wybrano na moderatorów tylko takich, którzy nie mają pojęcia. Sami łamią regulamin, mówiący o tym ,iż każdy odpowiada za treści które pokazuje........ jest pełnoletni, niech robi, co chce, a nie...pseudo moderatorzy będą nadzorowć!!!!!!!!!!!
lista tematów
[Kamerki] cenzura moderatorów strona 4 z 7
Nie o test mi chodzi. Tam jest blog w którym Maery napisała, że w ten dzień były przyjmowane zgłoszenia.
Konto usunięte: aha czyli nie ma jako takiego zliczania że ten zaraportował tyle ten tyle a ten tyle
no dzieki wielkie wogóle ze mi to tłumaczysz :D
No nie, oni tego nie zliczają raczej. Tylko patrzą kto się udziela na tv i ile siedzi :-)
Oraz no jak się zachowuje, czy zna netykietę, ma staż na fotce, nie miał banów. itp.
Nie ma za co :-)
Konto usunięte: aha czyli nie ma jako takiego zliczania że ten zaraportował tyle ten tyle a ten tyle
no dzieki wielkie wogóle ze mi to tłumaczysz :D
Takie zliczanie byłoby bez sensu.
Każdy mógłby zgłaszać masę "niewinnych audycji" tylko dlatego, żeby nabić sobie licznik.
Skoro wybrano ich na moderatorów, pojęcie mieć muszą.
A jeśli widzisz łamanie zasad przez moderatora zawsze możesz napisać na taką osobę skargę.
a bylo zgloszenie na ten profil ?my mozemy tylko dac bana jezeli widzimy transmisje na zywo jezeli np zglosisz pokoj do blokady a nie prowadzi dana osoba transmisji w chwili kiedy np ktos z nas jest musimy poczekac az bedzie ta osoba prowadzic transmisje, twoje zgloszenie zostaje zapisane oczywiscie ;)
Konto usunięte: a bylo zgloszenie na ten profil ?my mozemy tylko dac bana jezeli widzimy transmisje na zywo jezeli np zglosisz pokoj do blokady a nie prowadzi dana osoba transmisji w chwili kiedy np ktos z nas jest musimy poczekac az bedzie ta osoba prowadzic transmisje, twoje zgloszenie zostaje zapisane oczywiscie ;)
tak było zgłaszane ... :) ja codziennie po kilknaście profili zgłaszam więc wiesz :)
apropo tych wszystkich zgłoszeń to wczoraj widziałem zgłoszenia typu
"pokazuje oczy"
"facet"
"nie podoba mi sie"
"brzydal"
itd itp.... ;/ więc te zliczanie zgłoszeń to nie jest dobry pomysł ;>