closeted
closeted
  20 października 2013 (pierwszy post)
Źle się dzieje w państwie duńskim, tfu Czatlandii. Dlatego wzięło mnie na wspominki.

SB ze stażem min. 3 lata: najlepsze wspomnienie związane z czatową społecznością? / najfajniejsze spotkanie / ulubiony / najbardziej zapamiętany temat?

reszta: nie obchodzicie mnie, więc możecie napisać, co jedliście na śniadanie.

I bonus. Jakbyście mieli stworzyć swego rodzaju hall of fame świata czatowego, listę zasłużonych, kogo umieścilibyście na owej liście i za co?
znajduch
znajduch
  23 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: SB ze stażem min. 3 lata: najlepsze wspomnienie związane z czatową społecznością?

/part !zielony
:ninja:
razotka
razotka
  23 października 2013

yhyyyyyyyyyy
:mrgreen:

closeted
closeted
  23 października 2013

No tak, skoro staruchom się już nie chce, to jak ma się młodym chcieć?
Znajda i Żyleta, ledwo co żyjecie widzę.

razotka
razotka
  23 października 2013

żyje mi się na tyle dobrze by nie zatracać się tutaj :)

leser
leser
  28 października 2013

Margo i Gotka :D

za caloksztalt..

jamajka
jamajka
  29 października 2013
leser
leser: Margo i Gotka :D za caloksztalt..
POPIERAM.Na pewno warto wspomnieć o trustmyself, bubku, majsi, anielica, kapusta :D, Ada.
Takich osób jest duuuuużo więcej, nie zdołam wymienić wszystkich.
closeted
closeted
  31 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: żyje mi się na tyle dobrze by nie zatracać się tutaj :)

Good for you. Ale jeśli już pisać, to korzystając z nieco więcej niż 2 liter. Nie wiem, wydaje mi się, że przyzwoitość tego wymaga.
:ninja:
jamajka
jamajka:

Ada i kapusta? W czym oni się zasłużyli?
leser
leser
  31 października 2013

Ada byla modem, a kapusta byl glupi :D

jeszcze tworcy i wykonawcy fotkowych piosenek :DDDDDDDDD
Baran i konradziQ jeszcze

closeted
closeted
  1 listopada 2013
leser
leser: Ada byla modem, a kapusta byl glupi :D

Modów było dosyć sporo, tych drugich zresztą też.
W takim razie wypadałoby dopisać np. kicktotheground. Nic ten nick nie mówi? No przecież jeden z pierwszych moderatorów regionalnych. Nie, nie mogę zgodzić się z podawaniem kogoś tylko dlatego, że był modem.
leser
leser: jeszcze tworcy i wykonawcy fotkowych piosenek :DDDDDDDDD

No tak, laczek (czy też znany jako Terefere lub Lukcio) ewidentnie sobie zasłużył na jedno z wyższych miejsc w hall of fame świata czatowego. A soliści! Supaant, pawelito, Martyna, Mario i pewnie jeszcze ktoś, o kimś zapomniałem.
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  3 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: I bonus. Jakbyście mieli stworzyć swego rodzaju hall of fame świata czatowego, listę zasłużonych, kogo umieścilibyście na owej liście i za co?

Baranq - generlanie za caloksztalt, ale najbardziej w pamiec zapadly mi jego opowiesci o cztlandii...
Majsi, Pasorzytek - mili i zyczliwie dla wszystkich'
Kapusta - wprowadzal duzo zamieszania, ale z nim bylo zabawnie
KonradziQ - zyczliwosc, i tematy glownie na forum
Kalista (nie pamietam juz dokladnie czy na pewno miala taki login)
Konto usunięte
Konto usunięte: najfajniejsze spotkanie

w sumie zastanawiam sie miedzy dwoma, jedno w Poznaniu a drugie w znacznie mniejszym gronie w Krakowie z pokoju regionalnego...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
jamajka
jamajka
  4 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ada i kapusta? W czym oni się zasłużyli?

