[Czat] Zbyt mała ilość moderatorów :) strona 1 z 3
Po między innymi Moderatorzy po tak zwanej znajomości wychodzą z pokoju jeśli ich znajomy znajoma obrażają userów na Czacie Głownym lub innym wybranym przez nich pokoju
Nie oszukujmy się, ile jest tych pokoi, na których się coś dzieje? Dwa? Główny i seks. Do tego jakiś region czy inny "sezonowy" pokój, na którym siedzi max dwadzieścia parę osób. Na reszcie rzadkością jest, aby liczba userów przekraczała dziesięć.
Liczysz ze stoperem w ręku to, ile czasu na czacie spędzają nowi Moderatorzy? :D My mamy wgląd w takie statystyki i niemal od zawsze, nie ma większej bzdury niż to, że nowego moda jest tam zbyt mało :D
Ja wiem, że niektórzy z Was spędzają na czacie miesięcznie po 300-600h, ale jeśli podzielić to przez 24h, to można dojść do wniosku, że nie do końca tak powinna wyglądać proporcja spędzania czasu przy komputerze do czasu spędzanego poza nim ;)
Jestem modem. Uświadom to sobie sobie.
Hm Tylko że moderatorów w nocy nie ma praktycznie a najwięcej się dzieje :)a jak już są to nawet nie banują tylko wychodzą
"Wojna by ci sie przydala!" ~Babcia (Job, ostatnia szara komorka)
To nie do konca tak dziala. Z tego co wiem, despotyzm i apodyktyczne podejscie do zarzadzania zasobami ludzkimi nigdy nie dawalo rezultatow. Rozumiem Cie, bo tak bylo od zawsze, ze jakis mod nie do konca czail ktorejs tam, lub kilku tam zasad, ktorych mial pilnowac, ale nie oszukujmy sie - reformy stanu rzetelnosci moderacji to jedno, a utrzymanie takiego stanu dluzszy czas, to co innego. Z reszta, po co tak? Nie lepiej czasem zjesc snickersa?
Większość dorosłych ludzie a potrzebują niańczenia 24h..eh.. nigdy nie mogłam pojać jak można samemu sobie nie poradzić na czacie
Do tego 2 pokoje gdzie siedzi trochę osób, reszta to mogiły czatu.
DOBRE. Typka ktora jest modem pol zycia pisze innemu typowi zeby sie wzial do roboty :D Przeciez wy zarabiacie na tym kokosy :D
Bohaterscy meczennicy oddaja swoje życie w obronie wzorcow moralnych. Jestescie ostatnim punktem oporu na tym strasznym swiecie. Codziennie zbawiacie nasze dusze....:D a tak serio ? Ktos mi odpowie czy nie wstydzi sie mowic znajomym ze jest modem ? :D :D