Znacie Gosie.....pewnie ze znacie a jak nie znacie to sie nie odzywajcie....
Ci którzy znają,teraz mi bardzo szybciutko powiedzą co o niej myślą....
dziękuje za uwagę!
lista tematów
[Czat] pytanie jest.... strona 5 z 5
Za tydzien w Niedziele chyba dam na tace za pokoj na swiecie
\"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
złośliwości, przewrotności, ani całej reszty Twojej paskudnej, fascynującej osobowości.\"
Antonina Liedtke
Konto usunięte: w piękny i inteligientny sposób próbujesz pokazać jaki to Ty jesteś mądry a ja głupi. Czym jest forum ? miejscem gdzie kulturalny, lubiany na co dzień człowiek może powiedzieć ( napisać ) drugiemu coś na co zawsze miał ochotę, czyli coś brzydkiego... bo jest anonimowy. I może to jest odpowiedź na temat zyletka663 ? Pozdrawiam KSE
podziwiam - serio - po praz pierwszy widze u Ciebie posta godnego uwagi... jestem pod wrazeniem - i nie ironizuje... szkoda tylko ze to Ty pierwszy zaczales mnie wyzywac od debili - moja postawa byla jedynie obrona... nic wiecej... wiec moze nastepnym razem zastanow sie co napiszesz - bo Twoja wypowiedz idealnie sie odnosi do tego jak obaj z panfillo potraktowaliscie mnie...
Pzdrawiam Madness
Konto usunięte: wiec moze nastepnym razem zastanow sie co napiszesz - bo Twoja wypowiedz idealnie sie odnosi do tego jak obaj z panfillo potraktowaliscie mnie...
Ej weź już nie rób z igły wideł....bo na pewno nieraz juz ktoś po Tobie pojechał....straszny masz do nas żal, ojej no i co teraz bedzie...tylko nie mów, że nie możesz spać bo Ci ktoś trochę mięsa podrzucił.....
A i zrób coś dla mnie...zostało mi zasugerowane,bynajmniej nie przez MODERA, żebym jednak nie psuł Ci humoru, więc bardzo Ci prosze nie prowokuj i skończmy juz tą dyskusje