Kto jest Przeciwko tej nowej zmianie na fotce? Była ona Potrzebna??/ :D
lista tematów
Potrzeba taka zmiana na fotce? strona 3 z 12
Ja jestem za, żeby zlikwidować ten oceny a ja miałem ostatnio średnią 10.10 a teraz 5.67 czy coś takiego co wy jako administracja fotki robicie, robicie tylko zmiany a weźcie się za poprawe jakości dźwięku i jakości kamerek, że zamiast mono to stereo wgrajcie bo znów się coś dzieje u was a nie jakieś zmiany na kontach, w ocenach itp. Pozdrawiam.
Konto usunięte: Ja jestem za, żeby zlikwidować ten oceny a ja miałem ostatnio średnią 10.10 a teraz 5.67 czy coś takiego co wy jako administracja fotki robicie, robicie tylko zmiany a weźcie się za poprawe jakości dźwięku i jakości kamerek, że zamiast mono to stereo wgrajcie bo znów się coś dzieje u was a nie jakieś zmiany na kontach, w ocenach itp. Pozdrawiam.
Ja teraz dostałam wiadomość że ta zmiana jest na poprawienie jakości użytkownika, zmiany może i są lepsze ale lepiej było oceniać Ocenami w skali 1-10 niż tymi Serduszkami, gdzie nie zawsze mi się pojawia że mogę na kogoś zagłosować. Mi się pojawia że ktoś daje a Ja nie mogę, i to jest dla mnie dziwne...
Tja, tylko 99% (statystyka z tyłka ale bardzo prawdopodobna) dawało albo 10 albo 1, naprawdę niewielki odsetek użytkowników używał pełnej skali.
Konto usunięte: niż tymi Serduszkami, gdzie nie zawsze mi się pojawia że mogę na kogoś zagłosować. Mi się pojawia że ktoś daje a Ja nie mogę, i to jest dla mnie dziwne...
Pewnie są to osoby tej samej płci? Wtedy musisz sobie na pasku nad profilem ustawić poszukiwaną płeć:
Trochę dziwne, ale tak to właśnie działa.
Szatan: Adusia11Slodziak: Nie Ty jeden potrafisz krytykować
True.Adusia11Slodziak: jak będę chciała podejmę sama decyzję nie Trzeba mi Adwokatów ;)
To po co jęczysz ?
Nie jęczę to jest 1 a jak ci nie odpowiada nie musisz sie wypowiadać. Nikt cię tu nie zmusza, poza tym Komentuję to co mam do Powiedzenia o tej zmianie a Ty jak zwykle musisz swoje 3 grosze dołożyć. Nie będę z Tb w dyskusję wchodzić ;)
Shaitan: Adusia11Slodziak: lepsze ale lepiej było oceniać Ocenami w skali 1-10
Tja, tylko 99% (statystyka z tyłka ale bardzo prawdopodobna) dawało albo 10 albo 1, naprawdę niewielki odsetek użytkowników używał pełnej skali.Adusia11Slodziak: niż tymi Serduszkami, gdzie nie zawsze mi się pojawia że mogę na kogoś zagłosować. Mi się pojawia że ktoś daje a Ja nie mogę, i to jest dla mnie dziwne...
Pewnie są to osoby tej samej płci? Wtedy musisz sobie na pasku nad profilem ustawić poszukiwaną płeć:
Trochę dziwne, ale tak to właśnie działa.
No Dobrze, :)
Jak zwykle ? Mylisz mnie z kimś moja droga ... a jakbyś czytała ze zrozumieniem, co pisze kolega na temat oceniania, nie musiałabyś się wysilać i bóldupić nad ocenianiem. Jasno wynika z jego wypowiedzi, że promil użytkowników korzystał z pełnej skali.
Szatan: Adusia11Slodziak: Ty jak zwykle musisz swoje 3 grosze dołożyć.
Jak zwykle ? Mylisz mnie z kimś moja droga ... a jakbyś czytała ze zrozumieniem co pisze kolega na temat oceniania, nie musiałabyś się wysilać i wypisywać tu swoje żale. Jasno wynika z jego wypowiedzi, że promil użytkowników korzystał z pełnej skali.
Ja zakończyłam dyskusję, i Dziękuję bardzo...
Zazwyczaj Komentujesz więc skoro Tobie odpowiada taka zmiana no cóż, Ja zakończyłam i nie biorę w nim udziału..