emplo
emplo
  2 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Chciałbym wyjaśnić co jest w opisie transmisji dozwolone a co nie.

Przed chwilą moderator Etunio wywalił z transmisji jej autora za opis:
"pokazemy Wam cos za 300 widzów :))"
Czy jest w tym coś niezgodnego z regulaminem lub netykietą? A może moderator działa zgodnie z zasadą "głodnemu chleb na myśli"?

Nie jest to typowa skarga na moderatora więc proszę mnie nie odsyłać do MG.
Jest to prośba o sprecyzowanie zasad i ich przestrzeganie.

emplo
emplo
  4 sierpnia 2011
krzepek8899
krzepek8899: czyli rozumiem że nie potrafisz zrozumieć pewnych kwestii

Czy ty rozumiesz, że podstawą twoich działań jest regulamin i netykieta? Wiem, że lubisz przycisk banuj, ale używać go możesz jeśli zostanie złamany regulamin. Nie masz żadnych podstaw aby dwu- lub wieloznaczne określenia interpretować na swój wybrany sposób. Twoje ich rozumienie nie jest jedynym prawidłowym.

krzepek8899
krzepek8899: sądzę że się lepiej będziesz nadawał bo jesteś super ekstra w tym momencie

Popłacz się jeszcze. Pisałem coś, że chcę albo mogę być moderatorem? Nie, wiec nie wymyślaj bajek.

Zadziora
Zadziora: Jest to ewidentna podstawa na bana

Cóż za paradoks. Moderatorzy widzą ewidentną podstawę do bana ale nie potrafią wskazać fragmentu regulaminu lub netykiety, które by to sankcjonowały. :rotfl:

Zadziora
Zadziora: gdy próśba moderatora jest olana

Moderator nie może żądać ani prosić o zmianę zachowania jeśli dane zachowanie nie jest sprzeczne z regulaminem/netykietą/prawem. Chciejstwo moderatora to nie regulamin i nie ma żadnego obowiązku tego przestrzegać.

Jeszcze raz przypominam, że między serwisem fotka, a użytkownikami zawierana jest umowa i polskie prawo pilnuje jej przestrzegania. Jeśli tego nie rozumiecie to najwyraźniej nie nadajecie się na swoje stanowiska.
Zadziora
Zadziora
  4 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Cóż za paradoks. Moderatorzy widzą ewidentną podstawę do bana ale nie potrafią wskazać fragmentu regulaminu lub netykiety, które by to sankcjonowały.

A to sam nie widzisz:

Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Umieszczanie wulgarnego/prowokującego Statusu transmisji - (kick - nagminne ban)

Konto usunięte
Konto usunięte: "11. Ustawianie niemoralnych statusów typu "Pokaże cycki jak będzie 100 osób" (kick - nagminne ban)"

Nie rozumiem do czego zmierzasz?

Konto usunięte
Konto usunięte: Moderator nie może żądać ani prosić o zmianę zachowania jeśli dane zachowanie nie jest sprzeczne z regulaminem/netykietą/prawem. Chciejstwo moderatora to nie regulamin i nie ma żadnego obowiązku tego przestrzegać.

Widzę nie ma z Tobą dyskusji i nie będę traciła czasu na łopatologiczne tłumaczenie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze raz przypominam, że między serwisem fotka, a użytkownikami zawierana jest umowa i polskie prawo pilnuje jej przestrzegania. Jeśli tego nie rozumiecie to najwyraźniej nie nadajecie się na swoje stanowiska.

A ja jeszcze raz przestrzegam, że inni zgadzają się na nasz regulamin i muszę się do niego stosować. Nikt tu polskiego prawa nie nagina.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.