binLaden77
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 24
binLaden77
  10 marca 2011 (pierwszy post)

wybrano na moderatorów tylko takich, którzy nie mają pojęcia. Sami łamią regulamin, mówiący o tym ,iż każdy odpowiada za treści które pokazuje........ jest pełnoletni, niech robi, co chce, a nie...pseudo moderatorzy będą nadzorowć!!!!!!!!!!!

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  15 marca 2011

dzisiaj mody groziły zbanowaniem laski jak "nie podsunie kamerki wyzej" :zabawa:

tak to jest jak sie idiotów wybiera do moderacji

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  15 marca 2011
Buchcik
Buchcik: a co sądzicie o moderatorce która ma 15 lat ;)

pewnie o Natalii mówisz

to tak jak FP która miała 17 lat
nie wyobrazam sobie zeby ktos młodszy ode mnie miał mi dawac bany i mówic mi co mam robic
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dzisiaj mody groziły zbanowaniem laski jak "nie podsunie kamerki wyzej"

o.O A gdzie miała kamerkę ?

Konto usunięte
Konto usunięte: Buchcik: a co sądzicie o moderatorce która ma 15 lat ;) pewnie o Natalii mówisz to tak jak FP która miała 17 lat nie wyobrazam sobie zeby ktos młodszy ode mnie miał mi dawac bany i mówic mi co mam robic

Owszem, Natalia jest młoda, ale nie głupia.
Jest poukładana i bardziej umie się zachować niż nie jeden 30 letni mod.
Moderator patrzy pod względem złamania regulaminu, a nie czy ta osoba ma mniej czy więcej lat.
Niech będzie, zrobi porządek, ma czas, mi to nie przeszkadza.
No, ale rozumiem i przyjmuje do wiadomości, że każdy ma swoje własne zdanie, to jest moje. ;-)
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  15 marca 2011
Motylkowa
Motylkowa: Owszem, Natalia jest młoda, ale nie głupia. Jest poukładana i bardziej umie się zachować niż nie jeden 30 letni mod. Moderator patrzy pod względem złamania regulaminu, a nie czy ta osoba ma mniej czy więcej lat. Niech będzie, zrobi porządek, ma czas, mi to nie przeszkadza. No, ale rozumiem i przyjmuje do wiadomości, że każdy ma swoje własne zdanie, to jest moje. ;-)

wiem jaka jest bo mam z nia kontakt od dłuzszego czasu, podobna była argumentacja w przypadku tamtej FP, ze wykazywała sie 'dojrzałoscia'

ale za przeproszeniem (tu sie bardziej tyczy FP) gówno mnie obchodzi ze ktos jest super dojrzały czy nie, była mowa ze FP od 20 lat wzwyz wiec niech małolata poczeka na swoja szanse. Administracja sama daje przykłady łamania ustalonych zasad a od nas oczekuje ich przestrzegania.

A do Natalii jak wspomniałem nic nie mam bo ją lubie, ale to tez dziwne, w tym wieku. Korelacje z czata działają.
Damjan
Damjan
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie o Natalii mówisz

Na czacie nie ma moda.
Chyba ze na TiVi sie zgłosiła.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  15 marca 2011
Damjan
Damjan: Na czacie nie ma moda. Chyba ze na TiVi sie zgłosiła.

no własnie pisała mi ze sie nie zgłaszała wiec wybrano ja bo ją 'znano, kojarzono'
Damjan
Damjan
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 'znano, kojarzono'

Nikt nie dostaje moda na fotka ti vi bo jest znany tylko ten kto się zgłaszał.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  15 marca 2011
Damjan
Damjan: Nikt nie dostaje moda na fotka ti vi bo jest znany tylko ten kto się zgłaszał.

no to cos kręci w takim razie.
UmpaDumpa
UmpaDumpa
  17 marca 2011

WLASNIE TUTAJ KOLES MASUJE CYCKI SWOJEJ DZIEWCZYNIE NA KANALE PONAD 700 OSÓB Z CZEGO POLOWA 14 LATKI
http://fotka.tv/banditQueen69
CALE CYCKI NA WIERZCHU NA KANALE Z 5 MODÓW I NITK NIE BANUJE A CZEMU? BO CZEKAJA AZ CYCKI CAŁKIEM WYSTAWI POPATRZA SOBIE I MOZE ZBANUJA! TAKICH MACIE MODÓW.A BANUJA KRETYNY ZA PRZEKLENSTWA ZAL

praksyda
praksyda
  17 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

od tego masz zgłoś regulamin, tu takich rzeczy nie wklejaj a skąd ty możesz wiedzieć ilu jest moderatorów na danym pokoju? następny wszędobylski, takich tu też nie brakuje;)
UmpaDumpa
UmpaDumpa
  18 marca 2011
praksyda
praksyda: od tego masz zgłoś regulamin, tu takich rzeczy nie wklejaj a skąd ty możesz wiedzieć ilu jest moderatorów na danym pokoju? następny wszędobylski, takich tu też nie brakuje;)

Bo wiem
Takich jak ty jest równiez od zasrania :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.