Kto jest Przeciwko tej nowej zmianie na fotce? Była ona Potrzebna??/ :D
Potrzeba taka zmiana na fotce? strona 8 z 12
Ja, już nie wiem komu mam odpisywać, co odpisywać.
Popieram słowa Ludzi którzy mają tutaj do powiedzenia, nie popieram słów Adminów, Moderatorów bo to już za dużo...
Co mogłam wypowiadałam się ale to nie nie dociera... ;)
Droga fotko, miało być ładnie...
ta...
Nie odpowiedziałeś. W żaden sposób.
Może szukam, może nie, ale nie mam zamiaru zabierać sobie możliwości znalezienia kogokolwiek. A, i zamknęliście to w ramach. Nikt inny jak wy. Nie było zamknięte - teraz już jest. Dalej. Przed chwilą mówiliście, że to głosowanie jest takie samo, bo skrajne, a teraz mówicie że nie było jasne. WTF? Rozumiem, że do tego tygodnia nie jestem (jako posiadacz "darmowego" konta) w stanie nawiązać kontaktu z osobą której się podobam? Rozumiem, że jak będą już głosy na zdjęcie będę mógł tą osobę podejrzeć?
Ale jak to nie zabraliście? :< Przecież zabraliście głosy, dodaliście NOWĄ funkcję w jej miejsce. Nawet jeśli w innym miejscu była stara. Jeśli przenosicie coś w inne miejsce zadbajcie żeby miało dogodne warunki. Wcześniej po prostu nie było to potrzebne. Teraz to główny punkt portalu. Więc co z tego, że ta opcja nie była dostępna wcześniej, skoro tej opcji tak naprawdę nie było...
MIAŁO BYĆ BEZ OSZUKIWANIA! GDZIE DALSZA CZĘŚĆ?
Nie martw się, to było pytanie retoryczne. Wszyscy dobrze wiemy, że macie NAS w głębokim poważaniu a tych bez gwiazdki jeszcze głębiej :)
PS 1 i 2 i 3 i milion Też byłem moderatorem, wiem jak wygląda sprawa z patrzeniem na wiadomości. Wiem też jak łatwo dostrzec wartościową wypowiedź. Ja jestem jak najbardziej za nowym systemem! Jednak śmieszą mnie wasze niedociągnięcia i głupie pomysły stojące obok. Jak np. to, że nie mogę zobaczyć kto dał mi tak.
Teraz Ja powiem skoro jest tak pięknie ładnie to dlaczego nie mogę zagłosować znów na kogoś w sensie Tak/ Nie Bo skoro 2 osoba mi dała a Ja nie mogę to chyba coś nie hallo?
1. Dana osoba dała ci to serduszko po czym skasowała zdjęcia lub zablokowała u siebie możliwość głosowania w ustawieniach. (tylko strzelam)
2. Jest to osoba tej samej płci, więc aby oddać na nią głos musisz sobie zmienić kryteria poszukiwania na pasku nad profilem:
Właśnie to sprawdziłem, jak ktoś na ciebie zagłosuje po czym zablokuje sobie w ustawieniach głosowanie to tak jest. Czyli działa to chyba nawet tak samo jak dawniej.
Czyli ktoś zablokował żebym ja nie mogła odwzajemnić? To jest chore to po co głosuje ktoś na nwm Mój profil a Ja nie mogę?
Ja tego nie przeżywam tylko mam wrazenie, że blokujecie a potem na kogoś zganiacie. Poza tym pytałam jedną osobę i ona mi twierdzi że nie blokował nic więc jak to wyjaśnicie ? :).
Już nie chce mi sie z wami gadać, bo robicie zamieszanie a potem tylko problemy z tego są ...
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
woland w ogóle mi nie wyświetla zaproszeń znajomy siedzi na telefonie na fotce i mi zaproszenie wysyła a u mnie nic takiego nie pokazuje wiesz co może być grane??