wybrano na moderatorów tylko takich, którzy nie mają pojęcia. Sami łamią regulamin, mówiący o tym ,iż każdy odpowiada za treści które pokazuje........ jest pełnoletni, niech robi, co chce, a nie...pseudo moderatorzy będą nadzorowć!!!!!!!!!!!
lista tematów
[Kamerki] cenzura moderatorów strona 2 z 7
W jednym przypadku się sprawdziło w porównaniu do reszty podobnych sytuacji :)
A jechanie po userach ? Przez moda? Obrażanie kogoś? :) To już jest gdzieś, kryję się pomiędzy waleniem, bo to potrzebuje natychmiastowej interwencji, a reszta idzie na dalszy plan w końcu jest olewana, a ludzie zapominają.
To wszystko do przewidzenia , jak można wybrac dobrego moderatora po 2 testach które są dziecinnie proste? Dla mnie to smiech na sali pic na wodę fotomontaż
Nastepnie opisanie się , dlaczego chcesz być MOD itp.
Reasumując będzie wielu hejterów , metodą prób i błędów ,kiedyś może bedzie okej : >
Damjan: To wszystko do przewidzenia , jak można wybrac dobrego moderatora po 2 testach które są dziecinnie proste? Dla mnie to smiech na sali
dokładnie tak.
A raczej gorzej. Kiedyś :)
Pisałam, że było trzeba brać zaufanych modów z czata, a nie byle kogo na ślepo.
Wy lepiej zmieńcie (użytkownik) PROWADZI (a nie robi) transmisje ;]
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, prawdziwi mężczyźni jedzą pszczoły !
No właśnie, a tak chyba nie powinno być.
Bo potem ludzie nie wiedzą co można,a co nie.
I np. powiedza "no, ale mi fp powiedział, że można" a Ty, że nie, to w końcu jak?
I potem większy bałagan niż był, bo przeczy samo sobie.
No to nie moje zadanie jest, ja tylko wyrażam swoje zdanie.
Nie będę na nikogo kablowała, wysyłam tylko wtedy scr, gdy są potwierdzeniem mojej tezy, lub ktoś nagminnie łamie regulamin, to wtedy do fp o ban :) Ale nigdy by zabrano uprawnienie, pisze, że takie rzeczy się zdarzają, ale to FT powinni nadzorować, nie ja od tego jestem. W tym wypadku było to potwierdzenie tezy, że moderatorzy się nie stosują i nie zachowują. I by ktoś zwrócił na to należną uwagę. :-)
Wybierali FT. Ale jest niewypał tylko dlatego, że potrzebowali od razu moderatorów i każdy kto się zgłosił z pierwszych to dostał, bo nie było czasu na przeprowadzenie głosowania i naborów. A do zrobienia był tylko test no i napisanie swojego zgłoszenia na PW :-) Z racji Fotki.tv w Uwadze było trzeba to ogarnąć, a fp nie dawali rady i Ragni kazał jak najszybciej dać modów. Tylko nie wiedzieli kogo wybierają i na ślepo.
Już kilka osób straciło i w najbliższym czasie wyjdzie kto będzie miał, a kto nie ;)
Pewnie wybiorą nowych jeszcze. ;) Więc to tylko kwestia czasu, aż ktoś się za to weźmie.