Co zrobic?
Nie moge spac strona 3 z 4
Ja tylko okresliłem ewolucje człowieka, w skali duchowej wewnetrznej, są Smiertelnicy, połbogowie, i bogowie ja wiem jakie doswiadczenia wiazą sie z kazdym tym stanem, to wszystko, i swiadomie ewoluuje po tej spirali
ale i tak z najwyzszej perspektywy patrzac pochodzimy z tego samego zrodła, tylko na nizszym poziomie kazdy bawi sie w swoją gre Ewolucji powrotu do tego zrodła, do jednosci
kazdy w swym tempie łaczy sie z wyzszymi aspektami sewj istoty rozumiejacej wszystko bardziej kosmicznie wielowymiarowo, to znaczy stawac sie na powrot bogiem
A bog rzekł do nich idzcie i tworzcie swiaty na moj obraz i podobienstwo, kazdy człowiek tworzy jako bog niezaleznie na jakim poziomie sie znajduje ;) do tego zmierzają słowa Jezusa JA i ojciec jednym jestesmy! Jezeli czujesz sie nzszy niz ojciec nigdy nie bedziesz tworzył doskonalosci na jego obraz i podobienstwo Aby w tym wzrastac trzeba stwac w sile i mocy ojca, a nie jego niewolnika
To ni wuja nie pasuje. A duch oczywiście ich nie pogania? I nie mówi im jacy mają być i co mają robić? No... by w końcu złączyć się z ów duchem? To trąci tmocno poglądami New Age, które wiadomo do czego prowadzą...
tego wszystkiego o czym pisze sam z ducha musisz doswiadczyc, na razie to jest i bedzie dla ciebie jałową informacją