Dlaczego w polskich serwisach czatowych panuje śreniowiecze, kołtuństwo i wiernnopoddaństwo jedynie słusznej ideologii Watykanu?
Zobaczcie sobie czeskie czaty-ludzie są wyluzowani, uprawiają seks przy kamerkach, masturbują się kobiety i męzczźni i jest to calkowicie normalne.
Nikt nikogo za to nie banuje, czy wyrzuca.
U nas w Polsce od razu będzie gadka w stylu,, a jak dzieci to zobaczą" a co na to Jezus, tak nie można bo Jehowa na to nie pozwala etc.
Już na tej fotce to niedługo zrobi się radio maryja-kobieta nawet piersi nie moze pokazać, bo ją wyrzucają.
A przecież wiadomo, że człowiek zawsze inetersowal się, interesuje się i bedzie się interesował seksem-czy w żyziu realnym czy na czacie.
A tu ciągle średniowiecze i bany za chociażby piersi czy penisa...
Jest to serwis od 18 lat więc gdzie jest problem?
Dlaczego nasza kultura seksualna ciągle jest na poziomie średniowiecz i cywliozowane narody się z nas śmieją, bo np. Czech nie jest w stanie tego zrozumieć, ze na czacie nie moze zachowywać się swobodnie, uważac co pokaże, zeby go nie wywalili.
Czemu tak jest?
lista tematów
[Kamerki] Kultura seksaulan Polaków strona 3 z 3
przeciezwiesz: Co do FotkaTV to w regulaminie pisze takie coś :
Art. 46
Fotka.tv jest funkcją Serwisu pozwalającą Użytkownikom na transmitowanie obrazu i dźwięku.
Art. 47
Fotka.tv dostępna jest jedynie dla Użytkowników, którzy ukończyli 18 rok życia.
Art. 48
Użytkownicy, którzy nie ukończyli 18 roku życia mogą korzystać z funkcji Fotka.tv jedynie za zgodą rodziców lub opiekunów prawnych.
Art. 49
Administrator ma prawo wezwać Użytkowników korzystających z Fotka.tv do przedstawienia dokumentów potwierdzających wiek lub zgodę rodziców lub opiekunów prawnych.
no i sie wszystko zgadza :) administratorem jest Memphis ;], moze poprosic o skan legitymacji itp
minimalny wiek ktory pozwala na korzystanie z serwisu to 15 lat ;]
TarkanGaziev: Napalonych zboczenców>>? Gdyby nie ci napaloni zobczeńcy to rasa ludzka by nie istniała, nie byłoby Ciebie i mnie.
Czyli dla Ciebie to jest normalne, że koleś wali sobie nie pokazując twarzy na fotka tv i oglądają to np. dzieci? Normalne jest gdy robi to np. mój facet przy mnie, a nie pokazuje całej Polsce.
To nie popęd seksualny, a choroba :D Popęd to napędza, ale można to robić w zaciszu własnego domu.
Aktywna seksualnie, to ja jestem.
TarkanGaziev: Wiem, że nie można i nie będzie można się tu masturbować-i dyskusja jest de facto bardzo jałowa ale nie obrażajmy tu ludzi-bo na miano ,,zboczeńca" zasługuje raczej osoba bez popędu seksualnego a nie ktoś kto go ma.
Dla mnie to są zboczeńce i nic tego nie zmieni.
P.S. Miano zboczeńca nie jest obrazą, sama się za zboczeńca uważam, ale nie robię tego na fotka tv.
przeciezwiesz: Co do FotkaTV to w regulaminie pisze takie coś ^^:
Art. 46
Fotka.tv jest funkcją Serwisu pozwalającą Użytkownikom na transmitowanie obrazu i dźwięku.
Art. 47
Fotka.tv dostępna jest jedynie dla Użytkowników, którzy ukończyli 18 rok życia.
Art. 48
Użytkownicy, którzy nie ukończyli 18 roku życia mogą korzystać z funkcji Fotka.tv jedynie za zgodą rodziców lub opiekunów prawnych.
Art. 49
Administrator ma prawo wezwać Użytkowników korzystających z Fotka.tv do przedstawienia dokumentów potwierdzających wiek lub zgodę rodziców lub opiekunów prawnych.
No i proszę panowie i panie....
Haha-ja tego nie szukałem, bo mam ważniejsze sprawy i nie chce mi się bawić w wyszykiwanie punktów regulaminu-ale ktoś mi to na tacy wyłożył.
Czyli NIE ZNACIE NAWET REGULAMINU STRONY ZA KTÓRĄ JESTEŚCIE ODPOWIEDZIALNI.
Nie chce tutaj komuś dokuczać czy coś-ale wczesniej osoba z techniki Fotka.tv pisała, że są tu dziesiątki tysięcy ludzi ponizej 15 roku życia. Czyli-są tu bezprawnie według regulaminu.
Też zwrócilem na to uwagę-bo nie raz widziałem jakies dzieci na kamerkach, na oko po 13 lat a pare razy widziałem no już, jak na moje starcze oczy, dzieci gdzieś w wieku 7-8 lat.
Wiec? Wszystko w porządku? A tylko gdy kobieta chce piersi pokazać-kuźwa piersi, czyli coś co jest tak normalne jak bułka z masłem i rzodkiewką-to już zjawia się zawsze moderator i ją wywala. No kurde... O co chodzi>?
Ten czat jest tak restrtykcyjnie moderowany, ze juz bije na głowe wszystko-nieługo przed opdpalenie kamerki będzie trzeba sie pomodlić, mod potem sprawdzi czy jest różaniec, w trakcie transmisji w WIDOCZZNYM MIEJSCU musi być obrazekj swietej Marysi, a jak to ban.
Tak-jestem ateistą i oglądam serwis Fotka.tv i to w jaki sposón jest moderowany ze zdziwieniem-młodzi ludzie, chcą się bawić, seksić, pokazywać swoje młode ciała-tak jak na całym świecie. A wy nie-u nas ma być Iran i ban za piersi...
Pozdrawiam.
w ktorym momencie do dostrzegles ;)
TarkanGaziev: Wiec? Wszystko w porządku? A tylko gdy kobieta chce piersi pokazać-kuźwa piersi, czyli coś co jest tak normalne jak bułka z masłem i rzodkiewką-to już zjawia się zawsze moderator i ją wywala. No kurde... O co chodzi>?
Ten czat jest tak restrtykcyjnie moderowany, ze juz bije na głowe wszystko-nieługo przed opdpalenie kamerki będzie trzeba sie pomodlić, mod potem sprawdzi czy jest różaniec, w trakcie transmisji w WIDOCZZNYM MIEJSCU musi być obrazekj swietej Marysi, a jak to ban.
chlopie.... czy ty serio masz takie ciezkie myslenie ? nie rozumiesz co sie do ciebie mowi drukowanymi literami ? powiedz mi inaczej, czego oczekujesz po tej dyskusji ? ze zezwoliny na siedzenie z pitolem na wierchu a 15 latki beda mogly jechac z palca na wizji ? wez sie rozbiegnij a sciana zrobi reszte. ekshibicjionizm to choroba psyciczna ktora trzeba leczyc a nie promowac wybacz ;)