na mnie sprawiłaś.
Tak. Początkowym moim pomysłem na login było coś w stylu PoważnyGość, ale głupio to dość brzmi. Z natury jestem dość poważny, lecz swoje poczucie humoru też posiadam. :)
Może za dużo myślisz o niemiłych rzeczach?
To tylko takie gdybanie Swoją drogą ciekawe jaki byłby Twój ideał mężczyzny
I myślisz, że tak jest z prawie z każdym innym userem? To tylko rzecz gustu :P
LuznyGosc: Tak. Początkowym moim pomysłem na login było coś w stylu PoważnyGość, ale głupio to dość brzmi. Z natury jestem dość poważny, lecz swoje poczucie humoru też posiadam. :)
Luźny lepszy :D Dobrze, że ostatecznie postawiłeś na taki nick :P
Wiesz, oglądam horrory a potem o tym dużo myślę. Szczególnie jak wracam do domu w nocy sama ciemnymi uliczkami :P
Nie przeszło mi to przez myśl nawet.
Ty obserwujesz, ale ja też wiele widzę. :)
Bo postawiłem na poczucie humoru. :) Jeśli miałbym być tutaj poważny, to odpychałbym swoim nastawieniem. :)
gaillard: Wiesz, oglądam horrory a potem o tym dużo myślę. Szczególnie jak wracam do domu w nocy sama ciemnymi uliczkami :P
Przecież w dzisiejszych czasach wszystkie horrory są na jedno kopyto. Brakuje Ci ewidentnie bodyguarda.