malutkimax
malutkimax
  12 marca 2011 (pierwszy post)

Witam czy jest tu możliwość jak na wielu czatach że z wybraną osoba rozmawiać na priv?

Zbytnio nie chcę aby rozmowę wszyscy widzieli - jakaś prywatność musi być.

PS. Jesli nie można pisac na priv to jest to wielka wada tego. I adminowie powinni wówczas przerobić aby pisac na priv.

Proszę o odpowiedź.

bartoraf
bartoraf
  14 marca 2011
Motylkowa
Motylkowa: Ee z osobą, która prowadzi transmisje? jestem na nie, gdyż jak ma się oglądalność ponad sto osób to jest proste i logiczne, że napaleńcy itd. wgl wszyscy będą się walić na prv i taka osoba po prostu nie ogarnie ;] By pisać z wszystkimi.. to wejdzcie na czat, a nie na tv. Co do wyrażenia zgody.. to i tak będzie bardzo dużo powiadomień.. zwłaszcza wtedy jak dziewczyna coś pokaże lub będzie prowokowała. Nie róbcie z fotki.tv czata.

dokładnie masz racje :) to nie czat.... :*
ILikeCzesacSie
ILikeCzesacSie
  14 marca 2011
ŻEBY POLSKA BYŁA POLSKĄ
Favretto
Favretto
  15 marca 2011

No to jak ktoś już wcześniej napisał, żeby tylko osoba prowadząca transmisję miała możliwość rozpoczęcia prywatnej rozmowy :ssh:

malutkimax
malutkimax
  22 marca 2011

trzeba to zmienić bo Fotka.tv schodzi na "psy"

Żadnego pozytywnego aspektu nie widzę z fotka.tv. Żadnej normalnej rozmowy na raz z 200 osobami. Jaka tu logika ????

Np. osoba jest zasypywana durnymi komentarzami i jaki jest sens takiej rozmowy? osoby są wyśmiewane przez "buraków"

Tu śmiało można zgłosić na Policję.

Ja to zgłoszę do adminów niech zrobią tak że oglądać każdy moze osobę ale rozmowa będzie tylko z wybranymi -

WYBRANYCH zaakceptuje osoba co nadaje obraz.

Letal
Letal
  29 marca 2011

nie nie nie ! .

Meffis
Meffis
  29 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba to zmienić bo Fotka.tv schodzi na "psy"

nmikt Cie nie trzyma przeciez na sile tutaj na tym serwisie....

Pomysł wg. mnie jest na "NIE" opcja nie przejdzie.
malutkimax
malutkimax
  1 kwietnia 2011
Meffis
Meffis: Pomysł wg. mnie jest na "NIE" opcja nie przejdzie.

Skoro nie przejdzie to ja się pytam po co wy tu jestescie. Jak każdy pomysł odrzucacie.

Tylko odpisujecie:

Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii weźmiemy pod uwagę Twoje pomysły i być może wprowadzimy w życie naszego portalu.

Pozdrawiam,
M.......
Fotka.Team

Na Fotka.tv nie można wejść normalnie pogadać bo tam tylko palanty cycki chcą widzieć i to ma byc fajne ? jaki sens?

Przez to zaczniecie ludzie tracić i- właśnie poprzez nie dopracowanie fotka.tv
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.