Kacperek
Kacperek
  7 stycznia 2018 (pierwszy post)
Uważam że jest za mało moderatorów na ilość pokoi . i nowi moderatorzy nie znają Regulaminu nie poświęcają tyle czasu ile trzeba na Opiekę na czacie :)

Po między innymi Moderatorzy po tak zwanej znajomości wychodzą z pokoju jeśli ich znajomy znajoma obrażają userów na Czacie Głownym lub innym wybranym przez nich pokoju
praksyda
praksyda
  27 marca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: y

widziałam Cię, uciekinierze!
DracuIa
DracuIa
  29 marca 2018

A po co w ogóle moderatorzy na tym czacie? :D

Maryla
Maryla
  1 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: A po co w ogóle moderatorzy na tym czacie? :D

Latka do emeryturki leco.
DracuIa
DracuIa
  1 kwietnia 2018
Maryla
Maryla: Latka do emeryturki leco.

Bardzo szybko leco ;p

PS: gratuluje awansu ;)

Mandarino
Mandarino
  5 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Od kiedy jestem moderatorem, moje ziomki rozwijają mi czerwony dywan jak przechodzę i mówią do mnie "Wasza Wysokość".

:crylol:
CuteNinja
CuteNinja
  7 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte:

No powiedz, że tak nie jest! Oboje dobrze znamy ten prestiż zasiadania w Loży Moderatorskiej :D
wrozbitapawel
wrozbitapawel
  7 kwietnia 2018

I dobrze że jest mało i tak ma być można przez to po klikać bez obaw że banówą potraktują

praksyda
praksyda
  9 kwietnia 2018

coraz bardziej oryginalne nicki maja na czacie, jak nie Vagina, to prostytutka, to jakis krzywyPenis, czy Wzwód :
i weź wejdź na taki czat i pisz poważnie :rotfl:

Mandarino
Mandarino
  14 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: No powiedz, że tak nie jest! Oboje dobrze znamy ten prestiż zasiadania w Loży Moderatorskiej :D

W loży Moderatorskiej owszem a w loży Vipów ? :D ale żeby tobie rozwijać dywan :D dobrych masz ziomków
Konto usunięte
Konto usunięte: coraz bardziej oryginalne nicki maja na czacie, jak nie Vagina, to prostytutka, to jakis krzywyPenis, czy Wzwód : i weź wejdź na taki czat i pisz poważnie

Rozwineli w sobie wyobraźnie i fantazje do tworzenia coraz to lepszych nazw :crylol:
CuteNinja
CuteNinja
  14 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: a w loży Vipów ?

Jestem na to zbyt skromna :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ale żeby tobie rozwijać dywan :D

A co ja jakaś gorsza?! ;o Czeeeeeeeeeeeeeeeeekaj, Ci więcej nie złożę życzeń :crylol:
Mandarino
Mandarino
  14 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem na to zbyt skromna :D

Jasne , :D twoja skromność chowa się za włosami :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: A co ja jakaś gorsza?! ;o Czeeeeeeeeeeeeeeeeekaj, Ci więcej nie złożę życzeń

haha ! nie gorsza tobie wystarczy przecież wstęga czerwona do przecięcia :D życzenia składaj ! helooou :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.