Znacie Gosie.....pewnie ze znacie a jak nie znacie to sie nie odzywajcie....
Ci którzy znają,teraz mi bardzo szybciutko powiedzą co o niej myślą....
dziękuje za uwagę!
[Czat] pytanie jest.... strona 3 z 5
Koleś nie wiesz o co chodzi to nie pyszcz...jak bym coś do niej miał to bym to inaczej załatwił...kumasz??...nie masz nic mądrego do powiedzenia to prosoiłem na początku NIE PISZ....
Zibis kto tu sie spocil to sie spocil....
\"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
złośliwości, przewrotności, ani całej reszty Twojej paskudnej, fascynującej osobowości.\"
Antonina Liedtke
a feeeeeeee
Ludzie wyluzujcie...
Moim zdaniem robicie problem z niczego...
Ten
@panfillo:
z wiadomych tylko sobie przyczyn pyta co sadzimy o Gosi.
Nie najezdza na nia, wiec nie rozumiem co Zibi chce osiagnac przez te kretynskie bluzgi...
Nie bic mi sie tu ;]
Naprawde wydaje mi sie, a nawet wrecz jestem pewna, ze wszyscy zle odebrali zamierzenie tworcy tego posta :D
Ale czemu Pan panfillo tak sie burzy i tez nie szczedzi wyzwisk to nie rozumiem :P
To, ze ktos bluzga nie uprawnia nas do tego samego :P
Chyba, ze prezentuje sie podobny poziom... :P
Tyle ode mnie..
.
\"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
złośliwości, przewrotności, ani całej reszty Twojej paskudnej, fascynującej osobowości.\"
Antonina Liedtke
dzięki Bogu ze ktoś tu jeszcze myśli
O wypraszam Sobie...jeszcze nikogo nie zacząłem wyzywać
masz plusa:)
Madness i Panfillo... towarzystwo wzajemnej adoracji... :)))
a według mnie ten post to jest jedna wielka podpucha a wszyscy (prawie) się w to strasznie zaangażowali...
po prostu ignor i tyle :D
\"Tak już było, że uśmiech Marty budził uśmiech na twarzach innych ludzi na zasadzie jakiegoś czarodziejskiego mechanizmu.\" L.Tyrmand