Znacie Gosie.....pewnie ze znacie a jak nie znacie to sie nie odzywajcie....
Ci którzy znają,teraz mi bardzo szybciutko powiedzą co o niej myślą....
dziękuje za uwagę!
[Czat] pytanie jest.... strona 4 z 5
powiedzal normalny... milo byc debilem jesli tacy ja Ty sie uwazaja za typowych przestawicieli gatunku Homo Sapiens...
no tak - zapomnialem ze na praktykach na Psychiatrii gdzie byles moim pacjentem ze kazdego debila sie rozpoznaje po ksztalcie czaszki...
nieaktualnie - swoja droga koles z broda i z wasami wyglada jak gej...
Czy ja Cie obrazilem?? napisalem slowo ktore Cie urazilo?? nie - to mnie nie probuj obrazic - bo po pierwsze Twe prymitywne metody stosowane juz w epoce kamienia lupanego nie maja szans mnie wyprowadzic z rownowagi - a po drugie - jeszcze Ci pojdzie jakas zylka...
kto to pisze????
Juz spokój!!!
Bo nie dostaniecie obiadu!!!
\"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
złośliwości, przewrotności, ani całej reszty Twojej paskudnej, fascynującej osobowości.\"
Antonina Liedtke
Mad...nie warto...ja rozpocząłem temat i ja go kończe...a jak chcą Sobie ponabijac posty to już nie mój problem....
JAk tys to zaznaczyl? :D
..Kolego :P
\"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
złośliwości, przewrotności, ani całej reszty Twojej paskudnej, fascynującej osobowości.\"
Antonina Liedtke
Antonina Liedtke
@zyletka663:
z ciekawośći zobaczyłem jak wyglądasz, przy okazji oceniłem :) tylko jak przeczytasz mój opis to będziesz wiedziała czego ja oczekuję, dostosuj się proszę
Antonina Liedtke
w piękny i inteligientny sposób próbujesz pokazać jaki to Ty jesteś mądry a ja głupi. Czym jest forum ? miejscem gdzie kulturalny, lubiany na co dzień człowiek może powiedzieć ( napisać ) drugiemu coś na co zawsze miał ochotę, czyli coś brzydkiego... bo jest anonimowy. I może to jest odpowiedź na temat zyletka663 ? Pozdrawiam KSE