Czat czatem, fajnie się pisze - rozmawia -śmiech, nerwy, spam - ogólne wariatkowo - taki fajny świat :D do czasu...
ALE!
Mnogość "nowych" userów oraz zbliżające się wakacje - sprawia, że na pokojach jest (delikatnie) bałagan.
1.Czy czeka nas syf i czatu nie będzie dało się czytać?
2. Czy ludzie będą uciekać na forum,priv i pw - spora ilość ludzi już teraz jest na pokojach, z tym, że właśnie priv-kują, wiszą, etc. lub po prostu nie chce im się "wkradać" w polemikę maina, godną "Mody na sukces"?
3./4. Czy dalej będzie gdybanie w tylu; "kiedyś to...było inaczej", "żeby oni tu byli..."? Okej, wspomnienia są spoko, ale są nowi ludzie, nie wszyscy syfią i chcą się wykazać - Jak im w tym pomóc - jak otworzysz klawiaturę na mainie i często masz hejt?
Wiem, że wszystkim dogodzić się nie da, zawsze będzie jakieś ale...
lista tematów
[Czat] Czy czat strona 5 z 6
Spoglądam - cóż ja mogę napisać - wolność usera na swoim profilu :x
Co do rodzaju zdjęć, takie czasy, światem rządzi sex.
Nie wiem, nie jestem od początku, zmiany obserwuję od jakiegoś czasu - więc czy pośmiewisko, czy nie...dla mnie jest ok, a w czyjeś zdanie ingerować nie mam prawa, szanuję je, każdy ma prawo do własnej oceny,
Nie marudź, nie tylko to. Po prostu masz jakiś znak stopu w tym momencie, każdy ma dobre i złe chwile. ;-)
Róbta i myślta co chceta, mi to lotto. ;D
Da się, asertywność, neutralność, umiejętność racjonalnego myślenia, tudzież odwaga, również w przyznaniu się do błędu.
To też.
Hahaha
Pokusa władzy to odwieczna cecha cywilizacji, czy człowieka, czy zwierzęcia - stadność i dominacja, to raczej cecha przetrwania, a nie wysuwający się na przód aspekt. ;x
Światem rządzą 1. USA 2. Rosja 3. pozostałe kraje ;D
esquilo: czy człowieka, czy zwierzęcia - stadność i dominacja, to raczej cecha przetrwania, a nie wysuwający się na przód aspekt. ;x
Tylko że człowiek podobno ;D to istota rozumna więc nie powinien się kierować zwierzęcym instynktem.