Hej. Chcialbym zamiescic w tym miejscu poezje, ktora wlasnorecznie wystukalem na klawiaturze... Glownym bohaterem jest czlowiek legĘda LEO vel DRANEII vel GEJ Z WAMPA! :D
(nie obraza go to) zeby nie bylo. wiec milej lektury XD
Leos jestes gejem z wampa, wciaz wsluchujesz sie w winampa. myslisz, ze tutaj zablyszysz? na lajfie cie kazdy niszczy. myslisz, ze masz nadmiar fejmu, idz Qtasa wciaz obejmuj. nie zawracaj mi tu dupy, lykaj ciagle swoje gluty i nie wkurzaj mnie juz bardziej, bo rozwale ci twoj gardziel
Leos pedale kochany jestes w dupeczke yebunny. Chcac cie wyrznac jeszcze troszke musisz przetrzec sobie broszke. Bedac w pasywnej pozycji jestes dostepny dla wszystkich. lubisz jak cie pchaja w dupe, uja w buzie brac z keczupem, lubisz takze scisnac jaja, gdy cie rucha cala zgraja.
Czy mam talent?
[Czat] Wiersze! strona 4 z 4
wpadam po pracy tutaj zobaczyc. czy moze ktos mi to wytlumaczyc? ziemniak sie poci tutaj nadmiernie, stara sie bardzo rymujac miernie. praksa wszystkich tutaj was jedzie, wnet beda swieta wiec gon po sledzie. nie wiem co gajlard tutaj wyprawia ale jej rymy to kiepska sprawa. Zua niech sie schowa ze swoim disem, chyba ze chcialaby zostac hipisem. Poksio tys jest krolowa trolingu wiec moze zapros kogos do ringu. Wtedy wyjasni sie oficjalnie, czy w tej zabawie jestes na tajmie. Moral z tej bajki niech bedzie taki: ziemniak wypieprzaj kopac ziemniaki! :D
Po kropce sie pisze Wielką Literę ! z takim jezykiem zrobisz mala kariere !
Leser.. idz w uj w cholere :D
laser możesz zarywac do mart1234 zarywac
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Już to sobie wyobrażam...
Tomik poezji "Wiersze zebrane, Czat i jego ludzie" powoduje, że wydawnictwa zabiegają o jego wydanie, potem pozycja ta podbija księgarskie półki, a sam tomik pobija wszelkie rekordy czytelnicze. Dzieci w szkole na lekcjach polskiego czytają namiętnie wiersze, podobnie dzieje się w autobusach, tramwajach, pociągach, w kolejce do lekarza i okienkach między zajęciami. Ludzie nie mówią o niczym innym niż o tych wierszach. Autor zbiorowy zostaje nominowany do nagrody Nobla w dziedzinie literatury. Okazuje się, że kontrowersyjna kandydatura spodobała się wszystkim członkom kapituły do tego stopnia, że polscy wieszcze młodego pokolenia pokonują konkurentów i otrzymują ów nagrodę. Polska rozsławiona jest na całym świecie, a artyści różnych narodowości niemal zabijają się by móc skomponować do wierszy muzykę, a potem je śpiewać...
Niech się chowa Szymborska, Miłosz czy Mickiewicz, nadchodzą czatowi poeci!
Przemierzam se fotkę, jak codzień to schemat
Na forum o wierszach napotkał żem temat.
Zajrzałem i widzę - że hejt w pogotowiu
Ten gada o raku, tamten o wodogłowiu,
Tu Leser, tam Aga, Maryla też jest,
Poezja pisana to przecież sprawa fest.
Każdy z nich siły swe mierzy w temacie
Po tych rymach przyznam-przemiękły mi gacie
Szoku to efekt, i Waszej Twórczości
Jednak na szybkości będę kończył pościk
Więc prosty jest morał i historia znana
Nie klnij we wierszach bo dostaniesz bana