esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  13 maja 2013 (pierwszy post)

Czat czatem, fajnie się pisze - rozmawia -śmiech, nerwy, spam - ogólne wariatkowo - taki fajny świat :D do czasu...

ALE!
Mnogość "nowych" userów oraz zbliżające się wakacje - sprawia, że na pokojach jest (delikatnie) bałagan.

1.Czy czeka nas syf i czatu nie będzie dało się czytać?
2. Czy ludzie będą uciekać na forum,priv i pw - spora ilość ludzi już teraz jest na pokojach, z tym, że właśnie priv-kują, wiszą, etc. lub po prostu nie chce im się "wkradać" w polemikę maina, godną "Mody na sukces"?
3./4. Czy dalej będzie gdybanie w tylu; "kiedyś to...było inaczej", "żeby oni tu byli..."? Okej, wspomnienia są spoko, ale są nowi ludzie, nie wszyscy syfią i chcą się wykazać - Jak im w tym pomóc - jak otworzysz klawiaturę na mainie i często masz hejt?

Wiem, że wszystkim dogodzić się nie da, zawsze będzie jakieś ale...

Mandarino
Mandarino
  14 maja 2013
esquilo
esquilo: Mandarynek, będziesz płakał?

Tak d83dde14
esquilo
esquilo
  14 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak

Tak strasznie mi z tego powodu nie jest przykro.
Bądź silny :D
gaillard
gaillard
  14 maja 2013
czarna83
czarna83: uwielbiam to 'bezinteresowne' wytykanie błędów:) mam fioła na punkcie ludzi którzy 'zawsze wiedzą najlepiej' :)
Pcasso
Pcasso: Nie uwłaczając nikomu i nie wytykajća palcami czasami mam wrażenie że czytam stare baby na jarmarku którym kury jaj nie niosą ... a dlaczego nie? a bo ziarenko nie takie, a bo kogucik do bani... a bo grzęda za mała ...a bo jedna czy druga kura za wysoko siedzi ...a bo koguty w kurniku nic nie robią.... LITOŚCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ludzie litości... czy wy się sami czytacie... dzielicie skórę na niedźwiedzi... co by bylo gdyby ? co było kiedyś? jajko czy kura....

Jeśli te słowa tyczyły się m.in. mojej wypowiedzi to proszę przeczytać moje posty jeszcze raz.. Bo chyba ktoś tu coś wziął do siebie niepotrzebnie. :P
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak i tak źle to już lepiej zbierać punkty za przemilacznie sprawy myśle że to lepsze wyjscie o ile ktoś ma sensownego coś do napisania... rzadko tak jest ;c

Najgorsze jest to, że wielu ludzi myśli, że ma coś mądrego do napisania, a jest wręcz odwrotnie i często nikomu nie chce się owej osoby wyprowadzać z błędu. :ninja:
Mandarino
Mandarino
  14 maja 2013
esquilo
esquilo: Tak strasznie mi z tego powodu nie jest przykro. Bądź silny :D

Pfff... :D aleś ty miła dla mnie jest d83dde1c
gaillard
gaillard: Najgorsze jest to, że wielu ludzi myśli, że ma coś mądrego do napisania, a jest wręcz odwrotnie i często nikomu nie chce się owej osoby wyprowadzać z błędu.

A no owszem jest to poruszające , gdyż chyba to jest przytakiwanie takiej osobie i myślenie ( A niech sobie tam gada co chce i żyje wśród swoich często błędnych przekonań) ale co za tym idzie nie rusza to nikogo żeby chociaż właśnie pouczyć czy zwrócić uwagę na to iż żyje w błędzie eh... to przykre
Bianka
Bianka
  14 maja 2013
esquilo
esquilo: 1.Czy czeka nas syf i czatu nie będzie dało się czytać?
nie :)
esquilo
esquilo: 2. Czy ludzie będą uciekać na forum,priv i pw - spora ilość ludzi już teraz jest na pokojach, z tym, że właśnie priv-kują, wiszą, etc. lub po prostu nie chce im się "wkradać" w polemikę maina, godną "Mody na sukces"?
no troche to niemiłe jak ktoś nowy próbuje się włączyć do rozmowy i na starcie zostaje zdyskwalifikowany przez "starych" użytkowników. więc później sie nie dziwcie, że próbują się wybić na jakiś możliwy sposób.. więcej wiary w ludzi, hm? :x
czarna83
czarna83: :*

Niuniuś < 3 ;******* a se buziaczka przywłaszczyłam. :D
Pcasso
Pcasso: co było kiedyś? jajko czy kura....

kiedyś były jednorożce i wróżki i było kolorowo d83cdfa8
Shaitan
Shaitan: Popełnimy zbiorowe samobójstwo?

d83ddc80mogę Cię zabić d83ddd2b ja jeszcze nie chce umierać :x
esquilo
esquilo
  14 maja 2013
gaillard
gaillard: Najgorsze jest to, że wielu ludzi myśli, że ma coś mądrego do napisania, a jest wręcz odwrotnie i często nikomu nie chce się owej osoby wyprowadzać z błędu

Tak często bywa. ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: aleś ty miła dla mnie

Staram sie, czy na forum, czy na czaciq.

Bianka
Bianka: nie

Cieszę sie z tego powodu. ;-)

Bianka
Bianka: więcej wiary w ludzi, hm

Bianuś, w ludzi to ja wierzę, sama wiesz, jak to jest, nie musze się rozpisywać, ale właśnie chodzi mi o owe szanse dla nowych userów.

Bianka
Bianka: mogę Cię zabić

Nje...
Shaitan
Shaitan
  14 maja 2013
Bianka
Bianka: mogę Cię zabić ja jeszcze nie chce umierać :x

Ale najpierw zgwałć ok? xD
LazyBone
LazyBone
  14 maja 2013
esquilo
esquilo: Czy czeka nas syf i czatu nie będzie dało się czytać?

Pierd­o­lnie w to wszystko asteroida i nie bedzie nawet czego zbierac.
Osobiscie obiore trajektorie...
esquilo
esquilo
  14 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierd­o­lnie w to wszystko asteroida i nie bedzie nawet czego zbierac. Osobiscie obiore trajektorie...

Aleś agresywny :and:
Bianka
Bianka
  14 maja 2013
esquilo
esquilo: Nje...

d83ddc47
Shaitan
Shaitan: Ale najpierw zgwałć ok? xD

:szok: oky :mrgreen: :D on chce :D
esquilo
esquilo
  14 maja 2013
Bianka
Bianka: ok

Bianka
Bianka
  14 maja 2013
:rotfl: :D na czacie bywa i tak :D
Arwena27
Arwena27
  16 maja 2013
esquilo
esquilo: "Biblijne" kura.

Yeah, Jupi, hurej ;D
esquilo
esquilo: Naukowo - jako - zygota - przecież z czegoś kura musiała powstać, zwierzę jest znane od ponad 7tys. lat, a kura powstała ze skrzyżowania 2 ptaków, czyli w jajku jakiegoś ptaka nastąpiły takie tam reakcje chemiczne i genetyczne, ewolucja i taadam, wykluło się 'brzydkie kaczątko" dla "nich" - dla nas pierwsza kura - poczytaj sobie. ;-)

Moje piękne poglądy zatopione jak Tytanicd83dde2d

d83ddc48 z pytaniem u źródła
esquilo
esquilo
  16 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: u

Mandarino
Mandarino
  16 maja 2013

Tam gdzie dwóch się bije to trzeci korzysta d83dde1c

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.