Źle się dzieje w państwie duńskim, tfu Czatlandii. Dlatego wzięło mnie na wspominki.
SB ze stażem min. 3 lata: najlepsze wspomnienie związane z czatową społecznością? / najfajniejsze spotkanie / ulubiony / najbardziej zapamiętany temat?
reszta: nie obchodzicie mnie, więc możecie napisać, co jedliście na śniadanie.
I bonus. Jakbyście mieli stworzyć swego rodzaju hall of fame świata czatowego, listę zasłużonych, kogo umieścilibyście na owej liście i za co?
lista tematów
[Czat] Sentymentalnie? strona 2 z 2
Konto usunięte: Było zabawnie? Ja zupełnie inaczej pamiętam jego "karierę" na tym portalu. Syf i prostactwo dla mnie zabawne nie było.
Ja z nim jakichs wiekszych przejsc nie mialam, moze z tego powodu zapamietalam go w ten sposob...
Nie mowie, ze popieram jego zachowanie - spam, floody itp, ale kiedy zdarzalo mu sie pisac normalnie byl ok ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: To chyba krótkowzroczność naszego zabieganego społeczeństwa - rzuci się w oko jeden szczegół i do tego się nawiązuje, gdy w rzeczywistości rzecz polega na czymś innym.
Fakt, ostatnio na brak obowiązków nie mogę narzekać, stąd powierzchownie przeczytałam temat i zinterpretowałam po swojemu ;P
Konto usunięte: Wychodzi na to, że skleroza (nie żebym wypominał komuś wiek ;) MR opolskiego. Majka, kolegi po fachu nie pamiętasz? W tym samym czasie moderowaliście ;) Co prawda nie zabawił za długo, ale zawsze.
Jestem już tak stara, że mam do tego prawo !
Bardzo fajny temat, chętnie powspominałabym osoby i ich poczynania sprzed lat, ale jak widać niewiele osób się nim zainteresowało.