Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
Skala ocen strona 1 z 20
8 grudnia 2014
Zmiany w systemie głosowania:
- Usunięcie starej skali ocen
- Dodanie na profilach głosowania Tak/Nie znanego ze strony głównej
- Dodanie podglądu głosów oddanych na Tak w zakładce Głosy (dla Gwiazd) oraz podglądu połączeń (par) dla wszystkich
- Zmiana algorytmu liczącego średnią głosów
Polecam śledzić tą listę ;)
Aha, dziękuje za odpowiedzi.
Jeszcze mam drugie pytanie. Tam u góry w prawym rogu jest miniaturka mojego avataru. Na nim zawsze gdy pojawi sie nowe powiadomienie, nowy głos czy odwiedzający, pojawia sie cyferka na czerwonym kółeczku ( xD ). Przejrzałem wszystkie owiadomienia, głosy i podglądaczke. Mimo tego wciąż widnieje mi cyferka jeden chociaż nic nie mam w profilu. wtf?
Odświeżyłem ci konto, przeloguj się i sprawdź, powinna zniknąć ;)
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Ano nie można, bo podgląd głosów celowo został stworzony dla osób z dostępem do klubu gwiazd, osobom bez tego pozostaje polowanie na stronie głównej ;) Choć przyznam, że zamiast pytajników powinna tam być informacja o tym, iż wgląd w to jest tylko dla klubowiczów, pewnie zostanie dodana ;)
Nobody is perfect ;)
Rozumiem, że to tylko dla gwiazd. W obecnej wersji jest to błąd, dlatego zgłaszam.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Jeszcze jedna sprawa.
Dałem pewnej osobie "tak", ona mi również dała "tak". Dostaliśmy wiadomość, tą co zawsze w takim wypadku przychodzi i napisała do mnie. Problem w tym, że najpierw wyskakiwał mi jakiś błąd, potem zaś wyskoczyło że "Osoba do której chcesz napisać, nie chce otrzymywać wiadomości prywatnych". Nie wiem czy to konsekwencja błędu czy po prostu sobie zablokowała wiadomośći. W takim wypadku te całe przedsięwzięcie jest bez sensu, bo jak mam sie z kimś umówić skoro nie mogę do tej osoby napisać?