Lorya
Lorya
  23 grudnia 2018 (pierwszy post)

To nie rozwiązuje problemu natrętnych wiadomości, zamiast tego dodajcie 2 osobne opcje blokowanie wszystkich wiadomości od mężczyn i druga od kobiet, to rozwiąże problem a nie blokada zdjęć, co to niby ma dać...Dodajcie coś a nawet nie pytancie o zdanie

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  27 grudnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: Marzy mi sie dyplom, powiesze sobie nad lozkiem!

Dobrze to Ci przywiozę.

Konto usunięte
Konto usunięte: Poczekaj az wrzuce tu film z calej konwersacji z pracownikiem dzialu obslugi klienta

Screenów z rozmów, a tym samym filmów nie publikujemy.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  27 grudnia 2018
DyktatorMody
DyktatorMody: jestemwczorajsza: Marzy mi sie dyplom, powiesze sobie nad lozkiem! Dobrze to Ci przywiozę.

Jesli moge wybrac kolor to niech bedzie czerwony i zlote litery. :zakochany:

Pawel oczywiscie wie, ze publikowanie rozmow z administracja grozi blokada konta. :ninja:
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  27 grudnia 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: bedzie czerwony i zlote litery.

Oczywiście złote, doskonały wybór. Już rysuję.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Paffeuu
Paffeuu
  27 grudnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: Cos tam obilo mi sie o uszy w Twoim temacie. Nie moge komentowac zaistnialej sytuacji. :)

Czemu nie mozesz?
Przeciez nie wiaze Cie zadna umowa/ lojalka z serwisem? :zonk:

LOL

Nie dosc, ze cenzuruja wypowiedzi uzytkownikow w dogodny dla nich sposob, to wplywaja teraz na Ciebie - zakazuja Ci brania udzialu w OTWARTYM TEMACIE/ ROZMOWIE NA FORUM PUBLICZNYM? Zartujesz? #JACIENIEPIKOLEKURDEBELE.... ale jaja : D
Paffeuu
Paffeuu
  27 grudnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: Pawel oczywiscie wie, ze publikowanie rozmow z administracja grozi blokada konta.

Z Administracja, taaaak. Jasne : D

Ciekawe jak to dziala w przypadku rozmowy z obsluga klienta... Do tego dojdziemy po sylwestrze : D
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza
  27 grudnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Cos tam obilo mi sie o uszy w Twoim temacie. Nie moge komentowac zaistnialej sytuacji. :) Czemu nie mozesz? Przeciez nie wiaze Cie zadna umowa/ lojalka z serwisem? LOL Nie dosc, ze cenzuruja wypowiedzi uzytkownikow w dogodny dla nich sposob, to wplywaja teraz na Ciebie - zakazuja Ci brania udzialu w OTWARTYM TEMACIE/ ROZMOWIE NA FORUM PUBLICZNYM? Zartujesz? #JACIENIEPIKOLEKURDEBELE.... ale jaja : D

Pawel nie przekrecaj moich slow. Nikt mi nic nie zabrania, nie dopisuj tego czego nie ma.
Po prostu jestem moderatorem i z ludzkiej lojalnosci nie pcham sie w tematy, ktore mnie nie dotycza.
To moja decyzja, nikt na mnie z niczym nie wplywa.. nie przesadzaj, zyjemy w demokratycznym panstwie :D
Paffeuu
Paffeuu
  27 grudnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: To moja decyzja, nikt na mnie z niczym nie wplywa.. nie przesadzaj, zyjemy w demokratycznym panstwie :D

Napisalas, ze nie mozesz komentowac - pomyslalem, ze ktos Ci zabronil, wiesz?

Pamietam takie akcje za czasow mojego FP. Byli tez ludzie, ktorzy strasznie wkurzali sie przez ten caly burdel jaki tu jest.
Zabaniano nam kontaktowania sie z takimi osobami. Trabiono o tym na zamknietych grupach dla modkow i takie tam : D

No ale juz wszystko wiem, nie chcesz to spoczko :calusek:
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza
  27 grudnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: jestemwczorajsza: To moja decyzja, nikt na mnie z niczym nie wplywa.. nie przesadzaj, zyjemy w demokratycznym panstwie :D Napisalas, ze nie mozesz komentowac - pomyslalem, ze ktos Ci zabronil, wiesz? Pamietam takie akcje za czasow mojego FP. Byli tez ludzie, ktorzy strasznie wkurzali sie przez ten caly burdel jaki tu jest. Zabaniano nam kontaktowania sie z takimi osobami. Trabiono o tym na zamknietych grupach dla modkow i takie tam : D No ale juz wszystko wiem, nie chcesz to spoczko

Jeszcze sie taki nie urodzil aby mi czegos zabronil! ;D
No to ciesze sie, ze sobie wyjasnilismy.
Buziaki! :calusek:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.