leser
leser
  22 listopada 2012 (pierwszy post)

Hej. Chcialbym zamiescic w tym miejscu poezje, ktora wlasnorecznie wystukalem na klawiaturze... Glownym bohaterem jest czlowiek legĘda LEO vel DRANEII vel GEJ Z WAMPA! :D
(nie obraza go to) zeby nie bylo. wiec milej lektury XD

Leos jestes gejem z wampa, wciaz wsluchujesz sie w winampa. myslisz, ze tutaj zablyszysz? na lajfie cie kazdy niszczy. myslisz, ze masz nadmiar fejmu, idz Qtasa wciaz obejmuj. nie zawracaj mi tu dupy, lykaj ciagle swoje gluty i nie wkurzaj mnie juz bardziej, bo rozwale ci twoj gardziel

Leos pedale kochany jestes w dupeczke yebunny. Chcac cie wyrznac jeszcze troszke musisz przetrzec sobie broszke. Bedac w pasywnej pozycji jestes dostepny dla wszystkich. lubisz jak cie pchaja w dupe, uja w buzie brac z keczupem, lubisz takze scisnac jaja, gdy cie rucha cala zgraja.

Czy mam talent?

praksyda
praksyda
  23 listopada 2012
gaillard
gaillard: Zaproście jeszcze tutaj Zuą, to Was tak zdissuje, że nie będziecie wiedzieli jak się wylogować.

no właśnie.
Oni myslą ,ze potrafią disować,
ale z tekstami o kupie i dupie nie maja czym szpanować,
siedzą na szołapach całymi nocami,i myslą nad tekstami.
Wchodza na czat i czuja sie bogami,
ludzi hejtują kiepsko cwanankują.
tak was tu babcia z czatu pozamiata ,że
szybko skonczy wam sie debata.
Nawet troglodyci z hajda boją sie hejtować
mimo ,ze pyskate istoty wolą sie pod miotłe schować.
na tym sie konczy moje rymowanie, bo moje stare serce nie wytrzyma
i czasem stanie.:rotfl:
gaillard
gaillard
  23 listopada 2012
praksyda
praksyda: no właśnie. Oni myslą ,ze potrafią disować, ale z tekstami o kupie i dupie nie maja czym szpanować, siedzą na szołapach całymi nocami,i myslą nad tekstami. Wchodza na czat i czuja sie bogami, ludzi hejtują kiepsko cwanankują. tak was tu babcia z czatu pozamiata ,że szybko skonczy wam sie debata. Nawet troglodyci z hajda boją sie hejtować mimo ,ze pyskate istoty wolą sie pod miotłe schować. na tym sie konczy moje rymowanie, bo moje stare serce nie wytrzyma i czasem stanie.

HAHAHAHAHA. :rotfl:
Dobry diss, nagraj i na wrzutę daj. d83ddc4d
praksyda
praksyda
  23 listopada 2012
gaillard
gaillard: HAHAHAHAHA. Dobry diss, nagraj i na wrzutę daj.

dobra,ale ty będziesz disowac a ja nagrywac ,bo głosu
to nie mam ;D
gaillard
gaillard
  23 listopada 2012
praksyda
praksyda: dobra,ale ty będziesz disowac a ja nagrywac ,bo głosu to nie mam ;D

Okej.
praksia feat. gejlort - Diss Na Smarkaczy 2012.
:3
Maryla
Maryla
  23 listopada 2012

Chcę to usłyszeć. :rotfl:

Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012

Po pierwsze robie taki wjazd,że gejlord robi hałas,po drugie jak sie babci nie podoba niech spitala,po trzecie żadna zua nie jest tutaj za grożeniem po czwarte kartofelek zrobi tutaj niezły przesiew

Gejlord dupeczka,bez żadnych cycków wozi sie wielce bez żadnych przeszkód,lecz ja tu wpadam robie porządek,gejlord odpada nic już nie powie.
Babcia praksyda to inna brocha,cyce ma wielkie jak moja wiocha,dupkę też niezłą pieściłby motzno,co na to powiesz moja wredoto

Jest taka Zua,ponoć raperka.Pochodzi z miasta wielka dżezmenka,lecz jest przegrana na starcie synu bo dla gimbusów tu nie ma wygód Xd

Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012
gaillard
gaillard: praksia feat. gejlort - Diss Na Smarkaczy 2012.

