malutkimax
malutkimax
  12 marca 2011 (pierwszy post)

Witam czy jest tu możliwość jak na wielu czatach że z wybraną osoba rozmawiać na priv?

Zbytnio nie chcę aby rozmowę wszyscy widzieli - jakaś prywatność musi być.

PS. Jesli nie można pisac na priv to jest to wielka wada tego. I adminowie powinni wówczas przerobić aby pisac na priv.

Proszę o odpowiedź.

Nickovvy
Nickovvy
  12 marca 2011

Wlasciwie niezly pomysl z mozliwoscia pisania na priv na fotce.tv ale tylko z zalozycielem pokoju bo zwykly czat tez mamy :tak: no i przede wszystkim zalozyciel musialby wyrazic zgode na prywatna rozmowe. Tak sobie wlasnie mysle o :kv3:

Damjan
Damjan
  12 marca 2011

Jeśli priv to tylko z osobą która prowadzi transmisje.
Tak by mogło być...

malutkimax
malutkimax
  12 marca 2011

No i fajnie by tak było. Ktoś jest w kamerce to wówczas można napisać prywatną rozmowę. Ci co by chcieli to pisza na "Ogólny" a reszta co chce na Priv.

Dla przykładu jak kobieta chce sobie popisać z mężczyzną to po co inne kobiety mają być zazdrosne i to czytać o czym piszą. :)))))))

Właśnie tu brakuje funkcji PRIV.

No i zgadza się może zostać rozmowa odrzucona albo zaakceptowana, ale to jest lepsze niż pisanie wszyscy na raz i wszyscy to czytają.

Pomysł z Fotka.tv jest super.

Dran
Dran
  12 marca 2011
Damjan
Damjan: Jeśli priv to tylko z osobą która prowadzi transmisje.

Juz to sobie wyobrazam jak jakas laska dostaje 100 priv'wo na minute :X
Nickovvy
Nickovvy
  12 marca 2011
Dran
Dran: Juz to sobie wyobrazam jak jakas laska dostaje 100 priv'wo na minute :X

Konto usunięte
Konto usunięte: zalozyciel musialby wyrazic zgode na prywatna rozmowe.

wlasnie tak :D
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  12 marca 2011

Ee z osobą, która prowadzi transmisje? jestem na nie, gdyż jak ma się oglądalność ponad sto osób to jest proste i logiczne, że napaleńcy itd. wgl wszyscy będą się walić na prv i taka osoba po prostu nie ogarnie ;] By pisać z wszystkimi.. to wejdzcie na czat, a nie na tv. Co do wyrażenia zgody.. to i tak będzie bardzo dużo powiadomień.. zwłaszcza wtedy jak dziewczyna coś pokaże lub będzie prowokowała. Nie róbcie z fotki.tv czata. :woot:

MuscleHunk
MuscleHunk
  12 marca 2011

Może niech możliwość wysłania prywatnej na czacie ma tylko osoba która nadaje transmisję ?

Letal
Letal
  13 marca 2011

Na nie. Następnym razem jak coś zaproponujesz przemyśl to parę razy :D

TellMeFantastic
TellMeFantastic
  13 marca 2011

Interesujące... Z jednej strony dobre, ale z drugiej strony przy oglądalności powiedzmy 200-400 osób z czego 85% wiadomości to "POKASZ CYCKI", a pozostałe 15% to "czesc" to myślę, że średnio fajne by to było :D
No, chyba, że można by było wyłączyć opcję rozmów prv tak jak na czacie (;

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  13 marca 2011

nie wiem po co. od tego jest pw zeby pisac pw.

malutkimax
malutkimax
  13 marca 2011

Ja jestem cały czas na TAK.

Nie wyobrażam sobie pisać z osoba do której pisze równocześnie 70 innych ludzi na "ogólnym"
- to jest jeden wielki CHAOS.

I na priv osoba sobie wybiera z kim chce pisac a na ogólny nie musi nawet zerkać. Tych co nie chce ignoruje.

Jak ja napisze wiadomość na "ogólny" to zostanie zasypana za kilka sekund stosem innych komentarzy od ludzi.

Bo jakie znaczenie ma fotka.tv? Komentowanie i rozkazywanie ludziom ?

Ja swój pomysł wyślę do Adminów niech rozpatrzą.

malutkimax
malutkimax
  13 marca 2011

Ja chciałbym z kimś kulturalnie popisać na PRIV gdy osoba jest w kamerze a nie czytać durne wpisy typu: jak napisane wyżej
- pokaż .....
- ale masz fajne .....
- wyglądasz jak ....

To ma być takie fajne?

Takie osoby powinny być przez nadawce kamery od razu ignorowane albo wyrzucane żeby nie mogli ogladać obrazu.

Napisze to do Adminów niech popracują nad tym

MichaU
MichaU
  14 marca 2011

Na nie..... wez sobie wyobraz ze rozmawiasz, i nagle ogladalnosc skacze ci do powiedzmy 200 osob i dostajesz od wszystkich zaproszenia.... triche irytujace prawda ?

ILikeCzesacSie
ILikeCzesacSie
  14 marca 2011

Pomyślcie o wydajności serwerów:)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.