closeted
closeted
  20 października 2013 (pierwszy post)
Źle się dzieje w państwie duńskim, tfu Czatlandii. Dlatego wzięło mnie na wspominki.

SB ze stażem min. 3 lata: najlepsze wspomnienie związane z czatową społecznością? / najfajniejsze spotkanie / ulubiony / najbardziej zapamiętany temat?

reszta: nie obchodzicie mnie, więc możecie napisać, co jedliście na śniadanie.

I bonus. Jakbyście mieli stworzyć swego rodzaju hall of fame świata czatowego, listę zasłużonych, kogo umieścilibyście na owej liście i za co?
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  13 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Było zabawnie? Ja zupełnie inaczej pamiętam jego "karierę" na tym portalu. Syf i prostactwo dla mnie zabawne nie było.

Ja z nim jakichs wiekszych przejsc nie mialam, moze z tego powodu zapamietalam go w ten sposob...
Nie mowie, ze popieram jego zachowanie - spam, floody itp, ale kiedy zdarzalo mu sie pisac normalnie byl ok ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
dream94maker
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
dream94maker
  17 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: możecie napisać, co jedliście na śniadanie.

jajecznica :)
jamajka
jamajka
  18 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To chyba krótkowzroczność naszego zabieganego społeczeństwa - rzuci się w oko jeden szczegół i do tego się nawiązuje, gdy w rzeczywistości rzecz polega na czymś innym.

Fakt, ostatnio na brak obowiązków nie mogę narzekać, stąd powierzchownie przeczytałam temat i zinterpretowałam po swojemu ;P
Konto usunięte
Konto usunięte: Wychodzi na to, że skleroza (nie żebym wypominał komuś wiek ;) MR opolskiego. Majka, kolegi po fachu nie pamiętasz? W tym samym czasie moderowaliście ;) Co prawda nie zabawił za długo, ale zawsze.

Jestem już tak stara, że mam do tego prawo ! :ziober2:
Bardzo fajny temat, chętnie powspominałabym osoby i ich poczynania sprzed lat, ale jak widać niewiele osób się nim zainteresowało.
NoCulture
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 14
NoCulture
  19 listopada 2013
jamajka
jamajka: Jestem już tak stara, że mam

Majaja jest tak stara, że ma w cyckach mleko w proszku :c :zawik:
jamajka
jamajka
  26 listopada 2013
NoCulture
NoCulture: Majaja jest tak stara, że ma w cyckach mleko w proszku :c

Nie mam cycków, odpadły ze starości.
SloniS
SloniS
  26 listopada 2013
jamajka
jamajka: Jestem już tak stara,

Swieta prawda :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.