:ziober2: czekam :D
praksyda
praksyda
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Babcia praksyda to inna brocha,cyce ma wielkie jak moja wiocha,dupkę też niezłą pieściłby motzno,co na to powiesz moja wredoto

mało sie rymuje,poetą to Ty nie będziesz,
troche Cie podszkole,to moze i fejm na czacie zdobedziesz.
Taki kartofel to małe zagrożenie,weź lepiej swój rowej
i przejedź sie w terenie.
i co kartofelku ,mój drogi na to?
wymysl cos szybko,zanim leser wleci tu ze swoją
rebiatą.
Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012
praksyda
praksyda: mało sie rymuje,poetą to Ty nie będziesz, troche Cie podszkole,to moze i fejm na czacie zdobedziesz. Taki kartofel to małe zagrożenie,weź lepiej swój rowej i przejedź sie w terenie. i co kartofelku ,mój drogi na to? wymysl cos szybko,zanim leser wleci tu ze swoją rebiatą.

Babciu kochana,za dużo nie naskrobiesz bo w tym momencie jesteś bardzo mały człowiek.
Ja tu drukuje a ty się tylko spuszczasz,dopiekając mi rowerem robisz niezły obciach.
Popatrz na siebie,przegrywie konkretny,siedzisz mulisz moderujesz a gdzie jakieś konkrety?
Ja jestem twórcą a ty masz wielkie cyce,dissy zostaw lepszym teraz szoruj swoje pięty
Pokaż swe cycki i daj sobie siana,ze mną nie wygrasz choćbyś była napakowana XD

Jezu w co ja się bawię :and:
praksyda
praksyda
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Babciu kochana,za dużo nie naskrobiesz bo w tym momencie jesteś bardzo mały człowiek. Ja tu drukuje a ty się tylko spuszczasz,dopiekając mi rowerem robisz niezły obciach. Popatrz na siebie,przegrywie konkretny,siedzisz mulisz moderujesz a gdzie jakieś konkrety? Ja jestem twórcą a ty masz wielkie cyce,dissy zostaw lepszym teraz szoruj swoje pięty Pokaż swe cycki i daj sobie siana,ze mną nie wygrasz choćbyś była napakowana XD

poplątanie z pomieszaniem :rotfl:
Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012
praksyda
praksyda: poplątanie z pomieszaniem

oj bo głodny jestem xd
gaillard
gaillard
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gejlord dupeczka,bez żadnych cycków wozi sie wielce bez żadnych przeszkód,lecz ja tu wpadam robie porządek,gejlord odpada nic już nie powie.

:rotfl:.
Kartofel to marny zawodnik, wręcz taki mały szkodnik
Myśli, że jest zabawny, a jest jedynie przy.. przywalony
Zawszę wszędzie jest go pełno, zaczynam już mieć dość tego wszystkiego
Kiedyś wielki pogromca pokemonów, dziś troll przygłupich hejterów
Dodam tylko jeszcze od siebie, że z urodą ten paskudziak jest na bakier, więc nie ma co zdzierać sobie przez niego z paznokci lakier.
Maryla
Maryla: Chcę to usłyszeć.

:rotfl: .
Maryla
Maryla
  23 listopada 2012

Ale tłuste rymy lecął :szok:

Niereformowalny
Niereformowalny
  23 listopada 2012
gaillard
gaillard: Dodam tylko jeszcze od siebie, że z urodą ten paskudziak jest na bakier, więc nie ma co zdzierać sobie przez niego z paznokci lakier

oj chyab rymy zgubiłaś

jestem dla ciebie celem doskonałym jaki bardzo chcesz bym odszedł,jak bardzo chcesz bym zniknął?:D
gaillard
gaillard
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj chyab rymy zgubiłaś

Bakier-lakier.
Wszystko jest! :D
Nie jestem dobra w jakieś rymy, więc coś na 'odwal się' napisałam i starczy - więcej nie będzie. :and: Ty lepiej patrz na swoje nieudolne rymy. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: jestem dla ciebie celem doskonałym jaki bardzo chcesz bym odszedł,jak bardzo chcesz bym zniknął?:D

Jeden taki dzień - stare :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.