panfillo
panfillo
  19 lutego 2005 (pierwszy post)

Znacie Gosie.....pewnie ze znacie a jak nie znacie to sie nie odzywajcie....
Ci którzy znają,teraz mi bardzo szybciutko powiedzą co o niej myślą....

dziękuje za uwagę!

mmartusia1985
mmartusia1985
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: zyłka wyszła ludziskom

właśnie o tym mówię...

a Ty masz :ryba: za to, że ich podpuszczałeś

\"Tak już było, że uśmiech Marty budził uśmiech na twarzach innych ludzi na zasadzie jakiegoś czarodziejskiego mechanizmu.\" L.Tyrmand :rower:

panfillo
panfillo
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty masz za to, że ich podpuszczałeś

juz mówiłem to nie było podpuszczanie....ja naprawde chcialem wiedzieć...ale nieważne...koniec
NiosacySwiatlo
NiosacySwiatlo
  20 lutego 2005
Madness
Madness: nie martw się panfillo, to debil

powiedzal normalny... milo byc debilem jesli tacy ja Ty sie uwazaja za typowych przestawicieli gatunku Homo Sapiens...

Konto usunięte
Konto usunięte: widziałem zdjecie...typowy wariat...troche zdeformowana czacha....smutne ale prawdziwe

no tak - zapomnialem ze na praktykach na Psychiatrii gdzie byles moim pacjentem ze kazdego debila sie rozpoznaje po ksztalcie czaszki...

Madness
Madness: na którymś jest z taką idiotyczną kozią bródką

nieaktualnie - swoja droga koles z broda i z wasami wyglada jak gej...

Konto usunięte
Konto usunięte: ile by nie miał jest wariatem i debilem...

Czy ja Cie obrazilem?? napisalem slowo ktore Cie urazilo?? nie - to mnie nie probuj obrazic - bo po pierwsze Twe prymitywne metody stosowane juz w epoce kamienia lupanego nie maja szans mnie wyprowadzic z rownowagi - a po drugie - jeszcze Ci pojdzie jakas zylka...

Konto usunięte
Konto usunięte: ale widze- zyłka wyszła ludziskom

kto to pisze????
Madness
Madness
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: milo byc debilem

cała przyjemność po... Twojej stronie :)
zyletka663
zyletka663
  20 lutego 2005

Juz spokój!!!
Bo nie dostaniecie obiadu!!! :mrgreen:

\"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
złośliwości, przewrotności, ani całej reszty Twojej paskudnej, fascynującej osobowości.\"
Antonina Liedtke

panfillo
panfillo
  20 lutego 2005

Mad...nie warto...ja rozpocząłem temat i ja go kończe...a jak chcą Sobie ponabijac posty to już nie mój problem....

Madness
Madness
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: Mad...nie warto...

wiem, przeczytałem wyżej temat koleżanki zyletka663 i dało mi to do myślenia, zaczęło mnie gnębić sumienie i mi rura zmiękła...chyba się popłaczę :(
zyletka663
zyletka663
  20 lutego 2005

JAk tys to zaznaczyl? :zonk: :D
..Kolego :P

\"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
złośliwości, przewrotności, ani całej reszty Twojej paskudnej, fascynującej osobowości.\"
Antonina Liedtke

beatkaaaa
beatkaaaa
  20 lutego 2005

kolko wzajemnej adoracji ...

http://www.kisiel.kdm.pl/img/logo2.jpg

Madness
Madness
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: JAk tys to zaznaczyl?

teraz to widzę...to CUD !!!

Konto usunięte
Konto usunięte: kolko wzajemnej adoracji ...

czemu nie kółko różańcowe ?
zyletka663
zyletka663
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz to widzę...to CUD !!!

niemalze :P

Antonina Liedtke

Madness
Madness
  20 lutego 2005

@zyletka663:
z ciekawośći zobaczyłem jak wyglądasz, przy okazji oceniłem :) tylko jak przeczytasz mój opis to będziesz wiedziała czego ja oczekuję, dostosuj się proszę

NiosacySwiatlo
NiosacySwiatlo
  20 lutego 2005

jednak rozmowy z niektorymi prowadza do nikad... szkoda ze na forum sa tacy jeszcze tolerowani...

zyletka663
zyletka663
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: z ciekawośći zobaczyłem jak wyglądasz

wystarczylo spojrzec na avatar :D

Konto usunięte
Konto usunięte: dostosuj się proszę

zrobione :P

Antonina Liedtke

Madness
Madness
  20 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: jednak rozmowy z niektorymi prowadza do nikad... szkoda ze na forum sa tacy jeszcze tolerowani...

w piękny i inteligientny sposób próbujesz pokazać jaki to Ty jesteś mądry a ja głupi. Czym jest forum ? miejscem gdzie kulturalny, lubiany na co dzień człowiek może powiedzieć ( napisać ) drugiemu coś na co zawsze miał ochotę, czyli coś brzydkiego... bo jest anonimowy. I może to jest odpowiedź na temat zyletka663 ? Pozdrawiam KSE
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.