Wypisałam listę osób, które mi zapadły w pamięć, a nie listę osób zasłużonych na czacie.
Z Adą nie raz potrafiłam przegadać całe noce, śmiejąc się do monitora jak dziecko z downem.
Widocznie źle zrozumiałam temat i wypisuję osoby, co do których mam sentyment i na pewno nie zapomnę ich przez dłuuugi czas, a raczej już to nie wchodzą.
Co do kapusty, walki z kapustą na pewno zapadły w pamięć nie jednej osobie.
Konto usunięte
Konto usunięte: kicktotheground. Nic ten nick nie mówi? No przecież jeden z pierwszych moderatorów regionalnych.

Albo jestem już tak stara, że dopadła mnie skleroza, albo taka osoba nie była "jednym z pierwszych moderatorów regionalnych".
leser
leser: jeszcze tworcy i wykonawcy fotkowych piosenek :DDDDDDDDD

Kapucha, kapucha, laski wszystkie wyrucha. :rock:

Do tej pory pamiętam tekst, lól.
razotka
razotka
  5 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Good for you. Ale jeśli już pisać, to korzystając z nieco więcej niż 2 liter. Nie wiem, wydaje mi się, że przyzwoitość tego wymaga.

Kurczę 'wyrosłam' z tego by wylewać swój plan dnia tutaj, by spędzać każdą wolną chwilę i zaniedbywać obowiązki przez fotkę :) zaglądam tutaj z ciekawości i być może sentymentu jak nazwa tematu wskazuje :)
nie wspomnę już, że login mi nic a nic nie mówi :ninja:
closeted
closeted
  13 listopada 2013
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Kapusta - wprowadzal duzo zamieszania, ale z nim bylo zabawnie

Było zabawnie? Ja zupełnie inaczej pamiętam jego "karierę" na tym portalu. Syf i prostactwo dla mnie zabawne nie było.

jamajka
jamajka: Widocznie źle zrozumiałam temat i wypisuję osoby, co do których mam sentyment

To chyba krótkowzroczność naszego zabieganego społeczeństwa - rzuci się w oko jeden szczegół i do tego się nawiązuje, gdy w rzeczywistości rzecz polega na czymś innym.

jamajka
jamajka: Albo jestem już tak stara, że dopadła mnie skleroza, albo taka osoba nie była "jednym z pierwszych moderatorów regionalnych".

Wychodzi na to, że skleroza (nie żebym wypominał komuś wiek ;) MR opolskiego. Majka, kolegi po fachu nie pamiętasz? W tym samym czasie moderowaliście ;) Co prawda nie zabawił za długo, ale zawsze.

Konto usunięte
Konto usunięte: by wylewać swój plan dnia tutaj, by spędzać każdą wolną chwilę i zaniedbywać obowiązki przez fotkę

Zupełnie nie o tym pisałem, ale to chyba już nie ważne.
A jeśli chodzi o login, to tu powstaje pewien paradoks. Smutnym byłoby, gdyby to nazwisko autora decydowało o tym, czy warto wypowiadać się w danym temacie (a nie treść). Z drugiej strony, smutnym byłoby, gdyby ci wirtualni znajomi zupełnie olali fakt, że ktoś znajomy chce porozmawiać na dany temat.
Tak czy siak, dzięki za poświęcenie czasu, który przecież w dzisiejszych czasach jest tak cenny.
razotka
razotka
  13 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zupełnie nie o tym pisałem, ale to chyba już nie ważne. A jeśli chodzi o login, to tu powstaje pewien paradoks. Smutnym byłoby, gdyby to nazwisko autora decydowało o tym, czy warto wypowiadać się w danym temacie (a nie treść). Z drugiej strony, smutnym byłoby, gdyby ci wirtualni znajomi zupełnie olali fakt, że ktoś znajomy chce porozmawiać na dany temat. Tak czy siak, dzięki za poświęcenie czasu, który przecież w dzisiejszych czasach jest tak cenny.

Skoro nie ważne w takim razie dzięki za jakże smutną odpowiedź
(-:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.