Chciałbym wyjaśnić co jest w opisie transmisji dozwolone a co nie.
Przed chwilą moderator Etunio wywalił z transmisji jej autora za opis:
"pokazemy Wam cos za 300 widzów :))"
Czy jest w tym coś niezgodnego z regulaminem lub netykietą? A może moderator działa zgodnie z zasadą "głodnemu chleb na myśli"?
Nie jest to typowa skarga na moderatora więc proszę mnie nie odsyłać do MG.
Jest to prośba o sprecyzowanie zasad i ich przestrzeganie.
lista tematów
[Kamerki] Opisy strona 4 z 4
Czy ty rozumiesz, że podstawą twoich działań jest regulamin i netykieta? Wiem, że lubisz przycisk banuj, ale używać go możesz jeśli zostanie złamany regulamin. Nie masz żadnych podstaw aby dwu- lub wieloznaczne określenia interpretować na swój wybrany sposób. Twoje ich rozumienie nie jest jedynym prawidłowym.
Popłacz się jeszcze. Pisałem coś, że chcę albo mogę być moderatorem? Nie, wiec nie wymyślaj bajek.
Cóż za paradoks. Moderatorzy widzą ewidentną podstawę do bana ale nie potrafią wskazać fragmentu regulaminu lub netykiety, które by to sankcjonowały.
Moderator nie może żądać ani prosić o zmianę zachowania jeśli dane zachowanie nie jest sprzeczne z regulaminem/netykietą/prawem. Chciejstwo moderatora to nie regulamin i nie ma żadnego obowiązku tego przestrzegać.
Jeszcze raz przypominam, że między serwisem fotka, a użytkownikami zawierana jest umowa i polskie prawo pilnuje jej przestrzegania. Jeśli tego nie rozumiecie to najwyraźniej nie nadajecie się na swoje stanowiska.
Konto usunięte: Cóż za paradoks. Moderatorzy widzą ewidentną podstawę do bana ale nie potrafią wskazać fragmentu regulaminu lub netykiety, które by to sankcjonowały.
A to sam nie widzisz:
Konto usunięte: "11. Ustawianie niemoralnych statusów typu "Pokaże cycki jak będzie 100 osób" (kick - nagminne ban)"
Nie rozumiem do czego zmierzasz?
Konto usunięte: Moderator nie może żądać ani prosić o zmianę zachowania jeśli dane zachowanie nie jest sprzeczne z regulaminem/netykietą/prawem. Chciejstwo moderatora to nie regulamin i nie ma żadnego obowiązku tego przestrzegać.
Widzę nie ma z Tobą dyskusji i nie będę traciła czasu na łopatologiczne tłumaczenie.
Konto usunięte: Jeszcze raz przypominam, że między serwisem fotka, a użytkownikami zawierana jest umowa i polskie prawo pilnuje jej przestrzegania. Jeśli tego nie rozumiecie to najwyraźniej nie nadajecie się na swoje stanowiska.
A ja jeszcze raz przestrzegam, że inni zgadzają się na nasz regulamin i muszę się do niego stosować. Nikt tu polskiego prawa nie nagina.