To nie rozwiązuje problemu natrętnych wiadomości, zamiast tego dodajcie 2 osobne opcje blokowanie wszystkich wiadomości od mężczyn i druga od kobiet, to rozwiąże problem a nie blokada zdjęć, co to niby ma dać...Dodajcie coś a nawet nie pytancie o zdanie
lista tematów
Po co blokowaliście mozliwość wysyłania zdjęć strona 2 z 4
DyktatorMody: Gilotyna: Pytam co w przypadku kiedy te serduszka się wyzerują :)
Zerują się głosy a nie parka! Gilotyna: Widzę, że sami nie wiecie jaka jest obecna sytuacja haha
Tobie nie grozi utrata pary bo nie też nie masz parki.
Ona ma na mysli polaczenie w pare z dwoch stron poprzez decyzje "TAK" na profilu, ktore rowniez umozliwiaja wysylanie zdjec :).
A nie parke ze znajomym. Wiec teoretycznie po 90 dniach glos znika i zadala dobre pytanie. :)
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Pytała o głosy na TAK a później pisze że to "para". Trochę pomieszała pojęcia:
"2. Jak ta nowa zasada ma się do tej, że serduszka się po 90 dniach zerują, czyli co, piszę sobie z kimś, później mi tę parę zerują i znowu muszę dać mu serduszko, żeby mógł mi wysłać zdjęcie?"
Pary się nie zerują z tego co wiem tylko głosy.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
W potocznym "języku" użytkowników pisze się, że to parka. ;-). "Buuuuum.."
W każdym razie ma rację. Po oddaniu głosów na TAK z dwóch stron mamy możliwość wysyłania zdjęć. Nikt nas o tym nie poinformował. ;-)
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: Hmmm kiedyś był system oceniania w skali od 1-10 tylko nie pamiętam czy parki wtedy istniały.
Wątek o parkach z 2013 roku: https://fotka.com/forum/fotka/1168811,Parki_na_fotce
Natomiast lista zmian z 2014 roku https://fotka.com/lista_zmian zawiera:
8 grudnia 2014
Zmiany w systemie głosowania:
- Usunięcie starej skali ocen
- Dodanie na profilach głosowania Tak/Nie znanego ze strony głównej
- Dodanie podglądu głosów oddanych na Tak w zakładce Głosy (dla Gwiazd) oraz podglądu połączeń (par) dla wszystkich
- Zmiana algorytmu liczącego średnią głosów
Jest opisane że głosy to coś odrębnego niż połączenia w parkę stąd moja wielka prośba trzymajmy się tego że parkę można mieć tylko jedną.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!